Hurraw, Hurraw, Hurraw, Helmikuun namusen aika


Huuleni ovat etenkin talviaikaan kuivat ja rohtuneet. Huulirasvaa kuluu ja alkaa jo tympimään se sellainen voidemainen maku. Tai se,että makuvoide tarkoittaa samalla huuliin tulevaa lisäsävyä. Tietänet varmasti ne sävyttävät huulirasvat.

Siksipä olenkin enemmän, kuin innoissani voidessani esitellä sävyttömän ja silti ihanan makuisen JA -tuoksuisen huulivoiteen, HURRAWaan. Postaukseni sisältää tuotesijoittelua ja mainontaa samalla.


Törmäsin jo joku aika sitten verkossa kauppaan, nimeltä "Ruohonjuuri" ja aloin tutkailla kauppaa tarkemmin. Luonnonmukaisten tuotteiden valikoima on laaja ja mitä erilaisempia tuotteita tarjolla.
Niin superfoodeja, luomuruokaa kuin hemmottelevaa ihanaa luonnonkosmetiikkaakin. Kuten nyt tämä Hurraw-huulirasva esimerkiksi.

Katselin tuotevalikoimia, tutkin hintoja, etsin uutuudet ja katselin tarjoukset. Mitä tarkemmin tutustuin Ruohonjuureen, sitä varmemmin tiesin, että tästä tahdon kertoa sinullekin tarkemmin!

Minä olen ajatellut aina, että luomu ja luontainen on sama asia, kuin KALLIS. Ainakin kun katselee markettien tuotteita, niin kyllä vain joutuu pulittamaan luomubanaaneistakin euron tai kaksi enemmän, kuin tavallisista. Ruohonjuuressa ne tuotteet, joita nyt katselin ja joista hintatietoisuus on olemassa, olivatkin yllätys minulle. Tokihan luonnontuote on puhtaampaa ja laadukkaampaa, joten maksaahan se hieman enemmän monestikin, mutta esimerkiksi ripsiväri, josta olen viimeksi kauppaan pulittanut 12 euroa, luonnonkosmetiikkana alle 9 euroa! Vastaavasti energiapatukka maksaa kaupassa n. 3 euroa, kun Ruohonjuuressa 50 senttiä halvemmalla. Tässä vain kaksi esimerkkiä jotka tulivat vastaan.


"Ruohonjuuren" valikoimasta löytyvät myös kaipaamani Herbamare-yrttisuola, jota käytän tavallisen aromasuolan sijaan. Onhan Herbamare laktoositonta! Mutta palataanpas takaisin suoloista tähän huulirasvaan, josta aioinkin postata.


Ah, Hurraw appelsiini-huulirasva!
Sinä raikastat minua! 
Appelsiininmakuisessa huulirasvassa on käytetty kahta eri appelsiininkuoriöljyä. Raikas, hedelmäinen, ihana! tämä ihastuttava täysin luonnollinen ja luonnonkosmetiikkalaatuinen huulirasva hurmaa mennentullen maullaan ja tuoksullaan. Sopii täydellisesti eilen postaamani appelsiini-vanilja-kuorinnan kanssa!

Hurraw-huulirasvoissa ei ole mitään ylimääräistä ja ne ovat valmistettu Reilun kaupan raaka-aineista. Kaiken lisäksi Hurraw EI sula taskuun, vaikka levittyykin huulille erinomaisesti ja ongelmitta!

Hurraw manteli!
Maanmainio manteli hyväilee huuliani! 


Toisena huuliani pääsi hyväilemään mantelin makuinen tehokkaasti kosteuttava huulirasva, jonka tuoksu ja maku tulee kylmäpuristetusta manteliöljystä! Kylmäpuristettu manteliöljy on jokaisen HURRAW! huulirasvan raaka-aine. Ei paha, ei ollenkaan!

Makuvaihtoehtoja löydät lisää Ruohonjuuresta ja ainakin minulla on haaveena saada Kahvi ja Lakritsi vielä huulilleni jostain aikaa.



HURRAW! -huulivoiteet ovat:
- Vegaaninen viettelys
- Raakoja: Raaka-aineita ei ole kuumennettu yli 47 asteen - kaikki hoitavat ominaisuudet ovat visusti tallella.
- Eivät ollenkaan sisällä parabeeneja, parafiiniöljyä, sulfiitteja tai keinotekoisia värejä ja makuja
- Ei testattu eläimillä
- Soijattomia
- Gluteenittomia
- Eivät sisällä geenimuunneltuja (GMO) raaka-aineita
- Pakkaus on valmistettu 50% kierrätettävästä materiaalista
- Sisältävät kylmäpuristettuja luomuraaka-aineita
- Sisältävät hyväätekeviä ja hoitavia aktiiviraaka-aineita kuten: manteliöljy, avocadoöljy, kaakaovoi, jojobaöljy, oliiviöljy, risiiniöljy, seesamiöljy


Nyt pienten ihanuuksien jälkeen laitetaan
HELMIKUUN NAMUNEN
tarjolle! tuotteet ovat itseni sponsoroimia.

HUOM! Tuotteet ovat uusia, mutta tulevat avatussa pakkauksessa!
Tahdoin nimittäin antaa mahdollisuuden KAHDELLE voittaa tämän setin. Siksi yksi ja yksi per voittaja!

Helmikuun namusen palkintona siis YKSI MEIKKISIENI ja YKSI AVAIMENPERÄ! 
Jos osallistujia on enemmän, kuin 20, arvotaan myös toinen samanlainen setti. 
EDIT ARVONTA ON PÄÄTTYNYT
Kuinka osallistut arvontaan?! 
*Osallistua voi vain Inspirationin lukijana.
-Liity lukijaksi, ellet jo ole sitä

*Re-postaa arvontakuva omassa blogissasi, Pinterestissä, Facebookissa tai Instagramissa. Muista liittää kuvan kanssa linkki Inspirationiin!
HUOM!
vain Julkinen re-postaus lasketaan hyväksytyksi, sillä vain julkisena voin sen tarkistaa!

*Kommentoi TÄHÄN postaukseen.
Kerro osoite, jossa olet julkaissut arvontakuvan ja linkin.
Kerro kommentissasi sinun luottokosmetiikkasi, se ykköstuotteesi.

JOKAINEN KAIKKI YLLÄMAINITUT 3 ASIAA OIKEIN TEHNYT SAA YHDEN ARVAN.

Arvonta suoritetaan jo 28.2.2015. Voittajaa huhuillaan viikon ajan.
Jos 20 osallistujan raja rikkoutuu, samalla siis arvotaan toinenkin setti ja samoin ohjein. Jokainen osallistuja osallistuu automaattisesti molempiin arvontoihin, jos kaksi arvontaa tulee.

Onnea arvontaan! 

Kommentit

Eemeli sanoi…
Hip hei! Ilolla mukaan tohinaan. Mainostelut löytyvät blogin sivupalkista ja oma luottotuotteeni on ehdottomasti laiskan meikkaajan ripsien kestoväri (ja toinen luottotuote sitten ripsien taivutin).

Aurinkoiset kevätterkut Sinulle!

-Eemeli-
Mukaan arvontaan, laitan facebookkiin blogini sivuille :D