Tässä on sitä jotain


Instagramin puolelta löytyy sellaisiakin kuvia ja asioita, joista en täällä kirjoita. Esimerkiksi tämä meikkauskuva on julkaistu Instagramissa ja samalla kyselin, löytävätkö sivullani kävijät kissamme kuvasta.

Löydätkö sinä? 


Kuvan takaa löytyy päivittäisten meikkirutiinieni tekeminen. Pikkuisen vain, ei liikaa. Suosin mahdollisimman luonnollista meikkausta, joka korostaa parhaita puoliani ja peittää epäkohtia.

Instagram-seuraajaksi pääset suoralla linkillä tuosta blogini oikeasta sivupalkista. Samoin Pinterest-seuraajaksi on oma nappinsa sivupalkissa.

Näitä huuli-kuvia on nyt jonkun verran vilahtanut blogissani joten olette nyt nähneet palan minua. Koko kasvokuvaani en tule julkaisemaan. Inspiration on ja pysyy kasvottomana, helppona lähestyä. Se on minun valintani, mutta myös muutaman kerran palautteissannekin kiitelty asia.

Näistä kuvista näkee nyt ainakin sen verran, että valkoihoinen nainen täällä kirjoittaa. :D Sitäkin minulta on kysytty, " olenko jotenkin ulkomaalainen tai jotain" ?! En tarkalleen tiedä, mitä kysymyksellä ajettiin takaa ja miksi sillä on merkitystä, mutta tuota kysymyksen loppua olen. Ainakin Murunen on sanonut, että OLEN SITÄ JOTAIN!Eikös me kaikki olla jollekin sitä jotain?! Myös ulkomaalaiset?! 

Olethan huomannut myös Blogini otsikon alapuolella alaotsikot, joiden takaa löytyvät mm. paperiaskartelusanasto sekä blogipuotini. Kännykällä alaotsikoita ei näe suoraan, vaan sitä varten sinun täytyy ensin klikata sitä  ETUSIVU-sanaa ylhäältä, jotta saat auki valikon. Sitten vaan valkkaat, minne tahdot teleportata itsesi.

Minä teleporttaan nyt itseni kahville, joten sorosnoo !


Kommentit

Mä olen yrittänyt päntätä tuota paperiaskartelusanastoa ☺.
Hauskaa sunnuntaipäivää.
SatuKoo sanoi…
Moni nainen on kateellinen sun huulille. Niin moni käy otattamassa täyteaineita huuliinsa saadakseen just tollaiset huulet kuin sinä olet saanut jo syntymässä :) Suloista sunnuntaita!
Tiia Koivusalo sanoi…
Ihania kuvia Viltsu ja vaikka kuinka yritin en löytänyt kisua. Ellei ole heijastus helmen pallerossa?

Sydämellistä sunnuntaita <3
Tiia. Katso samaa meikkauskuvaa kuin instagramissa. Siellä löysit jo nenän
;)