Rasiarakkautta


Enpäs muistakkaan, koska se oli, mutta tämän reilun 2 vuoden aikana se kuitenkin oli.

Nimittäin, kun kirjoitin rakastavani rasioita!

Rasiarakkaus on levinnyt ja paisunut kuin kuuluisat Jokisen eväät ja nyt näitä erilaisia rasioita riittää! On suklaarasiaa ja kenkälaatikkoa. Kaikilla oma tärkeä tehtävänsä verstaalla.

Nyt tarvitsen makutuomaria!
En aio katsella näitä pahvisia rasioita pitkään enää tällaisina, vaan aion tuunata ne jollakin tavalla. Kerro sinä oma mielipiteesi.

Ajatellaan työhuone:  Työhuone, jossa pienet tarvikkeet ovat rasioissa.
Siisti ympäristö. Kaapit avonaisia. hyllyillä rasioita, laatikoita, purkkeja..


Kumpiko miellyttäisi silmääsi enemmän;

Kaikki laatikot ja rasiat ovat samaa kuosia. VAIKO
Kaikki laatikot ja rasiat ovat tuunattu eri kuoseilla, eri väreillä, tyystin uniikkeja kaikki!?

Mietin verstaan lopullista sisustusta ja koska se tapahtuu omia käsiä käyttäen, mielipiteesi on ratkaiseva. Luotan makuusi!
Sekalaista seurakuntaa vai yhtenevää hillittyä linjaa!?

AUTA MINUA!

ja hei, lukijoita kiittelen tuolla arvonnassa! Oletko jo mukana!? 

Kommentit

Apris sanoi…
Omaa silmääni saattaisi miellyttää yhtenäinen hillitty linja. Mutta toisaalta, jos rasioiden tuunauksessa olisi joku juju yhdistämässä kokonaisuutta, niin miksei sekalaisempikin voisi toimia :)
KataMaria sanoi…
Ehkä jotain yhteisnäistä linjaa pitkin menisin... En tekis sitä et jokainen ois ihan uniikki ainakaan kokonaisuudessa. Menee liian levottomaksi!
Mulla meinaa kans olla tätä rasian säilytys vimmaa ja sit ku siivoan kunnolla ja en oo tehnyt sillä rasialla mitää niin roskiin menee.
Tosin just heitin yhen roskiin jota huomasin eilen tarvitsevan! :)
RaijaAnnikki sanoi…
Tässä katselen omia tuunauksia.tein joskus näin.Päälystin ensin sanomalehdella sitten liimasin päälle kukkakuvioisia servettejä.Sanomalehti ei näy paljon alta ja kukat tulevat esiin kivast.Mutta ehkä myös jotain saman suuntaista.Erikeepperillä se sujui. Minä tykkään näistä. (muuten onko korttihaaste vielä olemassa?)
Raija Annikki: Sekä Inspis-haaste että Korttivuosi 2015 ovat voimassa. Löydät molemmat tuosta oikeasta sivupalkista. Kännykkää käyttäessäsi joudut ottamaan käyttöön Internet-version.
Inspiksen bloginappi on työn alla, joten siinä on vielä se "Kuva tulossa" lappu, mutta nimi lukee kyllä. Korttivuosi 2015-haasteella on oma nappinsa.
Inspiration haastaa-haastehan oli vuoden mittainen ja päättyi siis joulukuun loppuun. Korttivuosi 2015 on sen tilalla ja erilaisilla korteilla, eipelkästään atc:ta. Tule mukaan!
Silkku sanoi…
Minä kun olen vähän erikoinen myös täällä askartelurintamalla niin tuunaisin rasiat mielen mukaan mikä sattuu sillä hetkellä miellyttämään, eli kaikki ihan erilaisiksi yksilöiksi:) Tyyliltään samansuuntaisia mutta muuten ihan erilaisia.
Kiki sanoi…
Jos monta rasiaa niin mun silmää miellyttäisi sellainen, että samaa sävyperhettä mutta muutamasta erilaisesta. Tulee tylsä jos on tosi tosi monta samasta muotista vaikka erilaiset muodot tietysti tuo elävyyttä :)
Jeps, muotoja piisaa. Niin askartelijassa, kuin rasioissa. ;)
Että missään nimessä ei ole tätä nykyä ainakaan muodoissa yhteistä. Ei sitä tiedä, saanko joskus esim. kenkälaatikoita tarpeeksi, mutta näillä nyt mennään.
Hanna Mi sanoi…
Jokin yhdistävä tekijä rasioissa voisi rauhoittaa, vaikka kuoseja ja kuvioita käyttäisi erilaisia. Minulla on muutama värisävy joiden pohjalta olen työhuoneen laatikot ja rasiat päällystänyt tai hankkinut. Minäkin rakastan rasioita, mies tuo aina ulkomaanreissuiltaan peltisiä rasioita (joissa kyllä sisällä on usein herkkuja :D).
Peltiset ovatkin parhaita ja herkuilla. 😉