Mitä tänään syötäisiin?

Postaus sisältää mainontaa ja tuotesijoittelua. 



Meidän Leijonanpentumme on hyvin nirso ruuan suhteen. Märkäruuista kaikki kissan ruoka on pois suljettu. Ei maistu herkkuateriat, ei kotiruoka kissalle, makkarat tai mitkään muutkaan. herra suvaitsee syödä vain kissojen kuivaruokia, herkkutikkuja ja minttunappeja. Lisäksi ihmisruokia, joista oliivit ja kerma ovat parhaita. Siksi olemme etsineet hänelle vaihtelua ruokavalioon.

Törmäsin sattumalta luonnontuotteita myyvässä "Ruohonjuuressa" kissaruokiin ja kiinnostus heräsi. Tahdonhan antaa karvaiselle lapselleni vain parhaita, puhtaita raaka-aineita ja koska melko pitkälti mennään "nappularuualla", pitää "nappuloiden" olla maukkaita ja ravitsevia luonnollisia raaka-aineita.



Ihan vähän vaan kuppiin, ja katsotaan kuin käy.
Tarjolla olisi siis "Eläinten ruoka"-osastolta Yarrah kananmakuinen kuivaruoka.

Yarrah  on gluteeniton kissan täysravinto, eikä siihen ole lisätty sokeria. Yarrassa on kaikki elintärkeät ravintoaineet oikeassa suhteessa ja siihen käytetään ainoastaan luonnonmukaisesti tuotettuja raaka-aineita. näin ollen ravinnon avulla voin suojata Leijonanpentua sairastumasta ruoka-aineallergioihin tai ruuansulatusongelmiin

Yarrah-nappulat sisältävät tarkkaan harkitun yhdistelmän vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka antavat kissallemme elinvoimaa, lisäävät hänen vastustuskykyä ja pitävät hänen turkin kiiltävänä. Tämä Yarrah-tuote sisältää kananlihaa, jonka valkuainen on helposti imeytyvää ja korkealaatuista.

Kävin hakemassa paketin postista ja annoin pussin pojalle tutkittavaksi. Jo suljettua pussia piti nuuhkia ja tutkia pitempään, kuin muita ruokia. Näin ollen voisin olettaa, että raksut kelpaisivat?
Makutuomari on puolueeton ja jollei nirso herramme syö luomuruokaa, niin sitten ei murot ole maukkaita!

Rouskis rouskis alkaa kuulua. Hiljainen tasainen hurina, joka sekoittuu mumskis mumskis äänen ja rouskutuksen sekaan. Ainakin voi maistella...


 Mmmm... Ihanaa! Silmät painuvat onnellisuudesta kii, sillä tämä ruoka maistuu taivaalliselta! Kaikki maut ja tuoksut ovat miellyttäviä, joten nirsoudesta ei enää ole kuin huhupuheet jäljellä.


Kun kuppi alkaa olla tyhjä, alkaa jo hieman röyhtäsyttää ja huulia nuletuttaa. Vielä voi kuitenkin ottaa yhden palasen Yarrahia...

Arvosana tuomarilta on 10+

Itse tutkin pakkaustietoja ja hinta-laatusuhdetta ja yhdyn herran sanoihin. alle 9 euroa pussi todella maistuvaa kana-herkkua. Saatavana myös kana-kala sekä muita Yarrah-tuotteita. Myös koirille!

Käy sinäkin "Ruohonjuuressa". Ei haittaa, vaikka olisit kalsareissa tai hiukset pörrössä. verkkokauppa on avoinna ilman webbikameroita.

Tykkää myös "FACEBOOKISSA", niin saat ekana kuulla uutiset Ruohonjuuresta.


Villasukat jalkaan ja onnellisen, hyvinvoivan kisun kanssa leikkimään vaikka piilosta. Olikin pakkausmateriaaleihin hyvä kätkeytyä. ;) Leikki pienen kullan kanssa onkin parasta minulle juuri tällä hetkellä.


p.s.Jos seurasit aikaisemmin blogiani Bloglovinissa, kävisitkö klikkaamassa itsesi takaisin, sillä alunperin profiili oli vain olemassa, mutta nyt ihan oikeasti toiminnassa. Valitettavasti seuraajat katosivat, kun liitin blogini uudestaan profiiliini.  "BLOGLOVIN"

Kommentit

Silkku sanoi…
Kävin heti tutkimassa tuota kissanruokaa, näytti hyvältä, mutta toimituskulut vähän jäytää muuten hyvä kauppa;) olisikin niin että saisi ilman toimituskuluja, ostaisin heti tuota samaa nappulaa kuin sinulla on.
Susanna sanoi…
Ihana on teidän pikku-leijonanne <3 Kiva että löytyi hänelle maistuva terveellinen ruokaherkku. Terkkuja!
Tiia Koivusalo sanoi…
Oi että tuota teidän suloisuutta. <3 Ihana räsymatto Viltsu <3 Rakastan räsymattoja. Ja villasukat ovat kyllä maailman parhaat koiville.
Iloista viikonloppua! <3
Uskomattoman paljon on pikku-leijona kasvanut. Taitaa olla ytyjä nuo murot.
Mukavaa viikonloppua teille ihanat.
Toimituskulut ovat 4,90€, mikä on lähes puolet vähemmän, kuin postin pakettimaksun hinta. Ei siis paha...?
Kannattaa ottaa pakettiin kerralla pari kolme pussia, niin säästää sitten postikuluissakin. Tai Hurraw-huulirasvoja. ;)