Latte ja pussailtavat huulet


Kunnon kahvi näyttää hyvältä, se maistuu hyvältä ja se tuoksuu hyvältä. Kunnon kahvin jälkeen tunnen oloni naiselliseksi ja halutuksi. Latte on nautinnon, synnin ja intohimon koskettava yhdistelmä. Se saa poskeni punastumaan, mutta myös huuleni hohtamaan. Lattesaa myös HÄNET halukkaaksi suudella suuhiltasi kahvin aromeja, sinua...

Mistä oikeastaan on kyse?! 

LATTE LIP TINT



Tutustu kahvilakulttuuriin! Latte on huulille laitettaessa pronssin sävyinen, kuitenkin helmeilevä tuote, joka sopii niin blondeille kun bruneteille tuomaan hehkua huulille!

Kosteuttava, sävyttävä huulivoide ihanalla, väräjävän metallisella pronssisävyllä. Voidepohjasta löydät manteliöljyä, luomujojobaöljyä sekä japaninvahaa kovimpienkin pakkaspäivien tarpeeseen, mutta tuntu iholla on silti kevyt eikä rasvainen.

Latte-kahvin ruskeaan sävyyn yhdistyvät herkullinen kahvin maku, kuorrutesokeri, reilun kaupan kahvi, pulverimainen vanilja sekä vanilijan eteerinen öljy.

Tällä huulivoiteella saat pehmeät, pussailtavat huulet, jotka jättävät sinut kaipaamaan vielä lisää sitä samaa - tuplaexpressolla!

Tämä ihana huulivoide on kierrekantisessa rasiassaan, joten mahtuu käsilaukkuusi tai sopii työpöydällesi koon ja näyttävyyden puolesta. Alemmassa kuvassa huomaat kokoeron aiemmin postaamaani parfyymiin nähden. Molemmat niin ihania tuotteita!
"Lush verkkokaupasta" hintaan 11,50€.

Löydän lukemattomia syitä käyttää tätä tuotetta, mutta yhden negatiivisenkin puolen huomasin. Rasia on sen verran pikkuruinen pohjaosastaan, että teetti töitä saada auki uutuuttaan. Lopulta sain auki ja sen jälkeen olen vain hellästi sen kiertänyt kiinni. voi siis olla, että tarvitset näppäräsormista apua ellet itse saa auki. Pidä kuitenkin varasi, ettei auttaja hotkaise Lattea omiin huuliinsa. ;)

Kommentit

Onpas kauniit pusuhuulet. Itse tykkään huulissa ruskean eri sävyistä, punaisina huuleni näyttävät liian törröiltä.
Hihii. Kiitos. Sama homma. Luonnolliset sävyt ovat omiani mitta toisinaan käytän myös punaisia sävyjä tai oikein herkullisen johtavaa metallikuparia.
Nanna sanoi…
Oi,mikä kauppa! Sulla on aina niin ihania linkkejä täällä:)
Kiitos Nanna. Inspiration esittelee mielellään ihanuuksia ja iloisia asioita. Ne tylsät saa jäädä taka-alalle. ;)
SatuKoo sanoi…
Mä oon huulirasva-addikti, kiitos vinkistä :)
Satu, ole hyvä. Nämä Ovatkin laatua ja ihanuutta. Kelpaavat olla esillä luokassakin
Susanna sanoi…
Pusi pusi kamu ;))