KIITOS ARVONTA ja ARVONTA-Vinkkausta


Toissailtana mietin, että kunhan lukijamäärä kasvaisi 150:een ja käynnitkin ylittäisivät sen maagisen 150 000 rajan, laittaisin arvontaa pystyyn. En todellakaan arvannut, että seuraavana päivänä iltasella molemmat rajat täyttyisivät.

Olen hämmästellyt sitäkin, kuinka paljon Instagramin kautta seurataan minua. Ja Pinterestissäkin on oma katsojakuntansa. Olen niin hämmentynyt, etten osaa kuvitella, mitä on tapahtunut. Minähän vain olen oma itseni... Ja se riittää?! Olen niin sanoinkuvaamattoman onnellinen ja kiitollinen!


Mainittakoon, että Instagramissa on kansainvälisesti tarjolla namunen seuraajilleni! Jollet vielä ole mukana, käy osallistumassa. Löydät minut tuon oikean sivupalkin Insta-napin takaa.

Tuossa oikeassa reunassa on myös kysely, kuinka löysit blogini. Olisitko kiltti ja ruksaisit oman kohtasi. Jokaisen  vastaukset tulevat nimettöminä.

JA nyt se Kiitos-arvonta!
Kiitos- arvonta sinulle, sinulle ja sinulle! Ihan jokaiselle lukijaksi ryhtyneelle tai ryhtyvälle. Palkintona arvotaan pantteri-rannekello(Paristo sisällä) sekä ihanat puiset sydänkuviot, joissa tarratassu takana.




EDIT-ARVONTA ON PÄÄTTYNYT-
OSALLISTU ARVONTAAN NÄIN: 

1. Olet lukijani/Liityt lukijaksi. (vain lukijana voit osallistua!)
2. Kommentoit tätä bloggausta ja kerro, miksi luet blogiani, mikä olisi kivaa jatkossakin?
LISÄARPA : Kun jaat arvontakuvan ja linkin tähän bloggaukseen omassa blogissasi tai Facebookissa.


Arvonta suoritetaan 28.2.2015 jälkeen ja voittajaa huhuillaan täällä blogissani viikon ajan. 



Kommentit

Onnea saavutuksista. Luen blogiasi, koska sulla on monipuolisia juttuja ja kirjoitat sopivan pituisia postauksia ja vaikutat varsin veikeältä tapaukselta ☺
Lähden mukaan kaikilla mahdollisilla arvoilla.
Eemeli sanoi…
Blogisi lukija olen ollu jo melko kauan ja tykkään teksteistäsi, koska ne ovat niin rehellisiä ja suoraan sydämestä kirjoitettuja. Avoimuus ja aitous <3

Kiva kun järjestit tällaisen pienen arvonnan. Mukaan lähden lukijanasi sekä tottakai myös lisäarvalla (mainos löytyypi blogin sivupalkista).

Myrskytuuliterkuin,
Eemeli
Ulriikka sanoi…
Mukaan arvontaan.(arvontapäivä?)
leni sanoi…
2 arvalla mukana, ja mukava lukea rauhallisia, leppoisia juttuja.
Ulriikka, Hih. 28.2.2015 asti voi osallistua. Sitten arvonta.
RaijaAnnikki sanoi…
Päivittäin käväsen kun tykkään lueskella ja katsella.En aina kommentoi mutta aika usein silti.Onnea edelleen blogiisi.
Aila sanoi…
Mukavia juttuja joita on kiva seurata.
Mukana arvonnassa.
Marja-Liisa sanoi…
Kahdella arvalla mukana. Parasta blogissasi on se, että täällä tulee hyvälle tuulelle ja päivään pilkahtaa valoa milloin mistäkin ajatuksesta ja uudesta ideasta. Tykkään.
postin.tuomaa@gmail.com
Teija sanoi…
Seesteisyys ja rauhallinen olemuksesi huokuu blogistasi,korjaa jos olen väärässä.
Mukana kissamaisessa arvonnassa.
hamalainentm@gmail.com
Susanna sanoi…
Onnea ihanainen! Eipä ihme että lukijoita riittää koska täällä on niin paljon kivaa luettavaa ja katsottavaa! Ihana tuo palkintokello!!! Nam! Minä olen mukana kolmella arvalla ;) Kivaa päivää!
Onnea onnea. Täällä on kivoja juttuja, joten en ihmettele suosiotasi. Tietenkin laitoin linkin blogiini, joten mukana kolmella
Apris sanoi…
Hurrrrrrjan paljon onnea. Tykkään tyylistäsi kirjoittaa ja vaikka en aina merkkiä jätäkään, käyn täällä melkein päivittäin. Lukijasi olenkin ollut jo aika pitkään. Kahdella arvalla mukana.
mehukattinen sanoi…
Kahdella arvalla mukaan onnentoivotusten kera <3 kivaa lukemista on riittänyt ja jatka samaa rataa jatkossa!

mehukattinen@gmail.com
sini sanoi…
Kahdella arvalla mukana, siksi käyn blogissasi kun tykkään tyylistäsi...! :D (mahtava kävijämäärä!
Hippohiiri sanoi…
Yhdellä arvalla mukaan! Käyn blogissasi ihan yksinkertaisesti sen vuoksi, että tykkään jutuistasi. :) hippohiiri@gmail.com
Sisko sanoi…
Onnea! Eipä ihme, että blogisi kiinnostaa lukijoita. Jaksat ajatella myönteisesti ja kirjoitat kiinnostavasti. Siihen vielä kortit ja muut lisäksi!
Olen blogisi lukija, kommentoin ja seuraavaksi laitan Silpputehtaalle vielä "mainoksen" vaikka tämä aika lähellä arvontapäivää jo onkin.
Onnittelut vielä kerran!