Hurmaavan seksikäs Lust

Menneisyydessämme naisen tuli olla viaton, hillitty ja alistuvainen. Tämän päivän nainen uskaltaa olla rohkea ja itsenäinen. Jokainen rohkea ja itsenäinen nainen ei kuitenkaan ole samalla itsevarma itsestään, vaan häpeilee omaa ulkonköään. 

Oletko sinä itsevarma itsestäsi?
Tahtoisitko olla? 


Haluan olla nainen, joka näyttää ja tuoksuu hyvältä, vaikka onkin elokiloja kertynyt kaikkialle ja hiukset kaipaisivat kampaajaa useammin, kuin siihen on varaa. Haluan olla Nainen, jolla on elämänhalua ja kipinää silmissään, vaikka kroppa pistääkin hanttiin menemisilleni koko ajan. Jonka silmät loistavat kuin tähtitaivaan kirkkaimmat tähdet ja joka korostaa parhaita puoliaan, vaikkei kaapissa olisikaan muotia ja huippulaatua.

Niillä eväillä, jotka minulle on annettu, korostan parhaita puoliani vaattein, koruin ja meikein. Eihän vähät varata tai liiat elokilot ole syy olla hampsuinen ja kärttyinen "naapurin akka".  Antaa paplareiden ja väännettyjen sälekaihtimien olla sen naapurimme. ;)

Kuinka voin sanoa korostavani parhaita puoliani, jos kuitenkaan en käy trendisaleilla, kampaajalla, kosmetologilla tai shoppailemassa?!
 Kaikki se lähtee itsevarmuudesta!

Joillekin hajuvedet ovat intohimo, joillekin ärsytys, joita ei kukaan saisi käyttää. Mielestäni pisara hajuvettä ranteelle tai kaulan sykkivän suonen päälle on enemmänkin nautintoa kuin toisten ärsyttämistä. Tai sanotaanko vaikkapa sipaisu, kuten nykyaikainen nainen tekee hajuvedelleen. Minulle itsevarmuutta tuo jo yksistään se, mille tuoksun.

LUST SOLID TIN

Huumaavan seksikäs ja häpeämättömän sensuelli parfyymi, joka kääntää päät.
Puhdas jasmiinintuoksu syvenee iholla vietteleväksi kukkaistuoksuksi, joka kestää koko päivän
(tai yön).

Uskallatko verhoutua pelkästään aistilliseen jasmiinintuoksuun?

Tämä ihastuttava vegaaninen voideparfyymi kulkee mukanasi käsilaukussa tai voit pitää sitä esillä  työpöydälläsi tai kylppärissä. "Lush Verkkokaupasta" hintaan 12,90€

Kommentit

Oi mikä postaus. Täytyy kyllä myöntää, että minä koen harvoin itseni hyvännäköiseksi tai itsevarmaksi.
Kiitos Outi. Se on meidän peräpohjolan näitä vitsaus. Syytetään kaamosta siitä. Onhan etelän hetelmät valoisissa maissa itsevarmoja. Yhteiskunta painostaa näyttämään liian laihoilta, liian ruskeilta(lue tekorusketusoranssilta)ja liian aamanlaisilta. Mutta kyl erilaisuus huomataan. Ja erilaista ON itsevarmuus. Rohkeus olla upea ja hehkuva oma itsesi.
KataMaria sanoi…
Näitä purkki tuoksuja tuli nuoruudessa yves rocherilta tilatuksi! niitä siis on vielä. :)
Muistan ne. Taitaa joku tyhjä rasia olla yhä. Nämä ovat täysin vegaanisia.
Unknown sanoi…
Uskomatonta. Juuri ennen kuin tulin lukemaan sun uusimpia tekstejä niin kattelin erästä viedota youtubesta jossa eräs nainen puhui Lushin tuotteesta ja päätin että etsin Lushin verkkokaupan ja tutkin ihanuuksia. Päätinmiin tulla eka sinun blogiin ja täällähän on laitettu kivasti linkki kauppaan. :D Oon samaa mieltä sun kanssa. Kauniin olon tekee se miten itse suhtaudut itseesi. Itselle on suuri merkirkitys sillä mille tuoksun ja että hiukset on kunnossa. Monta vuotta haaveilin lisä lävistyksistä korviin mutta neulakammosena en siihen ollut pystynyt. Rohkasin mieleni ja hankin pari. Heti tuli olo että "olen minä" ja ihana juuri tälläisenä. :D