Mielettömän ihanaa atc-postia

Minulle uusi atc-tuttavuus on Vasi, jonka kanssa vaihdettiin 3 korttia. Löysin nimittäin niin mielettömän upeita taideteoksia hänen blogistaan, että oli ihan pakko kysyä, saisinko ne omakseni ja voi sitä iloa, kun vastaus oli KYLLÄ!



Tänään kortit sitten tulivat kylkiäisten kera ja suloisissa ruskeissa kirjekuorissaan. Noista kuoristakin tykkään valtavasti!


Hän on itse maalannut nämä kortit! Kyllä huomaa, että on taiteilija asialla!
Merenneidothanovat niiiin minun juttuni, mutta en vaan voinut vastustaa kokonaista mystisten neitosten sarjaa! Jokainen ääriviivakin tarkoin piirretty. asut ovat niin kevyen näköisiä, hiukset eläväisiä... 

Kiitos Vasi! 


Kommentit

Susanna sanoi…
Kylläpä olet saanut paljon ihanaa postia. Upeita todellakin nuo Vasin maalaamat korit! Oikeata taidetta!!! Kiva että osui kohdalleen myös minun lähetykseni ;) Todella ikäviä uutisia sait tänään ja todella toivon sydämeni pohjasta, että isäsi paranee pian ja kaikki kääntyy parhain päin! Olet rakas ystävä ja Sielunsisar! Voimia ja valoa sinne teidän perheellenne!!
Anonyymi sanoi…
Ai kamala kun ihania juttuja!! Voimia sulle,toivottavasti vaikeudet muuttuvat iloksi jossain vaiheessa! Paljon on vaikeutta elämässä,paljon koetellaan,yritä olla vahva..taitaa olla väärä sana,mutta tiedät mitä tarkoitan! Nea
Susanna, kaikella on tarkoituksensa.