Loppuyhteenveto Kirje vaihto ringistä

Nyt se on saatu päätökseen! Huisin jännittävä kirje vaihto rinki, jossa osallistujia oli minun lisäkseni 6. Riina, Marde, Kataris, Maca, Sisko ja Vasi. Kiitos teille jokaiselle osallistujalle kärsivällisyydestä, reippaudesta, mukana olosta ja kaikista ihanista palautteistanne!

Palautteen mukaan tästä haasteesta tykättiin kovasti! Erityisesti siitä, että käsin kirjoitettiin kirje salaiselle ystävällemme.

Mukaan sujautettiin kuoreen makunen ja ylläreitä, atc ja matskut atc:een.
Jokainen sai omansa ajallaan ja kukaan ei ole ainakaan kertonut pettyneensä. Olen jokaisen kuoren sisällön nähnytkin blogeistanne, joten oletan, että on vain tyytyväisiä ihmisiä.



Jokainen lähettäjä sai itse valita, kirjoittiko kirjeen fantasiana vai todellisena. Kirjoittiko kuulumisia vai jotain pohdiskelua. Itse ainakin sain kirjeen, joka hämmästytti suuresti, sillä huomasin vaihtokaverini ajattelevan niin samalla tavalla kuin minäkin kirjeen sisältönä olevista asioista! Huikeaa! Kohtaloko lie opastanut parien arvonnassa?!


Tässä kuvasarjassahan näette minun lähettämäni kuoren sisällön. Osa lähetti nimettömänä kuorensa, joten nyt salapoliisitehtävää suorittamaan, kuka oli se sinun salainen ystäväsi?! 

Tässä osallistuneet vielä kerran:

"Kataris"(ei postausta kuvina)
"Riina"(postaus ei näy kunnolla)




Tämän vaihdon aikana olen saanut muutamia inspiksiä ja suunnitelmia tulevaisuutta ajatellen. Olen suunnittelemassa siis uusia vaihtoja ja jopa tapaamistakin ehkä. Kaikki selviää ajallaan, kunhan nyt ensin huilataan hetki ja alan tehdä suunnitelmia tarkemmiksi ja toteutetaan sitten tässä kevään tai kesän  aikana ehkä jo seuraavakin vaihto. Olkaa siis kuulolla!

Tahdon kiittää jokaista vielä kerran vaihdon onnistumisesta sekä Katarikselle kiitoksia hauskoista ja inspiroivista ideoista.  Toisinaan se toisen kokemus ja epäonnistuminenkin voi herättää toisaalla inspiroitumisen. ;) Ja joo, oli inside-juttu, joten en ole missään nimessä Katariksen tai kenenkään vaihtoa morkannut. Päinvastoin!

Kiitoksiin ja tulevaisuuden suunnitelmiin voimme päättää kirje vaihto ringin.


Kommentit

Varmasti ihana rinki. Mistä saisin lisää tunteja että ehtisin osallistua näihin upeisiin ideoihin. Ihanaa iltaa sinulle.