Vaihdettu ja veskiin nakattu

On hetkiä, jolloin harmittaa suunnattomasti varattomuus ja on hetkiä, jolloin se itkettääkin ihan kunnolla. Kun et mitään voi hankkia, kun et mitään voi suunnitella... 
Mutta on niitäkin hetkiä, jolloin ajattelen, että eipähän tule tehtyä turhia hamstraamisia tai heräteostoksia. Olenpahan suuremmassa määrin ilahtunut kaikesta saamastani sitten aina. 

Ja on niitä hetkiä, jolloin todellakin ilahdun ja innosta pinkeenä nautin!

niin myös tämä vaihtokauppa, jossa ei rahaa käyttänyt kumpikaan. Itse annoin tekemiäni koruja, mitä ikinä vastaanottaja halusikaan minulta valita, ja vastaavasti minä sain häneltä jotakin, mitä halusin saada. Summat siis samat, puolin ja toisin. Ei jäänyt kummallekaan paha mieli. 

Ja mitä sainkaan?


Nauhoja, kukkasten tekosetin, leimakuvan, ison stanssin, paljetteja...


Kukkasia, lumihiutalestanssisetin...


3D-kuvia! 

On tässä nyt ihmettelemistä vähäksi aikaa ja ihastelua. Nuissa kuvissakin oli ihania Afrikan eläimiä ja maatuska, joten tokihan tykkään!

"Inspis-haasteessa" on nyt helmikuun haaste menossa ja bingoruutu. 
Minun valintani oli Pitsi-Tekstit-Heteet. 

sponsorina on iki-ihana "KORTTISIRKUS"

Ja DT:inä ihanaiset: "MACA" ja "RIINA".  
Käykääs katsomassa, mitä he saivat bingosta tehtyä!


Meillä ei ole ollut vessan ja saunan ovessa mitään kylttiä. Monillahan on niitä pieniä "WC". "TOILET" tai "SAUNA"-kylttejä. Varmasti sopivat juuri niihin koteihin täydellisesti. Mutta me emme ole halunneet sellaista omaan kotiimme. Halusimme löytää jonkun meidän näköisen kyltin. Jotain erilaista, jotain, missä on jokin juju. No en osaa selittää, mikä juju, mutta kuitenkaan se wc tai sauna tekstinä ei ole iskenyt meihin. 

Olen selannut nettikauppoja ja toisten tekemiä kylttejä ideoiden varalta. Olen etsinyt sisustustarroista ja tauluista. Vaikka ja mistä mahdollisuuksista sopivaa. Ei vaan ole vastaan tullut tai sitten hinta ollut liikaa meidän lompakolle. Jossain vaiheessa sitten sanoin ääneen, että teen sitten itse, jos ei sopivaa löydy!

Ajatushan oli, että saahan sen maalattua, jos ostaa tarvikkeet. Jokin puulätkä ja siihen vaikka valkoinen pohja ja musta teksti. Tai jotain. Mutta paljonko maksaa maalit, puulätkä, siveltimet ja lakka? Ja entä jos käsi tärisee ja menee vituralleen? sehän menee sitten heti piloille?! 
Hmm.. jotenkin se ajatus jäi ja jäi. Jatkoin etsimistä. 

Olin käynyt läpi varmaan koko suomen kielisen wc-kylpyhuone-sauna-kylpylä-spa-yms hakusanat ja hieman ulkomaalaisiakin sivustoja, kun päätin lopettaa etsimisen. Oli aika alkaa miettimään tärkeämpääkin, eli Inspis-haasteen helmikuun DT-työtäni. 

Bingo... Mitä siitä keksisin tehdä? Telinekortti? Bingo... BINGO? BINGO!!! 
Siis mähän teen paperista sen kyltin!!! BINGO!Ja tällainen siitä sitten tuli!


toistaiseksi se odottaa kylppärin vieressä avainkaapin päällä, sillä pitäs hankkia pikkuriikkinen naula tai joku koukku, että sen saa oveen kiinni. Mutta siis, nyt se on valmis ja se on niin meitä!


Toisessa nurkassa on ylhäällä heteet ja sifonkikukkanen. Kiinnityshän on tollasella aaltonauhalla. Löytyy pitsiä ja hopeakukkia. 


Harsokukkaa ja helmiä...


Private spa! Sitä se on! Luksusta arkena! Oman kodin ihanuutta! Ei tavallisten asioiden tartte olla tylsiä. Me käydään 4-5 kertaa viikossa saunassa ja siellä on värivalot, musiikkia toisinaan, kynttilöitä, saunahunajaa.... Se on meidän arkista luksusta! Meidän oma pikku Spa!

Kerrottakoon vielä, että takaosa on vahvaa kartonkia, joten ei lerpsuta ja taivu. ;)

Kommentit

Anonyymi sanoi…
On hieno kyltti meilläkin varmaan minun näköinen :) visakoivuinen oksalaatta jossa lukee kaunokirjaimin "paskahuussi" ostin markkinoilta aikoinani on,se hieman herättänyt hilpeyttä vieraiden silmissä. Nea
Vilimarika sanoi…
Nea, hah hahaa.. IHANA! Se olisi voinut olla seuraava vaihtoehto meillekin! :D
Unknown sanoi…
Hieno idea! Mulla alkoi heti ajatusrattaat raksuttaa kun luin postauksesi alkua että mikä voisi olla se teidän juttunne.. Mieleen pyrki tekstivaihtoehdot "Huussi" ja "Hotelli Helpotus". Jälkimmäisen olisi voinut tehdä kuin jonkun 5 tähden hotelliluokituksen mukaiseksi, oikein kultareunoilla ja timnageilla koristelluksi joka kertoisi paikan ylellisestä tasosta, mutta lähinnä sen paikan tuoman helpotuksen tunteen vuoksi. ;)
Hyvä että kuitenkin löysitte idean jonka koitte omaksenne juuri teille sopivaksi. :) ;)
Unknown sanoi…
Ja periaatteessa oikein kieron huumorintajun omaava voisi laittaa sen kalantuotanto firman logon (joko itse tehden tai sitten jos saisi jostain sen logon) "HÄTÄLÄ" -tekstin komeillessa ovessa ei luulisi paikan jäävän epäselväksi. ;) xD