kerran elämässä


Tilasin Riinalta maikkarin pöllö-kaulakoruriipuksen ja tänään sen sain!


Tässä se ihanuus on! Tämä vaan on niin veikeä ja hauska ja kaunis! Itse en tee fimomassa koruja, joten ihastelen sitten näitä Riinan erikoisuuksia. 


Kaiken lisäksi kuori pursuili kaupan päällisiä, kuten pitsiä ja muita fimo-koristuksia. 
Nuo ruskeat biscuitsit menivät heti karkkipurkkiini... Köh köh... siis ei siihen edellä esittelemääni, vaan toiseen. ;) Siitä lisää kohta. 


Lisäksi kuoresta löysin atc-kortteja. 
Kaikki kauniita, mutta sammakko huussissa vetää kyllä voiton!


Ja eikun lisää! 

KIITOS RIINA!


Lopuksi omatekemäni atc antamaan lisää väriterapiaa tulevaan viikonloppuunne! (varattu jo).
Meillä alkaa nyt hiihtoloma, joten käyn vain pikaisesti "pakolliset" laittamassa, eli arvonnat ja haasteet ja haitariakin yritän saada tehtyä loppuun saakka vielä huomenna. 


Kerran elämässä tulisi kirjoittaa kirje kuolleelle ystävälle ja piilottaa kirje haudalle, sammaleen alle. Viesti menee varmasti perille. 

Olen tehnyt oman salaisen "viestini" eräälle läheiselleni, jonka muutama vuosi sitten menetin. Laitoin hänen haudalleen sen "viestin" ja uskon, että hän sen näki ja tunsi sydämessään siellä jossakin. Kaipaan yhä häntä, mutta samalla tiedän, että tuolla toisella puolen hänellä ja muilla läheisillämme ja myös kaikkien muiden läheisillä on hyvä olla. Uskon myös, että synnymme takaisin maailmaamme toisaalle, toisena olentona. Kun on sen aika.

Minua huojentaa se tieto, että ystäväni, joka sairastui syöpään nyt kuukausi sitten, voi paremmin, kuin luultiinkaan. Hän toipuu kyllä. Jälleen yksi taakka pois harteiltamme.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Ne sopii kyllä teille tosi hyvin! onnea voittajalle, mahtavaa että palkinto oli mieluinen :)
SatuKoo sanoi…
Onpas kaunista kotosallasi :)
Vilimarika sanoi…
Jenna, täydellisesti! :)
SatuMaria, juu, kun kuvaa vain tiettyjä kohtia kodista. :) No, on meillä kiva koti muutenkin, mutta muutama sisustusasia olisi rahasta kiinni. Tarttes verhoja ja huonekaluja vaihdella ja tauluja oman maun mukaiseksi. No, ollappa se muutama kymppitonni. Mutta hiljaa hyvä tulee. Nyt jo keittiönpöytä on kauniisti laitettu.
Unknown sanoi…
Hei, meillä on samis pöytätabletit :). Tykkään myös itse noista. Ole hyvä vaan postista, laitoin ATC-kortitkin kun piti muuton tieltä keksiä niille jotain, enkä ehtinyt alkaa kuvata niitä blogiin. Ajattelin, että jospa et niistä pahastuisi.
Vilimarika sanoi…
Niinpä tietennii! Mehän ollaan ikuisesti samixet.:)
En pahastu. Tykkää kovasti näistä korteista. Ajatuksia, väriä, huumoria... <3