Kiitostapa kiitosta!


Haluan kiittää vielä kertaalleen jokaista jolta sain ihania kortteja, onnitteluja ja lahjoja ystävänpäivänä. Olette ihania! 
Tiedätte, että ystävänpäivä on minulle jokainen päivä ja siksi ilahdutan sitten joskus, kun vähiten odotat. Ilahduttaa toki suuresti se, että teiltä tuli nyt postia, sillä meillä on ollut rankkaa. Onneksi vaikeimmasta ollaan selvitty ja tällä hetkellä isäni on hengissä edelleen ja poikani on saanut apua. Muutama muukin isompi ja pienempi murhe on saatu hoitoon tai hoidettua. Muistamisenne ovat olleet kultaakin kalliimpia tänä aikana. 

Kuvassa mm. Kotilaiskan ihana lahja-atc sekä Nannan kortti. 


Kotilaiskan lahja-atc:n kätköistä löytyi askarteluun pientä kivaa ja purukumia. :) 
Nannalta hauska ilmapallostanssi. 

KIITOS!!!


Vaihdoimme atc:t Loreal Blondin kanssa, koska ihastuin niin samixiin, jotka hän teki Inspiration haastaa!-haasteeseen. Nämä vaan sykähdyttivät heti! Aion laittaa nämä seinälle. 

KIITOS!!!


Murusen kanssa olemme hemmotelleet vuoron perään toisiamme, tai meitä kumpaakin. Yksi niistä on tämä kaunis ja pirtsakka tulppaanikimppu, mikä yhä on tuolla pöydällä. Ystävänpäivälahja-väripilkku arkeen. <3


Ja Katariksen kanssa oli myös pientä vaihtoa, josta mm. nämä paprut ovat osa sitä, mitä minä sain. Itse lähetän piakkoin mm. pari omatekemääni korttia... Jotka voisinkin tähän samaan postaukseen esitellä. 


Tein kortin tyttövauvalle nimiäisiin...


Ja kortinhan saa taiteltua kuoreenkin. 


Ja kortti myös pojan nimiäisiin. 


Kommentit

Maca sanoi…
Kauniita kortteja!