Sanat rakkauden


Olen yrittänyt keksiä tapaa ja keinoa osoittaa Muruselleni, kuinka tärkeä hän on minulle. Sanoja siihen ei ole ollut tarpeeksi. Vai onko sittenkin?
Eilen kotiutui uunituore runokirjani. Sanat, kuvat ja kuvien tuotteet ovat kaikki omaa tuotostani. Noilla sivuilla kerron, mitä ajattelen ja mitä tunnen. 
Jospa näin ne löysin sanatkin. :)

<3

Olen niin ylpeä siitä kirjasta!



Tarja O:n vaihtarit sain tänään. Hän itse ei tykännyt tuosta miesenkelistä, mutta minä taas tykästyin siihen välittömästi. Niitä enkelityylejä, joista minäkin tykkään. Oletkohan Tarja itse maalannut tuon kuvan? 
Kiitos paljon Tarja O. Ja myös niistä lisukkeista! Ihanuuksia!


Sain myös Raija Annikin vaihtarit. Lisäksi tuossa keskellä olevan ihanan ja idearikkaan kortin. Kiitos! Kaikki mahtavia!

Viltsu



Kommentit

Pinsku sanoi…
Ihana hassu kisuli, ja kaunis uusi koru, ja kauniita kortteja, ja myös onnea kirjasta, en tiennytkään että sellasen kirjoitat/kirjoitit, mistä niistä saa?
Pinsku sanoi…
Ihana hassu kisuli, ja kaunis uusi koru, ja kauniita kortteja, ja myös onnea kirjasta, en tiennytkään että sellasen kirjoitat/kirjoitit, mistä niistä saa?
Röllykkä kyllä näyttää siltä kuin olisi ollut pahan teossa. Et kai itse auttanut häntä yhtään :D

Upeita kortteja olet saanut.
Tuon korun normaalihinta olisi ollut melkein 50€, mutta olin 20 nopeimman joukossa ja sain sillai sen todella pilkkahintaan. :)

Vaikka olenkin ollut yhteydessä kustantajaan ja tarjonnut runojani suuremmalle yleisölle, niin tämä on ihan itse tehty valokuvakirja. Esim ifolor ja mitä muita onkaan, niin sitä kautta.

Itse toivoisin, että joskus saisin sopparin, jolla runoni painettaisiin kirjaksi. Se painettu versio kun olisi halvempi suurelle yleisölle myydä, kuin sivu kerrallaan postikorttina koristeltu ja yhdeksi kirjaksi kasattu luomus.
Enkuli: ai mää vai?! mitään en oo ottanu! ;) Tai ehkä yhden... ja sitten taas yhden... ;D
tarja.o sanoi…
en ole itse maalannut mies enkeliä, ainoastaan siivet tein korjauskynällä:) kiva jos tykkäsit korteista! ja kiitos vaihdostamme:)