purkista juttua




Ensin oli purkki pienoinen kaupan hyllyllä itsekseen. Sitten se otettiin ostoskärryyn muiden ostosten kanssa, maksettiin ja kotiin kuskattiin. kotona purkki pienoinen tyhjennettiin broileriruokaan ja sitten se pestiin ja kuivattiin.

Kun purkki pienoinen oli kuivunut tarpeeksi, se tuunattiin ja se sai uuden tehtävän. Nyt se on isomman hernekeittopurkin, eikun anteeksi, työvälinepurkin seurana kynäpurkkina.


eikös olekin hieno muodonmuutos? Ja heti karisi kiloja ja nuortui purkki vuosia. ;D
Samalla sai vanha kirjakin uutta sisältöä elämäänsä, kun sivuista repäistiin palaset purkin pintaan.



Niin... kuljemmeko aina samaa rataa ja mietimme, ettei minusta ole muutokseen tai se on liian iso riski tai en minä uskalla tai liekkö se edes kannattavaa?

Sinun ei ainakaan koskaan pidä sanoa ääneen tai ajatella, ettet olisi kyllin hyvä!
sillä se, että ajatteletkaan niin, tarkoittaa, että ulkopuolisetkin alkavat ajatella sinusta samoin! siispä Minä olen hyvä! Minä pystyn! Minä osaan parhaani! ja niin ulkopuolistenkin silmissä olet tarpeeksi.

Tarvitaan toisinaan vain pieniä taikasanoja, kuten voisitko auttaa minua tai olisitko kiltti ja auttaisit? Kappas vaan! Niin vaikeaa kuin onkaan pyytää apua, se kannattaa, sillä ilmeisimmin myös saat apua ja hommat hoituvat käden käänteessä. Lähes huomaamatta.

Kun tallustamme eteenpäin tätä maailmaa, tulemme kerta toisensa jälkeen tienristeykseen jossa pysähdymme ja kysymme, kumpaanko suuntaan lähtisin?
Tekisinkö suuren ja vaativat valinnan, vai vanhan ja tutun jutun? Ottaisinko riskin vai enkö ottaisi? Mitä, jos kaikki kaatuu päälleni? Hmm... Mutta toisaalta, jos sittenkin... Kohti haaveitani?
Kun olet tuollaisessa risteyksessä, missä et osaa päättää, kumpaan suuntaan lähteä, lähde sinne, missä on otettava enemmän riskejä. sinne suuntaan, mikä vie varmemmin sinut kohti iloa ja onnea. haaveiden toteutumista. Ei elämä lopu riskiä ottaessa vaan siinä, ettemme uskalla elää!Nauttia!

Tänään minä teen listan niistä asioista, jotka minun pitäisi tehdä. Ja kun se lista on valmis, alan toteuttaa siitä yhden tai kaksi asiaa päivässä. kas kummaa! Pian huomaan, että se lista on kuin onkin tyhjä! :)

Mukavaa ja antoisaa tätä päivää!

p.s. migreenini katosi ennen nukkumaanmenoa illalla. :)

Viltsu

Kommentit

Unknown sanoi…
Hyvä idea tuo lista, taidan tehdä minäkin. Heitäpä siitä haaste kaikille ja julkaise lista täällä. Haasta kaikki tekemään oma listansa ja julkaisemaan se niiltä osin julkisesti kun haluavat.
Kiitos. Idea hyvä. Mietin asiaa.