kakkakikkareita ja karkkeja

Mun on ihan pakko mainostaa vaikken yleensä sitä teekkään. Nimittäin löysin niin maanmainioita koruja ja hiuskoristeita naapuriblogista, että pakkohan mun on teillekin ne näyttää!

Kuvia en tänne kopsannut enkä lupia kysellyt, koska haluan, että itse käytte kurkkaamassa ja yllättymässä niistä ihanuuksista. ;) Kerrottakoon muutenkin tuosta blogista, että siellä on useampi sivu tarjolla luettavaksi ja katseltavaksi.

Etusivu tietenkin. Siellä on ruokaohjeita, oman askartelunurkkauksen esittelyä, askarruksia, kaikkea kirjoittajan omasta elämästä.

Vapaat atc-kortit-sivulla on arvaatko mitä? No vapaita atc-kortteja vaihtoon. :D Itsekin olen vaihdellut tuolta samaiselta sivulta kivoja kortteja itselleni. Ja tulen vaihtamaan jatkossakin lisää.

Tunnustus-sivu on seuraavaksi. O-la-laa! siellä onkin mielenkiinotinen tunnustus nähtävillä. ;)

Ja vielä sivu, nimeltä myytävät korut. Huh, niin namukasta! Minäkin omistan noista yhdet herkkupalat. Käsityönä tehtyjä, uniikkeja koruja! Ja ihanaa se, että voit löytää sieltä karkkeja ja kakkakikkareita. ;D Käykää toki katselemassa ja kenties enemmänkin.

Ai missäkö ja mikä blogi? 

Kommentit

Unknown sanoi…
Ainiin. Kakkakikkare fimomassasta oli rakkaan Ukkelini idea. Olin väkertämässä fimomassasta kakkupaloja kun Ukkeli sanoi, että tee kakkakikkarekorvikset. Ja minähän tein. Sitten tein niistä pinnin kun tuli aika isot kakat korviin :D.
Maca sanoi…
Olin aivan unohtaa, kiitos voitosta, joka tuli eilen! Ihana!