Minä haastan sinut


En aio paukuttelemalla säikytellä eläimiä vuoden vaihtuessa. Haastan sinut mukaan paukuttomaan vuoden vaihtumiseen. Kuvaa saa jakaa/ tämän postauksen saa jakaa.

Kiittäen,


4 kommenttia:

 1. Meilläkään ei tänä vuonna paukutella raketteja. Uuden vuoden rakettien ampumiset ovat muina vuodenvaihteina olleet varsin maltilliset muutama raketti ja papatti.
  Onnea ja iloa uuteen vuoteen 2020 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Kaupunki saattaa ampua raketit ja se riittää. Me nähdään kotona nekin.

   Poista
 2. Todella ihana ajatus ☺ Sen kun sais vain kaikki ymmärtämään, että lemmikkieläimet saavat traumoja paukuttelemista raketeista. Mikä hirveä määrä rahaa ammutaan taivaan tuuliin, kun sen vois hyödyntää apua tarvitseville ☺

  VastaaPoista
 3. Minä en ole enää vuosiin ostellut raketteja. Ajattelin ostaa kyllä siskonlapsia ajatellen sädetikkuja, voidaan sitten niitä heilutella :)
  Ihanaa viikonloppua sinulle Viltsu <3

  VastaaPoista

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

12 Huonoin äiti leipomaan

12.12.2012. Monella parilla on ollut tänään suuren onnen ja rakkauden päivä. Kirkot ja maistraatit ovat täyttyneet iloisista ihmisistä, h...