Hae tästä blogista

Joulukalenteri, luukku 5Osallistuin joulukalenterivaihtoon, jonka kautta Anne teki minulle askartelutarvikekalenterin. Tänään näet, millaisen.


Joulukalenteri saapui rasiassa, mikä sai sormeni syyhyämään. Voisinko jo avata tuon narun? Ottaa kuoren ja kurkistaa? 
Maltoin kuitenkin joulukuun alkuun. 


Ripustin kalenterin verstaalle mukana tulleella ripustusnarulla ja pyykkiksillä. Lisäksi mukana oli kourallinen sieniä koristeeksi. 


Kuoret ovat brushoilla väritettyjä ja niin upeita ja uniikkeja, että jo pelkästään kuoret tulevat tarpeeseen ja talteen. Näistähän saa siltään jo kuoria plannereihin ja journaleihin sekä leikeltyinä vaikkapa atc-taustoiksi. 


Kuoret  ovat epäjärjesrtyksessä, joten joka päivä on myös löydettävä oikea luukku. 

Luukku 1: Atc-coin pohjia


Sinulle, joka et tiedä, mikä on atc-coin, niin se on taiteellisesta keräilykortista, eli atc:sta, kolikkoversio. Laitan malliksi kuvan jo aiemmin tekemästäni keräilykolikosta. (Kolikko on jo vaihdettu).


Luukku 2: Tulostettuja vintage-kuvia
Viltsumari on huomioitu V-kirjaimella. <3 Huomaa myös söpö ankka-klemmari.


Luukku 3: Vintage-teema jatkuu kartonkikuvilla. Minulle nämä tuovat mieleen ne valokuvauskopin valokuvat. Taustalla kuori, jossa nämä tulivat. 


Luukku 4: Servetit


Luukku 5: värjätyt kakkupaperit


Eikö olekin ihana kalenteri!?

4 kommenttia:

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

Paiseita, korvakäytävää ja karhunpainia

Kuljemme kohti metsää. ajatuksenamme olisi löytää kaksikin kätköä niin, että ensin pitäisi löytää yksi kätkö ilman tarvittavaa laitett...

Kestosuosikit