Joulukalenteri luukku 15


Kahden käden sormista yksi lasketaan jo alas. Joulu on jo aivan nurkan takana. Onnea on tämä Pukkan joulukalenteri, niin voimme Murusen kanssa hiljentyä nauttimaan joulun ajasta kera erilaisten lämpöisten ja maukkaiden teekupposten sen sijaan, että pinkoisimme stressaantuneina ympäriinsä jouluvalmistelujen vuoksi.

Vaikkei meillä olekaan kuin yksi teejoulukalenteri, riittää siitä teetä molemmille. Ja niinä päivinä, kun tarvitaan lisää teepusseja, löytyy meiltä "ihan vaan muutamaa" teelaatua ja makua. Olemmehan kahvi- ja teefriikkejä. Esittelin teevarastojamme vuonna 2015 TÄSSÄ POSTAIKSESSA , eikä tilanne ole ainakaan huonompaan suuntaan mennyt. Päinvastoin.
Tosin tänä päivänä järjestely on siistimpi ja valokuvalaatu vanhaa postausta parempi.


Pukkan joulukalenterin löydät Ruohonjuuresta. Hintaa joulukalenteriteellä on 10.90€.

Luukku 13: Wonder berry green
Luukku 14: Three ginger
Luukku 15: Revitalise


Askartelutarvikkeita täynnä olevasta joulukalenterista tänään sain leikekuvioita.


Henkisyys ei tule uskonnosta. Se tulee meidän sieluista. Samoin joulun taian voit tuntea sydämessäsi missä päin maailmaa tahansa. Riittää, kun uskot koko sydämestäsi joulun sanomaan ja sen tuomaan rauhaan.


Siirrytään tämän päivän Dermosil-luukkuun.


Luukku 15: Miedosti tuoksuva palasaippua. Rakastan näiden Dermosilin saippuoiden karkkituoksuja.

Vielä on luukkuja jäljellä, joten huomenna uusi joulukalenteriluukku avautuu taas. Tervetuloa takaisin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

12 Huonoin äiti leipomaan

12.12.2012. Monella parilla on ollut tänään suuren onnen ja rakkauden päivä. Kirkot ja maistraatit ovat täyttyneet iloisista ihmisistä, h...