Siirry pääsisältöön

Tammikuun Arvonnan Voittaja ja faktaa arvonnoista


Tammikuun bloginamu on arvottu. Tällä kertaahan palkintona oli minun itseni tekemä kaulakoru, joka saikin yllättävän hyvän vastaanoton. Olen kiitollinen ja iloinen asiasta. Arvonta sai jälleen kysymyksiä ilmaan, kuten joka arvonta tuppaa tekemään. Siispä yleisesti muutama asia tässä kaikille, eikä missään nimessä henkilökohtaista tai negatiivista! Selkeytän vain asioita, joita kysellään ja ihmetellään.

1. Arvonnat ovat joka kuukausi. 
Poikkeuksia on arvonta-ajan suhteen. Joku kestää koko kuukauden, joku esim. viikonlopun. Aina on kesto ilmoitettu arvonnassa! 

2. Osallistujat vaihtuvat.
Yleisesti haluan antaa jokaiselle mahdollisuuden voittaa. Olipa osallistuja käymässä ohikulkiessaan blogissani tai pysyvästi lukijana. On kuitenkin poikkeuksia, joista aina arvonnassa kerrottu. Toisinaan haluan kiittää nimenomaan pitempiaikaisia lukijoita, jolloin arvonta on vain virallisille kirjautuneille lukijoille. Silloin ei kuitenkaan valitettavasti voi edes blogittomana osallistua, koska vain kirjautuneet lukijani näen listattuna. Kuka tahansa anonyymihän voisi muutoin sanoa olevansa taustalla lukijana kaiken aikaa, enkä minä voisi erottaa, kuka puhuu totta ja kuka ei. Raja on vedettävä tässä kohtaa. 

3. Arvontoja on muuallakin.
Blogini on verkostoitunut laajasti ja Inspirationilla onkin lukijoita vähän kaikkialla. On siis kiva palkita myös muualla, kuin vain Bloggerissa seuraajiani. Arvontaa on siis tarjolla myös Facebook-ryhmässä ja Instagramissa toisinaan. Kuka tahansa sääntöjen mukaisesti saa osallistua niihinkin arvontoihin, eikä ole kiellettyä siis käydä Bloggerin lukijana osallistumassa, jos arvonta tarkoitettu kaikille. Ohjeet arvontoihin aina sielläkin. 

4. Arvonnan jakaminen kiittää minua.
Yleensä arvontaan osallistuminen ei vaadi jakamista, mutta poikkeuksia on. Jakamisella on kuitenkin yleensä saanut lisäarpoja. 
Jakamisen olen tehnyt mahdollisimman helpoksi, ja keinoja jakaa on ollut monia. Jokainen on varmasti löytänyt oman tapansa. 

Jakaahan voi Bloggerissa, Facebookissa tai Instagramissa. Olen tehnyt jaettavan kuvan helpottaakseni sinun jakamistasi. Olen jakanut itse kuvat edellä mainittuihin paikkoihin valmiiksi linkin kera. Ja jakaahan on saanut joko "JAA"-painikkeella tai kopioimalla ja liittämällä kuvan ja linkin. Muitakin keinoja varmaan on, ja riittää, kunhan jakaa julkisesti ja että kertoo missä jaettu ja tietenkin linkin kera. Julkisesti jakaminen ihan siksi, etten näe muuten jakoasi. 

En laita jakoa kiusaksi, vaan se on arvokas kiitos sinulta minulle. Teen arvonnat vapaaehtoisesti ja hankin (tai valmistan) palkinnot sinua varten. En hyödy itse siinä millään tavalla. Minun hyötyni ei edes ole se pääasia, vaan kiitos sinulle olemisestasi osana bloggaamistani. Bloggaajana kuitenkin lukijat, seuraajat sekä kommentit ovat äärettömän tärkeitä, ja ilman jakoa uudet lukijat eivät löydä blogiin perille. Ei ainakaan samoin, kuin avullasi. Jakaminen on siis kiitos sinulta minulle ja arvostan sitä suuresti. 

Koska jakoja ei kuitenkaan tule juurikaan arvonnoista (eikä muutenkaan) kuin yksittäisiltä ihmisiltä, haluan joskus edellyttää jakoa osallistujilta. 
Se on täysin maksuton ja nopeahko tapa lahjoittaa minullekin jotain. Sen yhden kerran. Se on sinulta minulle  tapa kertoa, että blogini on lukemisen arvoinen paikka! 
Jos et koe asiaa noin, et jaa. AINA osallistuminen on VAPAAEHTOISTA!

Jokainen uusi lukija, kommentti ja kannustus kertoo minulle, että te oikeasti olette täällä ja oikeasti tahdotte lukea ja olla osana Inspistä ja saada extra-arvontojakin. Haamulukijoista minulla ei ole mitään tietoa! En tiedä, oletko siellä ja luetko blogiani vai et. Vaihtuvalla arvonta-tyylillä näen, oletko täällä. Luetko blogiani. Laitanko arvontoja, vai onko se turhaa. Käykö täällä ohikulkijat vain, vai myös lukijoita... 

5. Osallistuminen on aina vapaaehtoista.
Jos palkinto ei ole mieleinen, ei ole pakko osallistua. Jos arvonta-ajankohta ei osu aikatauluusi, ei ole pakko osallistua. Jos arvontatapa on pyllystä mielestäsi, ei ole pakko osallistua.  Tarkoitukseni on järjestää jotain extraa lukijoille/blogissa kävijöille, eikä kiusata. Kaikille en kuitenkaan voi olla mieliksi, vaikka tahtoisin. Teen nämä arvonnat mahdollisimman monelle sopivaksi. Kehitysehdotuksia otan vastaan ja kehityn niistä, mutta syytökset ja valitukset jätän oman arvoonsa. En myöskään alennu mielistelemään ja suosimaan jotakuta. Arvonnat ovat tasapuolisesti osallistujille. Täällä ei voittoa lahjota.

6. Palkinnon lunastaminen on vastuullasi.
Voittajan nimi julkaistaan aina blogissani. Jos olet voittanut arvonnan tai haasteen, ota välittömästi yhteyttä sähköpostitse  tai oikeassa sivupalkissa olevan yhteydenottolomakkeen kautta minuun! 
MINÄ EN LÄHDE ETSIMÄÄN VOITTAJAA! 

Kerro nimimerkkisi sekä oikea nimesi ja osoitteesi. Kerro myös, missä arvonnassa tai haasteessa voitit. 
Jollet ota yhteyttä, huhuilen sinua viikon ajan blogissa. Myös mahdollisesti facebookissa ja Instagramissa. 

Toimitan nimesi ja osoitteesi vain ja ainoastaan kyseisen palkinnon sponsorille, jotta hän saa palkinnon postiin. Kukaan muu ei saa tietojasi minulta. 

Jos en saa voittajaan yhteyttä arvontajulkaisusta viikossa, voitto menee ohitse ja arvon sen uudestaan joko seuraavassa haasteessa tai ylimääräisenä arvontana. Kaikki palkinnot tulevat joka tapauksessa arvotuksi teille jostain aikaa. 

Ota yhteyttä minuun: somanyinspiration@gmail.com

Toivottavasti nämä ohjeet auttavat osallistumaan entistäkin helpommin mahdollisimman monia. Tammikuun namusena oli tekemäni kaulakoru.
Korujani ja muutakin pientä kivaa löydät blogikaupasta.
KLIKKAUKSEN PÄÄSSÄ! 
Koruni voivat olla kierrätystuotteita. Moni koru on kuitenkin aivan kokonaan uusista osista tehtyjä.  Kierrätysmateriaaleina käytettyjä osia on vain murto-osa ja nekin puhdistettuja ja laadukkaita.


Tällä kertaa osallistuminen edellytti myös jakoa. Jakaa julkisesti ja että kertoo missä jaettu ja tietenkin linkin kera. Julkisesti jakaminen ihan siksi, etten näe muuten jakoasi. 


Arvonnan voittaja on : Anu Jaakonsaari

ONNEA! 

Laitathan osoitteesi 7.2.2016 mennessä meilillä tai yhteystietolomakkeella.
somanyinspiration@gmail.com

Kommentit

Onnea arvonnan voittajalle ☆☆☆
Tuula sanoi…
Kaunis on ollut voitto :)
Viltsu Mari sanoi…
Tuula, kiitos. Voittajaa odotellessa
Sunday sanoi…
Laitoin voittajalle viestin, kun sen sähköpostiosoitehan oli kommentissa.
Viltsu Mari sanoi…
Toivotaan että vastaa. Ja onhan tässä vielä aikaa. :) Normikäytäntö että huhuilen useammin jollei heti meilaa.
Anu Jaakonsaari sanoi…
Kiitoksia. Laitoin äsken sähköpostilla yhteystietoni :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…