Olenko minä ansainnut kaiken tämän?!

Voimavarat alkavat pikkuhiljaa voimistua, mutta vielä ollaan silti toipilaana. Tai voisiko sanoa jopa tuplatoipilas, sillä selkäleikkauksestakin vielä 2-3 kk on toipumisaikaa. Tutkimusjaksosta toinen mokoma. Erityisesti sen huomaan siinä, ettei istuminen ole herkkua ja viiltokipu on läsnä usein kaiken muun kivun kanssa. Lisäksi henkisesti kuluttavaa ja olenkin huomannut olevani itkuherkempi niin hyvässä kuin pahassakin. 

Onneksi kuitenkin niitä voimauttavia asioita on maailma pullollaan, ja kaiken ikävän ja pahan vastapainona on AINA myös jotain hyvääkin. Se hyvä on löydettävä arkeen, jotta jaksaa. Tiedän, että helpompaa on sanoa, kuin toteuttaa, ja siksi se tuntuukin kliseeltä ja turhauttavalta jollekin toiselle mennä sanomaan, että on tässä hyvääkin, kun vaan avaat silmäsi. Onneksi tässä tapauksessa se olen minä itse, jolle tämän sanon, niin voin vaan nyökytellä ja sanoa: Kyllä kyllä! 



Ystävänpäivän ylläriksi voisin sanoa tämän ihanan paketin, jonka voitin Optimismia ja energiaa-blogista. todella kauniit pyyhkeet stemmaavat toisiinsa ja sopivat kuin valettu meidän uuteen kylppäriimme. Yotuel on laatuhammastahnaa ja Kuivashampoo on yksi luottokosmetiikkatuotteistani. Voinpa siis sanoa palkinnon olevan täydellinen! 


Lisäksi Livbox Helmikuulta, jonka luulin menettäneeni. Siis enhän voinut tilata tätä boxia rahasyistä, kun en tiennyt, jatkuuko tuloni, vai olenko pennitön seuraavien kuukausien ajan. Ihana Disa kuitenkin päätti ilahduttaa minua helmikuun boxilla, ja tämä sai minut liikuttumaan kyyneliin saakka. Aivan kuin Disa olisi tiennyt, että juuri nyt minä kaipaan jotain extraa arkeeni!

Toki tykkään! Paketti on täynnä ihanuuksia, eikä yhtään "ei niin väliä tällä"-tuotetta! 


Vartalovoidetta, sottaamatonta käsivoidetta ja shampoota. tuollaista käsivoidetta kaipasinkin! 


Kasvovoidetta, hiusten hoitoon tuote, joka estää sähköisyyden ja saa hiukset kiiltämään terveinä Sekä ihanat geelilakat. Hiustuote oli entuudestaan lopussa, joten täydellinen ajoitus. Geelilakoista olen haaveillut, joten nekin juuri sopivat. 


Namua, hammasharja ja hammastahna matkakoossa. 
Hammasharjaa olin juuri vaihtamassa ja namuille aina tilaa tässä masussa. 

Kokonaisuudessaan siis niin ihanat lahjat niin Katjalta kuin Disaltakin, että sanattomaksi vetäsi. 
Olenko minä ansainnut kaiken tämän?! Juu, ei tartte vastata. :D
KIITOS! 

Kommentit

Susanna sanoi…
Ihania jutskia ja hemmottelua olet saanut :)) kiitos tuhannesti ihanasta ystävänpäiväkortista jonka tänään sain! Voimia sinulle ihanainen ja terkkuja Muruselle ja pojille;))
Tänäänkö vasta? Osa sai perjantaina samaan aikaan lähetetyn kortin. Höh. Terkut perillä. :)
Oi miten ihania juttuja olet saanut, aivan mahtavaa.
Sinä olet ne palkkioksi kaikesta kivusta ja särystä ansainnut.
Nauti <3
LauraKatarooma sanoi…
Ihanat piristykset on niin parasta! <3