Siirry pääsisältöön

Voittamani kaulakoru


EDIT! Asia kunnossa! Koru "korvataan" minulle. :)


Jokin aika sitten voitin arvonnassa vapaasti valitsemani kaulakorun Essin korut ja kortit-sivustolta. voi sitä iloa! Siinä sitä oli pähkäilyä, mikä koru olisi minun näköiseni eniten ja juuri se, minkä niistä kaikista haluan, vain yhden. ensin kävin kaikki läpi, sitten poistin osan niistä, sitten taas muutama pois ja lopulta parista valitsin ihanan 75 cm pitkän ruskean sävyisen helminauhan. Se olisi eniten minun tyyliin ja näin sieluni silmin sen jo kaulassani! IHANA!

Tein "tilauksen" ja jäin odottelemaan koruani. Tänään sitten postipoika kolautti luukusta sisälle pehmustetun kirjekuoren jonka päällä luki samainen nimi, josta tuo oli tulossakin. JIHUU!

Vaan kuinka hymy hyytyikään, kun kuoren avasin ja kurkistin kuoreen... Miksi sieltä vierähti pari helmeä ulos? 

Raotin lisää ja kallistin... Lisää helmiä! Onko siellä irrallaan minulle jotain ylimääräisiä helmiä lisäksi?!


Otin kaulakorusta kiinni ja aloin ottaa sitä hieman pahinta peläten pois, varovasti. Onneksi!

Koru oli katki! 
Vaijeri poikki ja nimenomaan sellaisesta kohtaa, ettei todellakaan voi tuota ohutta vaijeria mitenkään hyödyntää missään enää. 

Irtoilevia helmiä oli kuoressa lisääkin.


Voi että mua harmittaa! Tämä oli niin odotettu koru ja kaunis kuvassa ja nyt edessäni täysin käyttökelvottomana. :( 
Tokihan helmet voin käyttää johonkin, mutta ei se ole sama asia, kuin saada toisen tekemä, valmis koru! Sitäpaitsi minulla ei edes ole vaijeria, mihin nuo sopisivat!


Tässäpä se voittoni sitten on. Odottaa H-hetkeä purkissa ja sitä aikaa, että alan tekemään niistä jotain. 
Voi voi... 
Sattuuhan sitä. Ihmettelen vain, miten se on mennyt poikki, sillä kuori oli moitteeton, ehjä ja tuo vaijeri on todellakin katki. Outo juttu. 

Tällaista tällä kertaa.

Kommentit

Marsa sanoi…
Outo juttu.Kaikenlaista voi arvailla,mutta mikä on totuus onkin toinen juttu.Harmillista,on kivan näköinen koru.
ViliMarika sanoi…
Niinhän se on. Arvailuja kaikki. Yhä se sama koru on myytävien joukossa siellä, että lienee unohtunut se sinne. Kyseessä kuitenkin Uniikit korut. ???
Phedra sanoi…
Voi kurja, kivan näköinen koru olis ollut. Jospa saisit sitä vaijeria ja pystyisit korjaamaan korun käyttöösi!
Tuula sanoi…
:/ Kurjuus.
Onko vaijeria liian vähän edes rannekoruun?

ViliMarika sanoi…
Nakkasin roskiin. Niin oli pettymys ja kuitenkin kaulakoruksi tuon halusin, että hommaan joskus sitten, kunhan rikastun, sopivat tykötarpeet kaulakorulle. Vaijerirannekoru saattaa olla liian jäykkää kamaa.
Tuula sanoi…
Riippuu vaijerista, tuosta en saanut selvää paksuudesta. Onko sinulla siimaa? Jos siihen voisit tehdä itsellesi (epätoivoisia ehdotuksia...) onhan nuo lasihelmiä, eikä "oikeita"? Nehän kestäisivät siinäkin.
ViliMarika sanoi…
=) siima käväisi jo itsellänikin mielessä, sillä sitä löytyisi kalapakista.
vielä ei ole ko. Henkilö vastannut viestiini mitään, että odotan sitä ensin.
ViliMarika sanoi…
tekijä vastasi viestiini että ei tiedä miten koru postitettu, mutta voihan olla niinkin, että hän on hutiloiden tehnyt tuon korun. Saan ehjän korun tilalle.
Itse en lähtisi hutiloiden tekemään koruja koska maine kiirii, mutta pääasia, että asia kunnossa. Tyytyväinen olen.

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

Joulukalenteri luukku 15: joulutorttukortti tutorial

Olen yksi blogisisarista ja meidän joulukalenterimme on tänä vuonna joulutorttukalenteri. Se löytyy instagramista hastagein ; "joulutorttukalenteri17"  ja "blogisisaret". Minun luukkuni vuoro on tänään.

Kyseessä ei ole ihan perustorttuset, vaan meidän blogisisarten tortut ovat höystetty uudenlaisilla mausteilla. Mausteita ovat mm. Huumori, erilaisuus, mielikuvitus jne.
Ja aiheeseen sopivia torttuja löytyisi minultakin jo pellillinen..


Kuten epäonnistuneet torttuwienerit...

Enkelitorttu tai..

..Torttu kuin torttu.. hehheh.
Minun virallinen luukku on kuitenkin joulutorttukortti. Blogeissa ei näy kaikkien sisarten tortut, mutta minun torttuni tulee nyt tänne blogiini tutoriaalina. Toki myös siellä Instagramissa edellämainituilla hastageillä ja minun profiilissa on kuva torttukortistani. Löydät minut Instagramista nimellä Inspirationblogi TAI Viltsumari. Kyseessä yksi ja sama profiili. Ethän sekoita profiiliani muihin samankaltaisiin bloginimiin, joita on jälkeeni tull…