Siirry pääsisältöön

Voittamani kaulakoru


EDIT! Asia kunnossa! Koru "korvataan" minulle. :)


Jokin aika sitten voitin arvonnassa vapaasti valitsemani kaulakorun Essin korut ja kortit-sivustolta. voi sitä iloa! Siinä sitä oli pähkäilyä, mikä koru olisi minun näköiseni eniten ja juuri se, minkä niistä kaikista haluan, vain yhden. ensin kävin kaikki läpi, sitten poistin osan niistä, sitten taas muutama pois ja lopulta parista valitsin ihanan 75 cm pitkän ruskean sävyisen helminauhan. Se olisi eniten minun tyyliin ja näin sieluni silmin sen jo kaulassani! IHANA!

Tein "tilauksen" ja jäin odottelemaan koruani. Tänään sitten postipoika kolautti luukusta sisälle pehmustetun kirjekuoren jonka päällä luki samainen nimi, josta tuo oli tulossakin. JIHUU!

Vaan kuinka hymy hyytyikään, kun kuoren avasin ja kurkistin kuoreen... Miksi sieltä vierähti pari helmeä ulos? 

Raotin lisää ja kallistin... Lisää helmiä! Onko siellä irrallaan minulle jotain ylimääräisiä helmiä lisäksi?!


Otin kaulakorusta kiinni ja aloin ottaa sitä hieman pahinta peläten pois, varovasti. Onneksi!

Koru oli katki! 
Vaijeri poikki ja nimenomaan sellaisesta kohtaa, ettei todellakaan voi tuota ohutta vaijeria mitenkään hyödyntää missään enää. 

Irtoilevia helmiä oli kuoressa lisääkin.


Voi että mua harmittaa! Tämä oli niin odotettu koru ja kaunis kuvassa ja nyt edessäni täysin käyttökelvottomana. :( 
Tokihan helmet voin käyttää johonkin, mutta ei se ole sama asia, kuin saada toisen tekemä, valmis koru! Sitäpaitsi minulla ei edes ole vaijeria, mihin nuo sopisivat!


Tässäpä se voittoni sitten on. Odottaa H-hetkeä purkissa ja sitä aikaa, että alan tekemään niistä jotain. 
Voi voi... 
Sattuuhan sitä. Ihmettelen vain, miten se on mennyt poikki, sillä kuori oli moitteeton, ehjä ja tuo vaijeri on todellakin katki. Outo juttu. 

Tällaista tällä kertaa.

Kommentit

Marsa sanoi…
Outo juttu.Kaikenlaista voi arvailla,mutta mikä on totuus onkin toinen juttu.Harmillista,on kivan näköinen koru.
ViliMarika sanoi…
Niinhän se on. Arvailuja kaikki. Yhä se sama koru on myytävien joukossa siellä, että lienee unohtunut se sinne. Kyseessä kuitenkin Uniikit korut. ???
Phedra sanoi…
Voi kurja, kivan näköinen koru olis ollut. Jospa saisit sitä vaijeria ja pystyisit korjaamaan korun käyttöösi!
Tuula sanoi…
:/ Kurjuus.
Onko vaijeria liian vähän edes rannekoruun?

ViliMarika sanoi…
Nakkasin roskiin. Niin oli pettymys ja kuitenkin kaulakoruksi tuon halusin, että hommaan joskus sitten, kunhan rikastun, sopivat tykötarpeet kaulakorulle. Vaijerirannekoru saattaa olla liian jäykkää kamaa.
Tuula sanoi…
Riippuu vaijerista, tuosta en saanut selvää paksuudesta. Onko sinulla siimaa? Jos siihen voisit tehdä itsellesi (epätoivoisia ehdotuksia...) onhan nuo lasihelmiä, eikä "oikeita"? Nehän kestäisivät siinäkin.
ViliMarika sanoi…
=) siima käväisi jo itsellänikin mielessä, sillä sitä löytyisi kalapakista.
vielä ei ole ko. Henkilö vastannut viestiini mitään, että odotan sitä ensin.
ViliMarika sanoi…
tekijä vastasi viestiini että ei tiedä miten koru postitettu, mutta voihan olla niinkin, että hän on hutiloiden tehnyt tuon korun. Saan ehjän korun tilalle.
Itse en lähtisi hutiloiden tekemään koruja koska maine kiirii, mutta pääasia, että asia kunnossa. Tyytyväinen olen.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…