Siirry pääsisältöön

Voittamani kaulakoru


EDIT! Asia kunnossa! Koru "korvataan" minulle. :)


Jokin aika sitten voitin arvonnassa vapaasti valitsemani kaulakorun Essin korut ja kortit-sivustolta. voi sitä iloa! Siinä sitä oli pähkäilyä, mikä koru olisi minun näköiseni eniten ja juuri se, minkä niistä kaikista haluan, vain yhden. ensin kävin kaikki läpi, sitten poistin osan niistä, sitten taas muutama pois ja lopulta parista valitsin ihanan 75 cm pitkän ruskean sävyisen helminauhan. Se olisi eniten minun tyyliin ja näin sieluni silmin sen jo kaulassani! IHANA!

Tein "tilauksen" ja jäin odottelemaan koruani. Tänään sitten postipoika kolautti luukusta sisälle pehmustetun kirjekuoren jonka päällä luki samainen nimi, josta tuo oli tulossakin. JIHUU!

Vaan kuinka hymy hyytyikään, kun kuoren avasin ja kurkistin kuoreen... Miksi sieltä vierähti pari helmeä ulos? 

Raotin lisää ja kallistin... Lisää helmiä! Onko siellä irrallaan minulle jotain ylimääräisiä helmiä lisäksi?!


Otin kaulakorusta kiinni ja aloin ottaa sitä hieman pahinta peläten pois, varovasti. Onneksi!

Koru oli katki! 
Vaijeri poikki ja nimenomaan sellaisesta kohtaa, ettei todellakaan voi tuota ohutta vaijeria mitenkään hyödyntää missään enää. 

Irtoilevia helmiä oli kuoressa lisääkin.


Voi että mua harmittaa! Tämä oli niin odotettu koru ja kaunis kuvassa ja nyt edessäni täysin käyttökelvottomana. :( 
Tokihan helmet voin käyttää johonkin, mutta ei se ole sama asia, kuin saada toisen tekemä, valmis koru! Sitäpaitsi minulla ei edes ole vaijeria, mihin nuo sopisivat!


Tässäpä se voittoni sitten on. Odottaa H-hetkeä purkissa ja sitä aikaa, että alan tekemään niistä jotain. 
Voi voi... 
Sattuuhan sitä. Ihmettelen vain, miten se on mennyt poikki, sillä kuori oli moitteeton, ehjä ja tuo vaijeri on todellakin katki. Outo juttu. 

Tällaista tällä kertaa.

Kommentit

 1. Outo juttu.Kaikenlaista voi arvailla,mutta mikä on totuus onkin toinen juttu.Harmillista,on kivan näköinen koru.

  VastaaPoista
 2. Niinhän se on. Arvailuja kaikki. Yhä se sama koru on myytävien joukossa siellä, että lienee unohtunut se sinne. Kyseessä kuitenkin Uniikit korut. ???

  VastaaPoista
 3. Voi kurja, kivan näköinen koru olis ollut. Jospa saisit sitä vaijeria ja pystyisit korjaamaan korun käyttöösi!

  VastaaPoista
 4. :/ Kurjuus.
  Onko vaijeria liian vähän edes rannekoruun?

  VastaaPoista
 5. Nakkasin roskiin. Niin oli pettymys ja kuitenkin kaulakoruksi tuon halusin, että hommaan joskus sitten, kunhan rikastun, sopivat tykötarpeet kaulakorulle. Vaijerirannekoru saattaa olla liian jäykkää kamaa.

  VastaaPoista
 6. Riippuu vaijerista, tuosta en saanut selvää paksuudesta. Onko sinulla siimaa? Jos siihen voisit tehdä itsellesi (epätoivoisia ehdotuksia...) onhan nuo lasihelmiä, eikä "oikeita"? Nehän kestäisivät siinäkin.

  VastaaPoista
 7. =) siima käväisi jo itsellänikin mielessä, sillä sitä löytyisi kalapakista.
  vielä ei ole ko. Henkilö vastannut viestiini mitään, että odotan sitä ensin.

  VastaaPoista
 8. tekijä vastasi viestiini että ei tiedä miten koru postitettu, mutta voihan olla niinkin, että hän on hutiloiden tehnyt tuon korun. Saan ehjän korun tilalle.
  Itse en lähtisi hutiloiden tekemään koruja koska maine kiirii, mutta pääasia, että asia kunnossa. Tyytyväinen olen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Yksinäisyys, Ystävyys, anorexia ja korttipostia

Onnea Iivo Niskanen sekä kaikki Vuoden 2018 Olympia-kisoista mitalin saaneet suomalaiset! Olette ansainneet mitalinne ja kaiken kunnian työstänne! 
Tuossa kuvassa on minun saamani kultamitali, jonka saatesanat kuuluivat näin: " Kun kerta toisensa jälkeen löydät vielä jostakin voiman hippusen kivun selätykseen, siitä ansaitset kultamitalin! ". Itkuhan siinä tuli tällaisesta kannustuksesta ja tuesta. Samaan aikaan, kun moni terve on sulkenut ovensa edestäni ja lähteneet reippain askelin pois elämästäni (se on kuulkaas hyvin yleistä vakavasti, pysyvästi sairaiden kohdalla), on myös samaan aikaan ystäviä ja läheisiä, jotka tulevat lähemmäs ja lähemmäs pitäen kiinni tiukasti. Ja tulee myös uusia kasvoja, joista osa käväisee, osa jää. Olen siunattu ja tunnen sen. Kiitos rakkaat ja kiitos kaikki jotka välittävät! <3

ole sinä se, joka menee hänen luo
En pelkästään sano, että minusta pitää jokaisen välittää ja pysyä seurassani. Ehei. Jokaisella on valinnanvapaus mennä, tulla, jääd…