Siirry pääsisältöön

tursuilkoot! tursuilenhan minä itsekin!

Helmikuun hempeet helmet alennuksessa Inspis-kaupassa. Kurkkaa, onko suosikkisi alennuksessa. Jokaista korua vain yksi olemassa ja tulematta lisää. Kannattaa siis olla nopea. Samalla autat minua eteenpäin sekä harrastuksessani että jaksamisessa arjen keskellä. 
Iso kiitos kukkasin ja lämpimin halauksin siis jokaiselle joka on ostanut minulta koruja/Kortteja/kirppistavaroita/jotain muuta.


Kukkia, kukkia... Amarylliksemme kestää huomattavasti kauemmin, kuin euron tulppaanipuskat. Mutta tulppaaneistakin on ollut sen 3 päivää iloa. Ihania kukkia! 
Amaryllis kuitenkin kasvaa ja voi hyvin. Tällä hetkellä puskee uutta lehteä juuresta ohuena ylöspäin ja kukkia on nyt kukkinut kaiken kaikkiaan 10 kappaletta!

 Tuossa Oscar-gaalaa katsellessani ja kuunnellessani ajattelin matkata jonnekin kauas mielikuvissani. Punaiselle matolle, golden globe-gaalaan. Ylläni olisi kaunis, satiinin ohut, upean kimalteleva iltapuku hulmuavine helmoineen. Hiukset kiharrettuna, pitkät ja paksut, kiinni kauniisti. Astelisin lavalle kiittämään kaikkia saamastani tunnustuksesta. Kauniista palkinnostani. Hymyilisin...
Mutta tuntuisiko se paremmalta kuin tämä todellisuus?
Jos se ei tuntuisikaan miltään? Niinkuin tuossa Macalta saamassani kortissa sanotaan. 
Puistatus. Haluan olla minä. Tässä ja nyt. Ilman gaaloja ja hulmuavia kiharoita ja mekkoja.
Olen minä ja onnellinen siitä.
Kiitän kuitenkin Macaa kortista ja vaihtareista.

Sitten kurkistus kaikkiin niihin atc-kortteihin, joita olen saanut tässä puolentoista vuoden aikana.
Oli oiva tilaisuus katsella taas ja tutkailla niitä, kun sain Phedralta kansiotaskuja. :)
Kansiossahan ne kaikki ovat, ellei sitten jo laitettuna runokirjoihin talteen. en ole laskenut, montako korttia olen saanut, mutta monta on ja kaikki niin ihania!


Ne suuret atc:t, mitkä eivät mahdu korttitaskuihin, ovat erillisessä pussissa kansion välissä. 

Osa sitten on taskussa, mutta rönsyilevät yläosasta hieman ulos. Haittaako se? No ei todellakaan! Olen ihan itse valinnut kaikkein ihanimmat kortit itselleni. Se on mielipiteeni! 
Osa korteista on omissa pusseissaan ja onhan minulla atc:n nimellä kulkeva pussikin! siis se on paperikassi, mikä tehty atc-kortista. Tai atc-korttihan se.. Hmm.. Oli mikä oli, mutta on se vaan tärkeä, sekin.


Kansiosta löytyy niin erilaisia kortteja, etten voinut millään valita "parhaita" tai edes "ne erikoisimmat". Voi hyvänen aika! On runoilla varustettuja kortteja, on suosimiani kameleita, kirahveja, norsuja... On gothiceja ja on vaikka mitä värimaailmoja! 
Onkohan vintage-aiheisia eniten? Saattaa olla...
Oi, muistoja herättää Inspiration-bloginappi-atc-kortti! Kunnon sanahirviö, mutta korttina mahtavan hieno! 


Kansion välissä lisääkin, useampia pusseja, niitä rönsyileviä, massiivisia, liian suuria, mutta ihania atc-kortteja! 


Kortteja on niin paljon, että menee koko ikäni saada ne kaikki runoiltua ja runokirjoihin laitettua. Mutta uskon, että osan saan, osa herättää inspiksen runoillakin, osa jää kansioihin. Mitähän muuta niille keksisin? Tekisinkö taulun? Kuvakirjan? Tapetoisinko seinän? 


No, nuo, missä on niin paljon tavaraa ympärillä, ettei saa laitettua kirjaan tai mihinkään, ne päätyvät vielä jonnekin rasiaan. aarrearkkuun. :)
Toiset ne osaavat piirtää. Toiset askarrela leikkaamalla. Toiset leimaten. Toiset maalaten. Keinoja on monia. Ei ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa, sääntöä, mahdollisuutta.
annetaan kaikkien kukkien kukkia. Jokaisen nauttia tekemästään ja askarrella. Ei viitsittäisi nipottaa, mollata, määräillä tai mäkättää. Ei olla niin pikkutarkkoja ja katkeria. Jos sinä haluat jonkun tietynlaisen kortin, ole hyvä ja valitse sellainen niistä vaihtokorteista, jotka ovat sinunlaisiasi. Atc-maailmassakin on satoja, tuhansia, miljoonia harrastajia ympäri maailmaa. On vara valita! Jos taas kelpaa kortti kuin kortti, niitäkin vaihtajia on, jotka sinut yllättää mielellään. 
Että mä en tajua, miksi pitää alkaa suutaan soittaa harrastuksen takia!

Ja ajatelkaas, miten hauskaa tämä voi oikeasti olla...
Voi vaikkapa vaihtokuoren saada matskuja, kuten sain Mökkihöperöltä.


Valkkasin kaiken tuon sieltä itselleni. No hei, pussukoita oli ainakin sata! Ok, liioittelin hieman. ;D
Ja laitoin takaisin saman verran... Ainakin yritin... Taisi sinne lipsahtaa vähän enemmänkin. ;)

Sitten sain pohjan ja matskutkin kuoresta ottaa. Valitsin pohjan, jossa suudeltiin.


Kortista tuli tällainen. 
Joka päivä tunnetta tätä
Rakkaus, suudelma, intohimo... 
Jos sitä kaikkea laitetaan samaan kattilaan, syntyy tuota tunnetta, jossa lintu pääsee häkistään, laulaa lirkuttelee lauluaan. Mansikkaa, kiemuroita, tanssia...
ah, kaikkea sitä joka päivä!

Lisäksi sain lahjan Riinalta. Sain matskut toiseenkin korttiin ja viinirypälesalaatin ohjeen. KIITOS RIINA!

Korttipohjassa oli sydämiä, joista yhden halusin korttiin esille. Tällaista matkustelun riemua, reissussa makuusijan etsimistä, lepoa, nautintoa, iloa... Lomaromanssikin ehkä? ;)
Retkellä maailman ympäri

Minun käteeni pujotettiin tänään koru. Vasempaan käteen nimenomaan.
 Muruseni sen teki. 
<3Tällainen kaunis, ihana, siro ja suloinen rannekoru hänen ihan itsensä kieputtelemana. 
Kiitos rakas!

Haluatko sinä samanlaisen, samantyyppisen? Millä kivien väreillä? 
Tilaustyönä tätä mallia saatavana.

Loppusanani: Tursuilkoot kortit ja koristeet. Tursuilkoot rakkaus. Tursuilkoot mikä tahansa ihana asia! Tursuilenhan minäkin! Vai luulitko, että olen pelkkää luuta ja nahkaa? ;D 

Antakaa palaa vaan! Nauttikaa elämästänne ja siitä mitä teette! 
Lopputulos on tärkeintä ja se, että on hyvä olla!

Viltsu

Kommentit

Katja sanoi…
Blogissani haastetta sinulle, mikäli innostut vastailemaan.
ViliMarika sanoi…
Kiitos! Innostun varmasti. :)
Nanna sanoi…
:D Ihanan tursuileva kirjoitus! Hienoja kortteja olet keräillyt ja tuo koru on siis niin kaunis!!!
RaijaAnnikki sanoi…
Voi miten ihanasti kirjoittelet. Ihanaa elämää ja innostavaa harrastusta.Kun harrastaa unohtuu ne huolet ja murheetkin eikä muista että kolottaa ja nolottaa**Itsekkin usein mietin miten laittasisn esille korttejani-niitä on paljon ja niin ihania ja eri tyylisiä. On kansioissa ja laatikoissa.Tehtyjä ja keskeneräisiä.
Mukavaa uutta viikoa ja aurinkoa.
Teea.K sanoi…
Ihana koru, todella kaunis.

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Joulukalenteri luukku 24 : ARVONTA ja sateenkaarikuusi

On Jouluaaton aika. Hyvää joulua sinulle ja läheisillesi! Olkoon Joulusi kiireetön ja häynnä rakkautta. 
Tänään pääset näkemään meidän tämänvuotisen sateenkaarikuusen ja osallistumaan Ruojonjuuren tarjoaman joululahjan arvontaan! Lahja ei kerkeä tälle eikä huomiselle illalle, mutta taatusti nautit siitä vähän myöhemminkin. 

Vaihtelemme kuusenkoristeiden väriä joka joulu. Viime jouluna oli ruskeaa ja kultaa, nyt sateenkaarikuusi vuorossa. Idea lähti rakkaan soulsysterini, Susannan lahjasta, joka vuosi sitten pursuili ihania värikkäitä kuusen koristeita. 

Osa koristeista on entuudestaan omia ja nähneet jo useamman joulun. Ja vaikka värikäs kuusi onkin nyt, mitään gayprideä tämä ei edustaisi. Sen verran hillitty kuitenkin. Osansa varmasti tekee valkoinen luminen väri pohjalla.


Tällä kertaa jätettiin isot pallot kokonaan pois. Nämä pienet pallot ovat kahdesta eri setistä. Toisessa oli erilaisia kultapalloja ja toisessa värikkäitä matta-ja kiiltäväpintaisia palloja. 

Kuusessa on joka kert…