muutamia koruja


Ajattelinpas lähteä tänään apteekkiin kyselemään, olisiko reseptit jo tulleet ja kenties sittenkin paperiversioina, vaikka apteekkari niin vannotti, että ne tulevat e-resepteinä. Nyt on kuitenkin yli viikko mennyt ja olen ilman paria tarpeellista lääkettä. Alkaa olla sen mukaiset oireetkin päällä.

Tälle päivälle voisi suunnitella postipäivänkin, eli kaikki pyydetyt atc-vaihdot, ystävänpäivälähetykset ja palkinnot lähtevät tänään. Odotatko omaasi? Se tulee siis pian. :) Paitsi erikseen sovitut, joita en vielä toimita tietenkään.

Joskos sitä muuten vaan olisi ja hemmottelisi itseään ja rakastaan. Pientä kivaa purtavaa, tai itseasiassa suunnittelen hieman enemmänkin purtavaa. Kerrankos sitä.. :) Mutta ei enää laskiaispullia tänään.



Inspis-haastekin on jo vaihtunut ja suosittelen, että käyt katsomassa ihastuttavan paperinukkesetin, jonka "Kotilaiska" On tehnyt! Ja myös se upea korupalkinto, jonka tarjoaa "Mökkihöperö".

Inspis-haasteeseen pääset "tästä".


Vielä viimeiset hetket on äänestysarvonta käynnissä arvonnat-sivullani. Ystävänpäivänä selviää, mitkä ovat viime vuoden askarteluistani teidän suosikit ja kuka voittaa tämän palkinnon:


Oletko se sinä?



Päivän positiivisuuspläjäyksenä kerron sen verran, että olen ajatellut avata runokirjani kannet teille uudestaan. eli luvassa olisi runojani taas ihan lähiaikoina. Onko se sitten hyvä vai ei, jää teidän päätettäväksenne. Runonihan eivät ole kevyttä välipalaa, vaan ihan tuhti ja raskas lounas!




Kaunista tiistaipäivää! Laskekaa mäkeä, nauttikaa ulkoilusta. Kevät on kaunista!

Kommentit

Nanna sanoi…
Ihania tuotteita olet taas tehnyt! En kyllä tykkää tosin tuosta ettei apua saa pyytämälläkään. Ei uskoisi että hyvinvointivaltiossa ja Suomessa on tuollaista menoa:/