Liimaton loppukuu




Kyllä se vaan on niin, ettei edes läheisimpiin tuttaviin kannata uskoutua myyntiasioissa. Vaan onhan se sanontakin, ettei rahaa ja ystävyyttä pidä yhdistää. 

tilaustyönä tehdyt 4 korusettiä ovat edelleen minulla ja kuitenkin omista rahoistani ostin materiaalit niihin! Olen jemmannut nyt niitä useamman viikon ajan ja tiedossa on, ettei kaikki mene edes! Ja mitkä menevät, on tingitty hinnasta, koska rahat loppuivat kesken ostajalta ja edelleenkään ei ole maksusuoritusta tullut minulle vaikka on puhe ollut maksustakin jo.

Minulla ei todellakaan ole ylimääräistä ostella tälla tavalla varastoon ja odotella, että saanko maksua vai en. Selkeästi osoittaa vaan sen, ettei KEHENKÄÄN voi luottaa! Tai sanotaanko mielumminkin, ettei pidä luottaa! voi ja pidä on kaksi niin eri asiaa.

No, ei voi mitään, ei. Lähden lenkille tuulettamaan stressaantuneita aivojani. Rahapula on karsea, laskut rästissä, lääkärikäynnit tulossa ja maksut niistä, Murusen operointi ja laskut, mun lääkkeistä osa lopussa ja tarttes ostaa lisää, tarttes sitä ja tätä ja tuota! ARGH! 


fyysisiä stressin aiheuttamia ongelmia on jo havaittavissa. Se vaan tarkoittaa sitä, että pitää yrittää jollain tavalla saada taas enemmän ajatuksia pois kaikesta ikävästä. vaan liimapuikkokin on loppu! Joo,  alkaa oikeesti naurattaa tämä itseänikin jo! Niin, nauramaanhan mä käyn kun mietin, kuinka pepullaan asiat ovat. Ei se itkulla helpota. Naurulla saa edes hieman paremman fiiliksen. 

Jotenka liimatonta viikonloppua teille ja piiitkiä lenkkejä ulkoilla!

Viltsu

Kommentit

Tuula sanoi…
:| ikävää kun joku ei ole lunastanut. Rahat vissiin pitää pyytää etukäteen.
Toivottavasti stressin oireet helpottaisi, vaikket pääse liimailemaan...
Sitä ajattelee, että varakas ja ystävä olisi yhtälönä varma kauppa, mutta eipä se sitä tarkoitakkaan. Että eipä tilaustöitäkään tule enää eikä mitään muutakaan mun piikkiin enää. Kenellekkään. Ihan liian usein tulee turhia lupauksia, tilauksia ja varauksia, joissa ei ole katetta. tässäkin tapauksessa siis maksoin neljään settiin tarvikkeet kun piti olla varma kauppa heti. Eipä näy rahoja. No, oma moka. Kurjaa vaan ruokarahat pitää noissa kiinnitettynä.
Funchis sanoi…
Mitäs jos kirjoittaisit hänelle laskun korkojen kera sekä lisälaskutuskulujen kera ? Niinhän oikeatkin kauppiaat toimivat, ei armoa. Ja jos ystävyys on siitä kiinni, että maksamattomien maksujensa perinnästä suuttuu, ei voi mitään, anti mennä. Seuraavat kaupat siten, että kun raha on tullut tilille, hankitaan helmet, rakennellaan ja toimitetaan tavara; et varmasti jää koskaan ilman. Joillekin velka on perijän puheessa pieni raha (sanovat, että no on se pienestä kiinni), mutta maksaessa iso raha (voivoi, kun ei nyt oo), muuntuvaa on rahan arvo. Kuule, oletko koskaan kokeillut, miten paljon edullisemmaksi tulee, jos käyt jostakin rakennustarvikeliikkeestä ostamassa jättipullon (oliskohan 5 dl tai litra) erikeeperiä. Siinä on ollut kierrekorkki ja sieltä on helppo lirauttaa teelusikallinen kerralla johinkin muovikippoon, josta sitten tikulla liimaa kortille. Mulla tuo joskus ainakin toimi ihan kiitettävästi, eikä muuten liima ihan heti loppunut. Tietenkin maksaa silloin ostaessa vähän enemmän kuin 1 liimapuikko. Ja nyt sitten vaan keitetty peruna liiman korvikkeeksi, toimii.
Nanna sanoi…
Siis jo nyt on törkeää toimintaa ihan suoraan sanottuna korujen tilaajalta!! Että kiukuttaa sun puolestasi. Vähän liikaa taas kasattu murheita sun hartioillesi. Voimia hyvä ihminen sinne kovasti ja toivottavasti asiat kääntyvät parempaan suuntaan ja pian!
MB sanoi…
toi oli paha teko sinulle , joten muista, että rahat ensin ja sitten vasta teet sen tilauksesi.
Olen kokeillut eri keepperiäkin ja sitä olen käyttänyt raskaimpiin koristeisiin, mutta ohuet paperit ja korttipohjat kupruilevat eri keepperillä. Puikkoliima on oikeastaan ainoita mahdollisia tai sitten vieläkin kalliimmaksi tuleva kaksipuolinen tarrateippi.
No, onneksi maailma ei tähän kaadu. Just tultiin lenkiltä. :D

Tuula, mäpä kaivelen jostai vanhoja valokuvia ja laitan sulle tulemaan.. Pääset sitten joko ihastelemaan tai sitten tuumaamaan, että No just! Piti sitten vielä oikein kuvia laittaa! :D
Niin ja ihan oma mokanihan tämä on. Ohjeissakin sanotaan, että ensin maksu ja sitten vasta toimitus ja tilaustyöt maksetaan myös etukäteen.
Sitä taas hellyin kun kuitenkin kyseessä tosiaan varakas ystävä. Mutta opetti sen, ettei mitkään suhteet saa enää etuoikeuksia.
Opettelen kantapään kautta. :)