Kortteja ja lahjoja

Aromian kahvitteluja taas tulossa. Vuorossa kahvinjuojakansa. 
Tein jo kortin valmiiksi, koska tässä on ollut kaikenlaista mieltä askarruttavaa ja olen tarvinnut muuta ajateltavaa sekä lisäksi tehnyt valmiiksi, koska en tiedä etukäteen missä olen milloinkin ja kerkeenkö tai jaksanko tehdä ajoissa kortin.


Siispä kahvinjuojakansaa: Kahvia kansalle!

Tekasin tuossa yhtenä hetkenä itselleni hiuspannan tai nauhan. Mikä se nyt onkaan. Eli letitetty naru, jonka solmin hiuksiini. Sen verran kasvaneet lyhyvistä hiuksista pitemmiksi, että saan ne jo kiinnikin jotenkin. Ja koska kasvatusprosessi on käynnissä, en viitsi aina auki pitää. Mutta tälla narulla sekin on mahdollista.


Kissahan tuo kovasti tykkäsi siitä puuhasta, kun kaapin oveen solmin toisen pään naruja ja toiselta päästä letitin. Hyppi ja pomppi kuin aropupu ja irrotti narut kahvasta ja alkoi leikkiä niillä! Ja jätkä on kohta 8vuotias!
Pituutta tuolla narulla on varmaankin pari metriä. Saan kaksin kerroin laittaa.
Kuva on aurinkoinen ja säteilevä, johtuen minun loistostani ja kauneudestani.... Jahas... Taisikin olla jokin valoitusongelma kyseessä. :D
Väri on oikeasti lila,sininen, pinkki.

Korttisirkukselta sain ihanan ystävänpäiväyllätyksen! Kiitos Nanna! 
Tuota maskia yritin jo kokeillakin, mutta se testaus epäonnistui, sillä aineet olivat väärät minulla. Kokeilen paremmilla aineilla myöhemmin. Kaunis maski! Söpö kiekuraleimasin ja kullan kimallusta kukkasin. KIITOS!



Enkuli ilahdutti jo aikaisemmin ihanalla ystävänpäivälahjalla, joka oli medaljonki! Kuvan laitoin jo silloin tännekin. Nyt sitten Enkulilta tuli vaihtariatc-kortit ja niiden mukana ihania vintage-aiheisia papereita, nappeja yms. KIITOS ENKULI!
Ja tossa vasemmalla on ehdottomasti yksi kauneimmista minulla olevista atc-korteista! 



Muutaman kortinkin olen tehnyt Inspis-kauppaan. Ystävällekin tein yhden kortin, mutta siihen tuli nimikin, joten en sitten kuvannut sitä tänne.



Yksiosainen kortti pitkästä aikaa.


Chalks-testausta herttaisessa vauva-kortissa. Eka kertaa pääsin testaamaan chalkseja ja ihastuin niihin!
Tulee niin suloista, herkkää ja romanttista jälkeä. Mitään vahvaa korttikuvaa tuolla ei saa.
Kortissa myös kimalleliimaa ja Aquamarkeria.
Kuva on koholla korttipohjasta.


Ja vielä tällainen 2-osainen pystymallinen kortti. Chalkseilla tämäkin väritetty. Romanttinen ja kesäinen kortti ilman tekstiä.

Kommentit

Kiva kun kirjeeni tuli perille. Minulla on mennyt luotto Itellan toimintaan viimeaikoina.
Enkuli, ja tuntuu siltä, että aina vaan huononee. höh.