Siirry pääsisältöön

Ihania sisustuskauppoja!

Kiinnostaako sinua sisustus? Ai juu, ketäpä ei! ;D
Olisipa rahaa tai sellainen luottokortti, mitä voisi käyttää, mutta ei koskaan maksaa takaisin. Tai Alladinin taikalamppu ja kolme toivomusta.

Voisihan sitä vaikka olla kuntokin kohdallaan ja ottaa lenkkeilyn kannalta kierrellä ihania sisustuskauppoja ristiin rastiin, pitkin ja poikin. Kirppikset siinä sivussa ja kahvilassa lisäpotkua. Päivä menisi rattoisasti ja saisi liikuntaa samalla kun silmät lepäisivät sisustusparatiiseissa. Ja James veisi ostamani huonekalut, verhot ja muut rensselit kotiin, purkasi pakkauksista ja kasaisi paikoilleen. Pölyt pyyhkisi ja sitä rataa...

Mutta kun ei ole mitään noista, ei rahaa, ei luottokorttia, ei Alladinista muuta kuin satukirja, ei jaksuja temmeltää kaupoissa eikä Jamesiakaan, niin mitä tekee varaton ja voimaton Vilimarika?
Alkaa seikkailla nettikaupoissa! :)

Ja koska ne nettikaupat on kolottu ja ihasteltu, ostamatta mitään, niin voipa sitten heitellä teille niitä linkkejä. että ostaa ken voi ja ihailkoon, ken ostaa ei voi. :)"Villa 31" 
Jestas! Jos tuolla ei silmä lepää, niin sitten ei missään! Kaipaatko puisia nukenvaunuja? Mitäs tuumisit pyjamapupuista? Valkoista hyllykköäkö kaipaat?
suosittelen Villa 31-sisustuskauppaa.

"Sisustus Rimaldo" 
AWW! Jos sanoisin pallit, en tarkoittaisi niillä NIITÄ palleja, vaan jakkaroita, joissa kirahvit katselevat. Kylpyhuoneeseen haluaisin kissa-saippuapullon. Entä sinä? Kissan vai pöllön? Aivan ihana tuikkukruunu kattoon. Sellainen on ollut haaveenamme. Halajatko erilaista seinäkelloa?
Tuo ja paljon muuta Sisustus Rimaldossa.

"Sisustus Country puoti"
Maalaisromantiikkaa, vintagea, vanhaa... Saako jokin sana noista sinut kuolaamaan?
Kun katson Country puodin astioita, ajattelen, että astiatkin ovat osa sisustusta. Nehän koristavat keittiön pöytää! Pakko mainita ihastuttavat puodin enkelipostikortit! Ranskan tulijaisina ikkunaritilä. Tai sittenkin tilaustuotteena tästä puodista. :)

Tästä on hyvä jatkaa Helmikuuta. Helmikuussa teemana Sisustus,Katsellaan yhdessä sisustuskauppoja ja sisustusideoita. Kerro omat suosikkisi, rohkeasti.


Ps. haasteeseen viimeiset mahdollisuudet osallistua ja voittaa tämä palkinto:
spossaajana Korttisirkus

saadaanko 10 osallistujaa kasaan? Jos, niin arvotaan kaksi palkintoa! Toisena tämä, oma palkintoni:


Kommentit

Tuula sanoi…
sittten kun löydän sopivan lipaston eteiseen, niin sen päälle tuo musta Mail-teline. Itse en niin vaaleaa sisustusta tahdo omaan kotiini. Syynä on jo käytännön ongelmat. Peltotöistä tuleva mies istuu sohvalle, spede menee ketsuppisin käsin vessaan,(valokatkaisija, tapetti...) kissat loikoilevat missä sattuu... Enkä jaksaisi jatkuvasti nalkuttaa mitä.saa tehdä ja mitä ei... :)
ViliMarika sanoi…
Musta on kaunis myös, jos sitä ei liikaa ole. Mustahan saattaa pimentää huoneen. Mutta tuollainen pieni musta asia ei pimennä mitään. Parempi vaan, ettei ketsupit tosiaan näy. :D
Meillä oli aiemmin mustaa huonekaluissakin, mutta pieneen asuntoon tuli valoa vaihtamalla ne.
Tuula sanoi…
:) meillä onkin olkkari pelkkää ikkunaa. Harmaa/hopea on haaveissa, kuten voit blogista todeta. Eteinen on vielä esittelemättä, se ei sentään ole musta tai harmaa.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Tervetuloa syksy: Syksyinen atc + TUTORIAL

Luonnon syksyinen kauneus saa ihastumaan itseensä. Puiden oranssit ja punaiset lehdet, keltaiset sienet metsässä sekä upeat muuttolintuparvet, jotka toivottavat hyvää syksyä kiljahduksineen meille Pohjolaan jääville.

Syksy on yksi suosikeistani, sillä syksyisin voi kääriytyä rakkaan kainaloon tunnelmoimaan tähtitaivasta tai lumoutuneena katsomaan iloisena liehuvaa nuotion liekkipatsasta. Pimeällä tuli on niin eriä, mitä valoisan aikaan.


Syksyisin on taivaallista laittaa villasukat jalkoihin ja ylisuuri villapaita ylle. Vetää jo valmiiksi virttyneen ja venyneen villapaidan helma polvienkin yli sohvalla kyyhöttäessäni. Pöydällä höyryää lämmin matcha ja kädessäni on englanninkielinen kirja tai muotisuunnittelupeli tabletilla. Ah, elämää!


Tämä postaus on osa Blogisisaret-yhteisön Tervetuloa syksy-postauksia. Löydät kaikki aiheen postaukset täältä. Teemapostaukset jatkuvat pitkälle lokakuuhun. Pysykäähän kuulolla. Blogisisarista löytyy taitavia eri aihepiireistä bloggaavia naisia ja minulla…