Herkkuhetki


Jo joku aika sitten Murusellani oli nimipäivät, joten päätin laittaa herkkuja tarjolle. 
Ihanaa, sopivan imelää ja kuohkeaa Viennetta-jäätelökakkua, mikä maistui mansikalle ja lähinnä kuin marengin tai pilvihattaran keveys, suloinen mansikkasuukko tai jokin kesäpäivän henkäys.

Lisäksi tuo jäätelökakku on pohjasta kuin oikea kakku. Ihana makuelämys! Mutta vain, jos tykkäät makeasta! 


Ulkonäkökin ihan söpö. Valkoinen vaniljajäätelö kieppeinä sisällä ja alla ja päällä herkkää ja söpöä pinkkiä. Päällä vielä kauniita kukka-strösseleitä.


Kakun kaveriksi lemppariteetämme, mitä olemme Helsingin vierailtamme saaneet.
 Nyt tuo tee taas pääsi loppumaan. Harmi, kun sitä ei löydä täältä meiltäpäin mistään. :( 
No, onpahan ystävillämme syytä tulla käymään, kun pyydämme uutta teepakettia tuomaan. ;D


Hari tean Mindscape ginger and lemon. 
Ihana inkiväärin ja sitruunan makuinen juoma, jossa sopivasti potkua ja sopivasti lempeyttä. 
Ja mikä nautinto tuo kokonaisuus, kun pakkauskin houkuttelee ja inspiroi askartelemaan siitä lahjapakkauksen!


Terveysjuomaahan tuo on, mutta pötyä se, että terveellinen olisi pahaa! Ainakin tässä tapauksessa tosiaankin ehdoton suosikkiteeni!


Toisinaan on aihetta herkutella ihan syystä, mutta kuten tänä aamunakin kuiskailimme toistemme korviin herättyämme, olemme onnekkaita saadessamme olla yhdessä Muruseni kanssa! Ja että suhteemme on näin hyvä, ainutlaatuinen ja kaunis! Terkut vaan naapuriin, jossa riidellään jatkuvasti... Toivoisin heillekin rakkautta ja onnea, iloa ja hyvää oloa! Jos se onni ja hyvä olo ei tule siinä suhteessa, kannattaa katsoa peiliin ja kysyä, onko se sitä mitä haluat elämältäsi vai olisiko kasvun paikka tai aika miettiä jotain muuta ratkaisua? 

Saahan sitä riidellä ja kaikki sitä jossain määrin tekevät, mutta joka ikinen päivä? Ja huutaa syvältä pefletistä asti, niin että aapuritkin jo säikkyvät hereille aamulla tai illalla ei uni tule kun huutoa kuuntelee? Päivälläkin, jos ovat saman katon alla? Jokin silloin mättää ja pahasti! (Meillä on iso talo, joten kukaan teistä ei tiedä, ketä tarkoitan!)

Mutta ei puhuta heistä sen enempää! 

Rakastakaa!
Etsikää onnea! 
Antakaa ja ottakaa tasapuolisesti, tai hieman enemmän sitä antamista!
Tulkaa onnelliseksi!

Vilimarika

Kommentit

tarja.o sanoi…
oi, oi mitä herkuttelua:)
Ihanaa herkuttelua teillä. Mukavaa viikonloppua.
MerjaHannele sanoi…
Ihanaa herkuttelua ja tee kuulostaa siltä, mitä tyttäreni taatusti rakastaisi - raastaa tuoretta inkivääriä ja tekee siitä teetä!

Minä en vissiin osaa käyttää tätä bloggeria, ainakaan omaan blogiin Sinulle jätetyt vastaukset eivät ilmestyneet näkyville, sorry, mut vastasin sähköpostilla, kun en osannut muuten!
Merja Hannele: onpas outo juttu, miksi viestisi ei näy blogissasi, koska täällä näkyy...hmm... Olethan laittanut blogissasi myös sen turvatarkistus-koodin, mitä kysyy? Sulla on se käytössä, mulla ei. Muuta eroa ei taida olla näissä.
Joku sanoi kerran, että hänen kone vaatii ohjelman takia ponnahdusikkunallisen kommenttilaatikon, kun taas toisella se ei toimi. Voit siis kokeilla kommentointiasetusten muokkaamistakin.

Vastaan meiliisi myöhemmin. Puhelimella en viitsi pitempiä kirjoittaa. Ulos mennään reippailemaan. Mutta sen sanon nyt jo, ettei ole kiirettä! Kyselin perääsi, kun arvelin, ettet ole saanut meiliäni. Olitkin. :-)

Ja inkiväärijuomaa juon joka päivä. =)nam. Siis inkivääriä ja vettä.