Siirry pääsisältöön

haaste, 11 asiaa minusta

"Elämän pyörteissä"-blogista sain haasteen, jossa on tehtävänä vastata yhteentoista hänen laatimaansa kysymykseen, keksiä itse uudet yksitoista kysymystä ja jakaa ne eteenpäin yhdelletoista blogille. Tässäpä minun vastaukseni:1. Mikä on ollut vaikuttavin paikka missä olet käynyt? Miksi?
Sairaalan synnytysosasto, kun lapseni syntyi. Siellä oli ihana vesisänky, missä nukuin hirrrveen sikeesti ja sitten lapseni tuli maailmaan. Ei voi unohtaa ei.

2. Paras näkemäsi elokuva? 
Niitä on muutamia. Sotaleffoja. Ja mm. boys don´t cry. 

3. Paras lukemasi kirja?
Niitäkin on useita, kuten Prinsessa, Noitavaino, Nojoud, Tuhat loistavaa aurinkoa...

4. Asia, josta et suostu tinkimään elämässäsi? 
Oikeuteni olla oma itseni ja elää itselleni tätä elämää. toki otan huomioon toisetkin, mutta tarkoitan,etten suostu esittämään enää mitään tai mielistelemään ketään. 

5. Millaisilla asioilla piristät läheisiäsi? 
Hieron jalkoja tai käsiä, päähierontaakin. Annan pienen lahjan. Kuuntelen. Olen oma itseni.

6. Mihin olet itsessäsi tyytyväinen?
Positiivisuuteen, sinnikkyyteen, silmiin,.. Onhan niitä vaikka ja kuinka.

7. Millä piristät itseäsi?
Askartelemalla, musiikilla, lenkillä käynnillä...

8. Mikä on parasta kotikunnassassi? 
Suvaitsevaisuus

9. Millaisesta musiikista pidät? 
Riippuu fiiliksestä, mutta pop ja iskelmä ehken parasta. Tykkään kuunnella itämaistakin musiikkia. Cd-hyllystä löytyy oopperaa, dancea, iskelmää... Heviä vähiten ja rockia, mutta poikkeuksia on.

10. Miten ylläpidät/ vaalit terveyttäsi?
Meditoin, rentoudun, syön terveellisesti, liikun sen mitä voin. Ulkoilu on hyväksi. Vettä! Inkiväärijuomaa! Ja kivun hallinnassa lääkkeet isoin apu. Mindfulness sen nimitys lienee, mikä on se tärkein.

11. Mitä käsilaukussasi on juuri nyt?
Peili, tamponi, hammastikku, huulipuna, kajal, puuteri, nessu.

Ja omat kysymykseni ovat:

1. Kuka saa sinut hymyilemään?
2. Uskallatko olla yksin hiljaisuudessa?
3. Mihin koskee?
4. Tarjoaisitko kahvit, jos tulisin kylään?
5. Oletko työskennellyt unelma-ammatissasi?
6. Milloin punastuit viimeksi?
7. Haluatko olla huomion keskipisteenä?
8. Munkkipossu vai wiener?
9. karvasmanteliöljyllä vai ilman runebergintorttu?
10. Mikä saa sinut leppymään?
11. Pureskeletko kynsiäsi?

Haaste lähtee eteenpäin vain muutamalle, sillä olen jo kertaalleen tämän tehnyt ennenkin. Alkaa vaihtoehdot loppua. :)
Mutta tässä ne blogit, joissa en vielä muista nähneeni tätä:

1. "Marikan kortit ja askartelut"
2. "Kamarin nurkassa"
3. "Ankortit"
4. "Pieni ja kaunis"

Toki, jos haluat, voit ottaa tämän itsellesi. Kerrothan siitä täällä sitten. 

Kommentit

liisax sanoi…
Kiitoksia haasteesta! :)
Marika sanoi…
Kiitoksia,
tämä kuulostaakin mielenkiintoiselta! Teen postauksen tänään ja jatkan sitä aamulla ;)
Kivoja nämä haasteet. Minäkin sain omani sinulta, mutta en ole ehtinyt ja sairaudeltani jaksanut vastailla vielä kysymyksiin. Nyt sitten kun työt alkoi, tunnit ei riitä millään....
Laitoin eilen kirjekuoresi valmiiksi ja liimasin jo kiinni. En huomannut mainita, että mukana on medaljonki, johon voit laittaa rakkaan valokuvan sisään. Se on sinun omasi ja tarkoitetu sinulle, joten ei ole tarkoitettu myytäväksi (medaljonki ei ole kultaa eikä hopeaa, mutta mielestäni kaunis)
ViliMarika sanoi…
Onneksi nuo haasteet ovat vapaaehtoisia. Kaikkea ei tarvitse laittaa jakoon. Ihan omien voimien mukaan!
Sinulle kuori lähti jo tulemaan. =). Oi, kiitos jo nyt postista ja medaljongista! Olet ihana!
Pieni Ja Kaunis sanoi…
Olen tähän jo kerran aiemmin osallistunut jossakin blogeistani joten passaan tämän kerran :) .. On jotenkin aina niin vaikiaa keksiä noin monta kysymystäkin :D

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…