Siirry pääsisältöön

Ulkoilua ja muita kuvioita


Jokin aika sitten kerroin saaneeni imetystyynyn lahjaksi. :D "Tuula" ilahdutti minua tällä erikoisella lahjalla. Lahja kuitenkin on ollut mieluisa niin minusta kuin kisulistammekin. Minähän toivoin tuollaista isoa putkilotyynyä nimenomaan sohvalle selkänojakseni, jotta saisin lisäaikaa pystyssä oloon, tai siis istumiseen. Selkäni kun väsyy ihan liian nopeasti istuessani. Nyt tämä tukityyny on antanut toivottua aikaa ja tukea. Mutta onpa se tuo meidän mieskin huomannut, että hyvä pesä se on nukkua. Jotenka taistohon käymme, kumpi sen saa. 


Nyt pari päivää meni ulkoillessa tiiviisti. Sää suosi molempina päivinä ja mikäs meillä lähtiessä ulkoilemaan, koska Murunenkin oli vapaapäiviä viettämässä. Meidän ilmainen harrastuksemme siis tuli mieleen kummallakin heti. Mehän emme ole todellakaan ostaneet kalliita "gepsejä" tähän kätköilytouhuun, vaan ihan ilmaiset sovellukset ladattu puhelimiimme. Vanhemmassa puhelimessani käytin puhelimen omaa gepsiä, mutta kun se puhelin meni rikki, hommasin puhelimeen geocaching-sovelluksen.  Ja niin pääsimme nytkin rämpimään lumihankeen. :D


toisinaan talvisaikaan helpottaa geo-polku meitäkin kulkemaan oikeaan suuntaan, mutta toisinaan polkua ei näy tai sitten se polku risteilee sinne tänne ja tuonne tai on jonkin koirapolun kanssa samassa, jolloin ei edes hajuakaan siitä, onko kyseessä geopolku vai muita jälkiä. Nytkin sitten tarpomaan umpihankeen.


Tarkoituksenamme oli löytää pienen pieni purkki jostakin puistoalueen piiloista. Valitettavasti lunta oli niin paljon, ettei oleellisia tietoja saatu tältä kätköltä hankittua. Kyseessä ei siis ollut tavallinen kätkö, vaan niinsanottu multi, jossa piti selvittää koordinaatit ensin paikanpäällä annetuista tehtävistä.


Otollisia paikkoja piilolle oli niin runsaasti, että tällä kertaa purkki jäi löytymättä.
Matkassamme kuitenkin olisi ollut geokolikko, joka odotteli uutta määränpäätään.


Kuvassa kolikko edestä ja takaa. Tunnistekoodi piilotettu. :) Näitä liikkuu erilaisia tuolla maailmalla. Kolikon tehtävä on siirtyä kätköltä toiselle ja jokaisella on jokin lisätehtävä, jos omistaja on niin halunnut. Samalla tavalla liikkuvat myös traveltagit ja travelbugit. Tehtävä voi olla vaikkapa kulkea vesistöjen lähellä tai tavata hälytysajoneuvoja. Näin ollen kätköjen, joihin tällainen siirretään tulisi olla tehtävän antamien ohjeiden mukaisella paikalla. Esim. rannan läheisyydessä tai pelastuslaitosten kupeessa. Tämä kolikko saatiin siirrettyä eilen uuteen purkkiin. :)Maisemat eilenkin olivat kauniita, vaikkei aurinko suostunutkaan ihan täydeltä terältä paistamaankaan. Ensin kävelimme jäälle ja vastarannalle kalliolle. Siellä kätkölle ja kolikko purkkiin. sitten pyllymäkeä alas ja kuvien maisemiin kodalle.


Sää oli edelleen hyvä. Ei tuullut kylmästi ja sopiva vaatetus päällä ei tullut kylmäkään. Vaatetus onkin tärkeä osa tätä harrastusta tai yleensäkin talviulkoilua. Kylmä ei saa tulla. Muuten tulee tympääntyminen äkkiä ja talvella kaikki on typerää ja tylsää. 


Nuotio sytytettiin ja samalla, kun se alkoi pikkuhiljaa loimuta, nautimme termarista toffeen makuista teetä.  Myöhemmin sitten nuotiomakkaraa ja jälkiruuaksi nuotiovaahtokarkkeja. Nam nam. 
Tulen loimua, savun tuoksua, sopivaa pakkasen kirpeyttä ja ihania hetkiä! Niitä toivoisin sinullekin. Mukavaa viikonloppua!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Supervihreä taikajuoma

Ei siitä nyt niin kauaa ole, kun ajattelin, että kaikki Superfoodit ja viherjuomat sun muut terveystuotteet ovat ihan huuhaata. Riittää, kunhan syö monipuolisesti ja terveellisesti. Ajattelin, ettei ole mitään järkeä ostaa purkissa jotain pöperöä ja kertoa sen terveysvaikutteista samalla, kun käyttää kaiken maailman dieettejä ja ruokavalioita. Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, voin myös reilusti sanoa olleeni väärässä ja muuttaa mielipiteeni. Kiitos siitä ehdottomasti kuuluu Ruohonjuuren verkkokaupalle sekä niille terveystuotteille, jotka minua ovat auttaneet. Esimerkkinä tämä Puhdistamon Supervihreä. 


Supervihreä on nimensämukaisesti vihreää jauhetta ja ihan super tuote. Minulla on kokemusta nuoruudestani spirulinasta, joten luettuani tämän purkin tuoteselostetta olin innoissani. Spirulinahan minulla tehosi laihduttamisessa silloin kauan sitten ja tässä viherjauheessa spirulina on osana. Laatukamaa siis! Kaikenkaikkiaan jauhe sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chl…