Siirry pääsisältöön

Sinustako uusi Buzzador?

Oletko kiinnostunut tuote-esittelystä omalla vapaa-ajallasi?
ei maksa muuta kuin sen vaivan, että testaat tuotteet, jotka hyväksyt ja testautat ja esittelet ne myös ystävillesi. Lisäksi voit blogissasi kertoa tuotteesta oman mielipiteesi. Olethan rehellinen.

Buzzadorina oleminen on antoisaa ja hauskaa puuhaa. Minäkin olen Buzzador ja olen päässyt testailemaan ja testauttamaan mm. Pyramiditeetä, hiustenhoitoainetta, Soygurtia, ym ym.

Jos kiinnostuit, "Tässä" linkki, josta pääset rekisteröitymään maksutta tähän ilmaiseen palveluun ja odottamaan ekaa kohdettasi, mikä voi olla mitä tahansa! Voit itse valita, haluatko esitellä tuotteen vai et. Vain sinua kiinnostavat tuotteet kannattaa ottaa. Ja postitsehan sinä ne sitten saat kotiisi.

Buzzador, Vilimarika

Ps. voit toki kysyä lisää minulta vilimarika@gmail.com
Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Dermosil joulukalenteri unboxaus 0/24

Availin joulukuussa Dermosilin joulukalenterin luukkuja ja koska tämä kosmetiikkajoulukalenteri  on ollut vähemmän esillä blogeissa, päätin esitellä sen teille nyt tammikuussa.


Kyseessä on edullinen joulukalenteri verrattuna muihin kosmetiikkaa sisältäviin joulukalentereihin. Hintaa oli vain 40 euroa ja mielestäni rahan arvoinen laadukas paketti.

Monet muut vastaavanlaiset kalenterit maksoivat satasen pintaan. Hinnat toki määräytyvät sisällön mukaan. Dermosilillä tuotteet olivat edullisempaa ja suoraan ilman välikäsiä toimitettuna, ihan yhtälailla käyttökelpoista ja jännitys säilyi koko joulukuun aina aattoon saakka. Toki takakannessa oli sisältö kerrottu ja unboxauksia löytyy netistä, mutta pidin itseni mahdollisimman hyvin pimennossa siitä.


Ostin kalenterin itse, joten mistään blogiyhteistyöstä ei ole kyse. En siis hyödy millään tavoin kalenterin esittelystä.


Vaikka joulukuu onkin jo takanapäin, tulethan silti avaamaan luukut kanssani. Sisältö ei ole maitosuklaata ja tonttuleluja, va…