Sinustako uusi Buzzador?

Oletko kiinnostunut tuote-esittelystä omalla vapaa-ajallasi?
ei maksa muuta kuin sen vaivan, että testaat tuotteet, jotka hyväksyt ja testautat ja esittelet ne myös ystävillesi. Lisäksi voit blogissasi kertoa tuotteesta oman mielipiteesi. Olethan rehellinen.

Buzzadorina oleminen on antoisaa ja hauskaa puuhaa. Minäkin olen Buzzador ja olen päässyt testailemaan ja testauttamaan mm. Pyramiditeetä, hiustenhoitoainetta, Soygurtia, ym ym.

Jos kiinnostuit, "Tässä" linkki, josta pääset rekisteröitymään maksutta tähän ilmaiseen palveluun ja odottamaan ekaa kohdettasi, mikä voi olla mitä tahansa! Voit itse valita, haluatko esitellä tuotteen vai et. Vain sinua kiinnostavat tuotteet kannattaa ottaa. Ja postitsehan sinä ne sitten saat kotiisi.

Buzzador, Vilimarika

Ps. voit toki kysyä lisää minulta vilimarika@gmail.com
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

12 Huonoin äiti leipomaan

12.12.2012. Monella parilla on ollut tänään suuren onnen ja rakkauden päivä. Kirkot ja maistraatit ovat täyttyneet iloisista ihmisistä, h...