Siirry pääsisältöön

Sinustako uusi Buzzador?

Oletko kiinnostunut tuote-esittelystä omalla vapaa-ajallasi?
ei maksa muuta kuin sen vaivan, että testaat tuotteet, jotka hyväksyt ja testautat ja esittelet ne myös ystävillesi. Lisäksi voit blogissasi kertoa tuotteesta oman mielipiteesi. Olethan rehellinen.

Buzzadorina oleminen on antoisaa ja hauskaa puuhaa. Minäkin olen Buzzador ja olen päässyt testailemaan ja testauttamaan mm. Pyramiditeetä, hiustenhoitoainetta, Soygurtia, ym ym.

Jos kiinnostuit, "Tässä" linkki, josta pääset rekisteröitymään maksutta tähän ilmaiseen palveluun ja odottamaan ekaa kohdettasi, mikä voi olla mitä tahansa! Voit itse valita, haluatko esitellä tuotteen vai et. Vain sinua kiinnostavat tuotteet kannattaa ottaa. Ja postitsehan sinä ne sitten saat kotiisi.

Buzzador, Vilimarika

Ps. voit toki kysyä lisää minulta vilimarika@gmail.com
Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Georganicsin kolme hiilen kovaa tuotetta hampaille

Mikä tekee ihmisestä, olipa mies tai nainen, kauniin? 
Varmasti vastauksia on useampia, mutta ainakin kaunis hymy. Sellainen aito, vilpitön hymy, jolla ei tavoitella mitään hyödykkeitä eikä ivata ketään. Hymy, jossa sielu valaisee temppelinsä kauneimmalla valollaan. Ihan sama, onko hampaita tai ei, raudat tai ei, koriste ja kultahammas tai ei tai vaikka suu ei aukeaisi edes. Mutta oikein kauniista, puhtaiden hampaiden hymystä ei ole haittaakaan.. 😁

Koska minun suuni reagoi tavallisiin hammastahnoihin, on käytössäni oltava aina sellaista tahnaa, mikä ei aiheuta kipua ja aftoja, ientulehdusta tai haavaumia. Koska myös seuraajissani on herkkäsuisia, esittelen kolme upeaa valkaisevaa tuotetta, jotka eivät satuta herkkää suuta. Annetaan hampaiden näkyä hymyillessämme!

Tuotteet olen saanut lahjaksi Ruohonjuuresta eikä minua velvoiteta esittelemään näitä. Teen sen ihan sinua ajatellen.


Georganics oli minulle uusi tuttavuus, mutta aktiivihiili valkaisevana jauheena on tuttua. Nyt pääsin testa…