Ongelmia kuvien kanssa...

On hieman ongelmia lisätä kuvia tänne, mutta saanpahan nyt edes muutaman laitettua. Tärkeimmät. :)

Posti yllätti minut tänäänkin kivalla lähetyksellä. Luulin saavani kohojauhetta, mutta sain lisäksi leimasinmustetta, papereita ja leimakuvia. Ilahduin kovasti tästä kaikesta. Kiitos!


Tänään tuli myös Kortiston haasteesta voittamani palkinto, jonka oli sponsoroinut Paperilohikäärme. todella ihana arkki leimasimia! Tämän siis voitin sillä "pornokaupan kortilla". :)

Tarkoitukseni oli käydä Tiimarissa tänään ja käyttää lahjakorttini vaaleanpunaisiin pro markereihin, koska minulla ei ole vaaleanpunaisia tusseja, mutta olisin tarvinnut siihen vielä rahaakin hieman lisää ja niitä negatiivisiakin yllätyksiä tulee toisinaan, joten tällä kertaa kynät jäivät ostamatta. Harmi sinänsä, sillä nyt olivat tarjouksessa, mutta toisaalta kaikkea ei todellakaan voi saada ja tarjouksia tulee ja menee. Eikä ne kynätkään maailmasta lopu! Joten parempi mieli minulla on, kun rahat menevät järkevämpään nyt, kuten ruokaan, kuin kyniin.


Mutta tulppaanit piti ostaa! Ne ei niin paljoa maksaneet! Ekat tänä vuonna. 




Kommentit

Pinsku sanoi…
Oi onnea voitosta, kivat voitot ja kauniit kukat mäkin sain kukkia , tulppaaneja myös (:
Kotilaiska sanoi…
Kukkiiko sulla vielä amaryllis ja näenkö että ikkunallasi on myös Paavalinkukka vai soilikki vai mikä se on ja upean värisiä tulppaaneita.
Mun DT-projekti on loppusilausta vaille valmis, varmaan jo viikonloppuna laitan siitä kuvan sulle
Upean voiton olet saanut. Rakastan tulppaaneita - ovat lemppareitani.
Kotilaiska: Amaryllis kukkii ja tulee kukkimaankin! Viime vuonna teki 14 kukkaa amaryllis. Tämän vuotisessa ollaan menossa kukassa numero 7 ja nupulla kahdeksas. Katsotaan, kuinka monta tekee vielä.
Paavaleista ja Soilikeista en tiedä, mutta pöydällä on amarylliksen lisäksi iso puska tulppaaneja ja kahta eri väriä neilikoita. Ikkunalaudalla ruusut pulloissa, vaan ne eivät ole oikeita.