Hae tästä blogista

Muoti ja sisustus


avasin paksun, uuden Elloksen kevät/kesä-kuvaston toiveikkaana ja intoa täynnä. Se on aina ollut sellainen haave-kirjanen. Mitä haluaisin, mikäolisi kaunista, mikä herättää haaveilemaan. Jos olisin varakas, mitä kaikkea ostaisinkaan sieltä? Niinpä nytkin silmät kirkkaina aloin selaamaan tuota opusta. Samallahan sitä näkisi, mikä on ensi kevään ja kesän muoti. :)


Yllättävän vähän vaatteissa oli minua miellyttäviä. Ne värit ovat niin mitäänsanomattoman synkeitä. Tummansinistä, ruskeaa ja valkoista. Siinäkö on kevät ja kesä lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna? Toinen asia, mikä on pistänyt silmääni jo tovin on se, ettei isoja ja ihanan paksuja villapaitoja suurilla kauluksilla enää saa mistään. Kaikki ovat vartalon myötäisiä ja irtokauluksella. Siispä tuo yläkuvassa oleva kaulus, irtomallia oleva tuubi siis, olisi minun mieleeni. Mutta jos haluan toimivan kokonaisuuden, on minun ostettava sekä tuo liian kapea neule että tuo tuubi, jotta olisi sävy sävyyn... Tai sitten maksan 11,95€ tuubista ja ostan muualta paidan ja sitten ne ovat eri sävyä. :O


Mitään muita ei sitten vaateosastolla silmiini pistänytkään sellaisia, mitkä suorastaan saisi huudahtamaan: Hip hei hurraa!
Mutta tuo taulu turkoosin värisenä ja ihanan herkkine kukkasineen. 32,95€ hintaa, mutta on se vaan ihana! samaan aikaan itämaista tunnelmaa ja maalaisromantiikkaa! Tuo olisi ihana!


Verho-osastolla törmäsin vihdoin ja viimein tarpeeksi pitkiin verhoihin, mitkä eivät ihan suoraan paista läpi. No, hieman kuultavaa on, mutta sen verran saakin olla. Ja tuo pronssin värikin olisi kaunis. alk.15,95€, joten meille olkkariin nuo maksaisivat 21,95€/kpl. Siis niitähän pitää olla 2 kappaletta, joten hintaa tulisi tuplaten. Miksi verhoja myydään yksitellen?


On muuten oltava tarkkana verhojen kanssa, että ostaa verhon tai verhot. Että saa oikean määrän mitä hakeekin. ;)


Olen haaveillut myös lintuhäkistä. JOS voisin sisustaa mieleni mukaan kodin eikä tilasta ja rahasta olisi kiinni, niin sinne tulisi tällainen lintuhäkki. Tuonne vaikkapa tuikku palamaan sisälle. Mutta 35,95€ tuikkuastiasta? No joo...(Siis toi on oikea häkki, oikeaksi koristeeksi, mutta mulla se olisi tuikulle).


Myöskin tuollainen tarjotin ja lasikupu olisi ehdottomasti ostoslistalla JOS...
Tuossa on sitä jotakin, mitä en käsitä, mutta mikä vaan on niin ihana! Mutta tuokin setti 17,95€ plus 11,95€ tekee yhteensä 29,90€ ja sitten kun tuollainen ihanuus olisi kotona, pitäisi se asettaa kauniisti esille ja sitä varten pitäisi ostaa...


Tällainen kaitaliina! 11.95€ siis lisää hintaa. Ja lasikuvun sisälle muutama suklaakonvehti tai jokin tekocupcake tai vintage-esine.


Tuolta se sitten näyttäisi. Tykkäisin kovastikin!
Mutta ei meillä ole tuolle paikkaa nyt täällä. Ja maksaakin niin paljon.


Ellokselta löysin myös näitä erilaisia tikkaita, joista olen myös haaveillut. Nyt saa turkoosinakin, mikä voisi olla ihan kiva mustan sijaan. tuollaista voisi käyttää moneen tarkoitukseen. Kirjahyllynä, kukkasilla, cd-levyillä, koriste-esineillä, ...


On ne vaan kätevät ja sievät!


Sievä oli myös tämä kylppäri! tuosta sain idean, että sitten joskus jos meillä on oma kylppäri tai saadaan tehdä itse remppaa ja valita värit, niin voisihan se ollakin turkoosi ja punainen ja valkoinen. 

Mitään muuta en sitten siitä paksusta, uudesta kuvastosta löytänytkään mielenkiintoista. siispä otin esille ALE-vihkosen. Poistotuotteita hajakoolla ja yksittäiskappaleilla.


Siellä sitten olikin niitä vaatteita! Tuollainen neuletakki heti alkuunsa hyppäsi esille! 19€. Ihan minun tyylinen.


Ja ihana, iso ja väljä poncho! Kumpikin väri kelpaisi minulle! Hintaakin vain 22€/kpl. Ja koot laidasta laitaan! ai jai... Ollappa rahaa...


Tai tämä upeanvärinen paita. Ihanan iso kaula-aukko ja sopivan väljä malli. 14€. Ei paha!


Ja mitä sen on väliä, jos tunika on punainen? Riittää, että se on miellyttävä ja kaunis! Ja halpa! 12€ vain hinta!


Ja viimeisenä kaikkein upein asu! Mekko! 10€!!! Miksi minulla ei ole mahdollisuutta tilata tätä?! 

Siis eihän tuolta saa vain yhtä mekkoa, vaan pitää olla minimimäärä hinnassa. 25€ ja siihen pk. Että siksipä sitten jäikin haaveeksi kaikki. 
Kuvastot suljettu ja jatkamme matkaa ilman tilauksia. 

Katsotaan, mitä esitteitä tulee seuraavaksi. :)

3 kommenttia:

 1. Hei! Ne neljä lapsi korttia voin vaihtaa.Jääköön pöllö pöllöilemaan kanssani.
  Minulla on nuo vapaat päivittämättä kun olen ajatellut ne laittaa vuodatuksen blogiini jos se alkaa pelata kunnolla.
  Katselin vapaitasi ja laitoin kommenttia.

  VastaaPoista
 2. Hienoa! Ja laitan sulle valkkaamasi kortit pakettiin. :)

  VastaaPoista
 3. Minulle tuli monta luetteloa muunmuassa tämä - en ole ehtinyt vielä tutustua. Mielenkiintoiselta kuvastolta näyttää.

  VastaaPoista

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

Paiseita, korvakäytävää ja karhunpainia

Kuljemme kohti metsää. ajatuksenamme olisi löytää kaksikin kätköä niin, että ensin pitäisi löytää yksi kätkö ilman tarvittavaa laitett...

Kestosuosikit