Siirry pääsisältöön

Muoti ja sisustus


avasin paksun, uuden Elloksen kevät/kesä-kuvaston toiveikkaana ja intoa täynnä. Se on aina ollut sellainen haave-kirjanen. Mitä haluaisin, mikäolisi kaunista, mikä herättää haaveilemaan. Jos olisin varakas, mitä kaikkea ostaisinkaan sieltä? Niinpä nytkin silmät kirkkaina aloin selaamaan tuota opusta. Samallahan sitä näkisi, mikä on ensi kevään ja kesän muoti. :)


Yllättävän vähän vaatteissa oli minua miellyttäviä. Ne värit ovat niin mitäänsanomattoman synkeitä. Tummansinistä, ruskeaa ja valkoista. Siinäkö on kevät ja kesä lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna? Toinen asia, mikä on pistänyt silmääni jo tovin on se, ettei isoja ja ihanan paksuja villapaitoja suurilla kauluksilla enää saa mistään. Kaikki ovat vartalon myötäisiä ja irtokauluksella. Siispä tuo yläkuvassa oleva kaulus, irtomallia oleva tuubi siis, olisi minun mieleeni. Mutta jos haluan toimivan kokonaisuuden, on minun ostettava sekä tuo liian kapea neule että tuo tuubi, jotta olisi sävy sävyyn... Tai sitten maksan 11,95€ tuubista ja ostan muualta paidan ja sitten ne ovat eri sävyä. :O


Mitään muita ei sitten vaateosastolla silmiini pistänytkään sellaisia, mitkä suorastaan saisi huudahtamaan: Hip hei hurraa!
Mutta tuo taulu turkoosin värisenä ja ihanan herkkine kukkasineen. 32,95€ hintaa, mutta on se vaan ihana! samaan aikaan itämaista tunnelmaa ja maalaisromantiikkaa! Tuo olisi ihana!


Verho-osastolla törmäsin vihdoin ja viimein tarpeeksi pitkiin verhoihin, mitkä eivät ihan suoraan paista läpi. No, hieman kuultavaa on, mutta sen verran saakin olla. Ja tuo pronssin värikin olisi kaunis. alk.15,95€, joten meille olkkariin nuo maksaisivat 21,95€/kpl. Siis niitähän pitää olla 2 kappaletta, joten hintaa tulisi tuplaten. Miksi verhoja myydään yksitellen?


On muuten oltava tarkkana verhojen kanssa, että ostaa verhon tai verhot. Että saa oikean määrän mitä hakeekin. ;)


Olen haaveillut myös lintuhäkistä. JOS voisin sisustaa mieleni mukaan kodin eikä tilasta ja rahasta olisi kiinni, niin sinne tulisi tällainen lintuhäkki. Tuonne vaikkapa tuikku palamaan sisälle. Mutta 35,95€ tuikkuastiasta? No joo...(Siis toi on oikea häkki, oikeaksi koristeeksi, mutta mulla se olisi tuikulle).


Myöskin tuollainen tarjotin ja lasikupu olisi ehdottomasti ostoslistalla JOS...
Tuossa on sitä jotakin, mitä en käsitä, mutta mikä vaan on niin ihana! Mutta tuokin setti 17,95€ plus 11,95€ tekee yhteensä 29,90€ ja sitten kun tuollainen ihanuus olisi kotona, pitäisi se asettaa kauniisti esille ja sitä varten pitäisi ostaa...


Tällainen kaitaliina! 11.95€ siis lisää hintaa. Ja lasikuvun sisälle muutama suklaakonvehti tai jokin tekocupcake tai vintage-esine.


Tuolta se sitten näyttäisi. Tykkäisin kovastikin!
Mutta ei meillä ole tuolle paikkaa nyt täällä. Ja maksaakin niin paljon.


Ellokselta löysin myös näitä erilaisia tikkaita, joista olen myös haaveillut. Nyt saa turkoosinakin, mikä voisi olla ihan kiva mustan sijaan. tuollaista voisi käyttää moneen tarkoitukseen. Kirjahyllynä, kukkasilla, cd-levyillä, koriste-esineillä, ...


On ne vaan kätevät ja sievät!


Sievä oli myös tämä kylppäri! tuosta sain idean, että sitten joskus jos meillä on oma kylppäri tai saadaan tehdä itse remppaa ja valita värit, niin voisihan se ollakin turkoosi ja punainen ja valkoinen. 

Mitään muuta en sitten siitä paksusta, uudesta kuvastosta löytänytkään mielenkiintoista. siispä otin esille ALE-vihkosen. Poistotuotteita hajakoolla ja yksittäiskappaleilla.


Siellä sitten olikin niitä vaatteita! Tuollainen neuletakki heti alkuunsa hyppäsi esille! 19€. Ihan minun tyylinen.


Ja ihana, iso ja väljä poncho! Kumpikin väri kelpaisi minulle! Hintaakin vain 22€/kpl. Ja koot laidasta laitaan! ai jai... Ollappa rahaa...


Tai tämä upeanvärinen paita. Ihanan iso kaula-aukko ja sopivan väljä malli. 14€. Ei paha!


Ja mitä sen on väliä, jos tunika on punainen? Riittää, että se on miellyttävä ja kaunis! Ja halpa! 12€ vain hinta!


Ja viimeisenä kaikkein upein asu! Mekko! 10€!!! Miksi minulla ei ole mahdollisuutta tilata tätä?! 

Siis eihän tuolta saa vain yhtä mekkoa, vaan pitää olla minimimäärä hinnassa. 25€ ja siihen pk. Että siksipä sitten jäikin haaveeksi kaikki. 
Kuvastot suljettu ja jatkamme matkaa ilman tilauksia. 

Katsotaan, mitä esitteitä tulee seuraavaksi. :)

Kommentit

RaijaAnnikki sanoi…
Hei! Ne neljä lapsi korttia voin vaihtaa.Jääköön pöllö pöllöilemaan kanssani.
Minulla on nuo vapaat päivittämättä kun olen ajatellut ne laittaa vuodatuksen blogiini jos se alkaa pelata kunnolla.
Katselin vapaitasi ja laitoin kommenttia.
ViliMarika sanoi…
Hienoa! Ja laitan sulle valkkaamasi kortit pakettiin. :)
Minulle tuli monta luetteloa muunmuassa tämä - en ole ehtinyt vielä tutustua. Mielenkiintoiselta kuvastolta näyttää.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…