Siirry pääsisältöön

Kirjoittaisinko...?

Mietin tämän päiväiselle kirjoitukselleni aihetta. tuntuu siltä, kuin aiheet olisivat hukkuneet yön aikana pimeyteen. Heräsin ennen kello kolmea aamuyöllä ja nukahdin toviksi vasta kuuden ja seitsemän välillä. Se on taas se aika viikosta, kun lääkitys EI ole kohdallaan ja kivut puskivat pintaan. Välillä jopa sille mallille, että hengitykseni alkoi tihentyä ja puristi rinnasta. Ei mitään vakavaa, mutta ei mitään mukavaakaan. Siinä siis syy siihen, ettei oikein ajatukset kulje.

Halusin kuitenkin kirjoittaa jostakin. Mietin aamusella, mikä voisi olla sopiva aihe. Kirjoittaisinko ajankohtaisista asioista, mihin olen törmännyt toistuvasti tuolla netissä toimivissa kirpputoreissa. Saa olla varovainen huijareiden ja epärehellisten ihmisten kanssa. Turhan usein joutuu lukemaan kommentteja, kuinka joku on jättänyt maksamatta tilauksensa tai laittamatta tuotteita vaikka maksu on suoritettu jo aikoja sitten. sitten on ne, jotka varaavat, mutteivät sen koommin enää ilmoita itsestään. Osalla vaihtuu nimimerkki tai henkilöllisyys, osa katoaa kokonaan.

Ei, liian ikäviä ja mieltä pahoittavia asioita. Haluaisin kirjoittaa jostakin muusta. Iloisesta. Kivasta. Positiivisesta ja mieltä kohentavasta asiasta! Mutta mistä?!

Bloggerissa kuuluu olevan ongelmia yhdellä jos toisella. Joku ei saa kuvia lisättyä, toinen ei pääse koko blogiin kirjautumaan ja kolmannella loppui kuvatila. Outoa! Mulla toimii ihan täysin kaikki. Kaikki muu paitsi tämä oma ajattelu tänään. ;D

Mutta en minä halua siitäkään kirjoittaa... Ikäviä juttuja nuokin. Haluan riemua! Naurua! Ääneen laulua! Haluan huutaa maailmalle, että nyt on kevät tulossa! Haluan lintujen laulua, auringon paistetta, kevätpuron solisevaa kutsuhuutoa... Mutta vielä on jäässä maa, lunta peittonaan. Siksikö minäkin hiljaisuudessani täällä makaan?

Kirjoittaisinko siis lasten leikeistä? Vanhusten bingoillasta? Nuorten ekatreffeistä? Ensi suudelmasta? Kertoisinko siitä, kun itse olin nuori, villi ja vapaa? Vai siitä, kun löysin sen oikean rakkauden? Kertoisinko hetkestä, kun lapseni syntyi vai siitä, kun kirjoitin ihka ekan blogipäivitykseni? Hmm...

Ykskaks huomaan kirjoittaneeni vaikka mitä, vaikken kuitenkaan mistään. Olisiko siis parempi lopettaa tähän? ;)

Mukavaa keskiviikkopäivää! Minulla se on hiljainen, rauhallinen, lepoa täysi. Parantelen.


Kommentit

Tuula sanoi…
Auringonpaisteesta, Säteen "juttelusta" Speden yllättämisestä, korujen vääntämisestä... Niistä olisi minun iloiset jutut juuri nyt tehty ;D
Anitta sanoi…
Hei. Kyselit vauvakortissani olevasta ympyrälaiman alla olevasta stanssista. Juu ei siis ole kakkupaperi vaan pyöteästä sydänstanssisarjasta (4) toiseksi pienin. Ne pienet kohokuviot jotka ei kuvassa näy kunnolla siinä reunoilla on embossattuja sydämiä. Stanssi on LL (Lin&Lene Design)
Katja sanoi…
Mä nyt vielä siitä kevään tulosta muuten hehkuta henkilökohtaisella tasolla, mutta eilen yllätyin, kun linnut lirputti kovinkin keväisellä nuotilla auringon paisteen aikaan. Kyllä se piristi.
mate sanoi…
Kiitos tästä positiivisesta ajattelustasi tämän postauksesi muodossa, vaikka olen ymmärtänyt, että elämäsi ei ole aina kovin helppoa kipujen kanssa.
Toivon Sinulle auringonpaisteisia kevätpäiviä, vaikka ei ihan vielä keväältä tunnukaan :)
ViliMarika sanoi…
Tuula: Sinulla onkin hyvä asenne. Vaikka surua ja murhetta on elämässänne, niin silti ne iloisetkin asiat arkipäivää.

Anitta: Kiitos! Se onkin todella kaunis pieni "kakkupaperi". :) Pitääpä jossain vaiheessa yrittää löytää sellainen.

Katja: Juu, no ei se puro ihan vielä solise. ;D Nuotiolla on aivan ihanaa olla! Piristää todellakin!

Mate: Ei ole helppoa, ei. ei kipujen kanssa eikä se, että hylätään toimeentulo siksi, että olen VAIN kivulias, enkä diagnosoitu ja kivulias. :( Mutta yksi selviytymiskeinoni tässä elämässä on positiivinen ajattelu. Ilman sitä romahtaisin hetkessä pohjaan saakka. Sieltä ei ylös sitten päästäisikään helpolla. Nimimerkillä kokemusta pohjaltakin.

Kiitos paljon teille kaikille!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…