Siirry pääsisältöön

Tule esiin Jaakko-Pekka!

Tonni rikkoutumassa. Hopi hopi arvontaan! "arvonta"

Viime yön nukuin kuin pieni possu. Sikeästi ja vain pari kertaa heräsin ihan hetkellisesti, kun käteni oli milloin mitenkin hassusti. Kerran heräsin siihen, kun sormeni oli silmässäni ja kerran siihen, että se oli kurkullani.

Unet olivat sitten jotain ihan ihmeellistä. Sekavaa ja ei mitään järkeä!
Muistan sellaisenkin unen, jossa puhelin soi. Juttelin ensin muka tutun naisen kanssa, joka oli tulossa kylään. Innoissani tietenkin, että jippii, tuu vaan. Millon tulet? Sovittiin, että perjantaina ja olisi muutaman yön. (Kerrottakoon, että anoppi on tulossa perjantaina, joten se sattuma on varmasti tuosta). No, aloin jossain vaiheessa kuunnella ääntä tarkemmin ja kysyin, mikä sen soittajan nimi on? Hän vastasi Kymäläinen. Silloin mietin, etten tunne ketään sen nimistä... En voinut kertoa omaa nimeäni, en osoitetta... Hmm.. Hetkinen! Mikä sinun etunimesi on? Vastaus sai minut hämmentymään, sillä hän kertoi nimekseen Jaakko-Pekka. HÄH?! Samalla ääni olikin miehen ääni!
Hämmennykseltäni kysymään, miksi sinä tänne olet tulossa? Ei vastausta. Kuului vain hengitystä luurista.
Toistin kysymyksen, jolloin miesääni sanoi, että tapaamaan minua. Sehän oli jo sovittu! Eikös meidän pitänyt tavata?!
JUU EI PITÄNYT! Löin luurin kiinni. Heräsin!

En tunne ketään tuon nimistä eikä mitään tapaamisia pitäisi kyllä olla. Tottahan toki herättyäni uteliaisuus voitti ja googletin tuon nimen, jos vaikka saisin vastauksen...
Jaakko-Pekka Kymäläisellä ei tullut mitään, mutta Kymäläisen Jaakolla aukesi sosiaalivirasto, aikuisten palvelut ja Helsinki! Lisäksi facebookkia ja Laurea-ammattikorkeakoulu. Myös saman nimisenä pelaaja FC Kovakuti-joukkueessa.
Nyt täytyy sanoa, ettei mikään noista kyllä herätä minussa AHAA-tunnetta.
Voi hyvänen aika sentään! :D

No, annetaanpa Jaakko-Pekan olla ja jatketaan valveella oloa. Tein parit kortit aamutuimaan tilaustyönä. Toivottavasti ne ovat sellaisia, mitä pitääkin olla.

Pojalle traktorikortti ja 5v:

Väritin nuo kuvat copiceilla ja tusseilla. (Tussini ovat hieman laadukkaammat, kuin perus koululaistussit)


Kortin sisäpuolelle asettelin 3D-lahjapaketit.

Ja sitten yksi kappale punavalkoisia kissoja.


Näitä on tulossa lisääkin, kunhan saan tehtyä.
Tuo punainen boordi kiertää koko kortin.

Ja minulla on yksi suunnitelma, josta en vielä kerro enempää...

Jokatapauksessa siihen suunnitelmaani kuuluvat pienet rasiat ja niitä olen tässä aloitellut tekemään.
Yksi oli tässä. Hieman vintage-tyyppinen kenties? Lääkelaastarilaatikko sai uuden ilmeen.

Ja juu, nyt on vaihtoon vapaissa atc:issä myös mystisesti unohtuneet 2 korttiakin. "Silmiä hivelevä perhonen" ja "Lasten uni"

Tänään kirjoitan vielä ohjeet atc-korteista ja muista erikoispikkuisista. Se on kuitenkin aihealue, jota täälläkin käsitellään ja jos et ole mukana atc-, inchie-, skinny- jne maailmassa, olet täysin pihalla, mitä mikäkin tarkoittaa. Siksipä haluan koota ohjeet näille. Jos vaikka saisimme uusia tekijöitä ja vaihtajia mukaan tai muuten vaan innostuneita aiheesta. Tai ainakin selvyyden jokaiselle siihen, mistä oikeastaan on kyse.
Kaunista tätä päivää!

ViliMarika

Kommentit

Tuula sanoi…
Kiitos tiedosta, nyt pitäisi olla korjattu. Hetken kesti, ennenkun löysin mistä pääsen korjaamaan :)

Rasioista tulee mieleen "tahdon" :D
ViliMarika sanoi…
:) Ei sillä, ettäkö oma lehmä ojassa päästä blogiisi helpommin... ;D

Oi, olisipa sitä "Tahdon"-asiaa! No, vaikka siihenkin pikkuisia rasioita tarvitaan, niin nämä ovat aavistuksen verran suurempia kuitenkin ja menossa maailmalle. ;) Enempää en voi vielä kertoa, mutta ajallaan kaikki selviää.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…