Siirry pääsisältöön

TONNI!

Oi joi... Kuinka hämmentynyt olenkaan! Vasta äskettäin tein tämän blogin, kun Vuodatus pisti kuvani koko blogistani pimeäksi. Verstas on poistettu kokonaan ja Inspiration on siis se ainokaiseni tällä hetkellä. Ja jo nyt on tonnin raja kävijöissä NOIN LÄHELLÄ!
ei sataa enää...

Mitä teen?! Hypinkö ja pompinko onnesta? Kyllä!
Teenkö arvonnan tonnin takia? Kyllä!

Kerro tähän postaukseen,  miksi sinun pitäisi voittaa palkinto tonni-kävijämäärästä ja kommentillasi osallistut Inspis-tuotteen arvontaan! Arvonta päättyy, kun tonni on rikki.

Mainitse toki blogissasi kisasta, niin saadaan kohta juhlia toistakin tonnia. ;)


ViliMarika

Kommentit

  1. Minä kun olen niin lapsellisen onnellinen, kun voitan jotain.

    VastaaPoista
  2. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! VOITTAJA ON MACA! Onneksi olkoon!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Yksinäisyys, Ystävyys, anorexia ja korttipostia

Onnea Iivo Niskanen sekä kaikki Vuoden 2018 Olympia-kisoista mitalin saaneet suomalaiset! Olette ansainneet mitalinne ja kaiken kunnian työstänne! 
Tuossa kuvassa on minun saamani kultamitali, jonka saatesanat kuuluivat näin: " Kun kerta toisensa jälkeen löydät vielä jostakin voiman hippusen kivun selätykseen, siitä ansaitset kultamitalin! ". Itkuhan siinä tuli tällaisesta kannustuksesta ja tuesta. Samaan aikaan, kun moni terve on sulkenut ovensa edestäni ja lähteneet reippain askelin pois elämästäni (se on kuulkaas hyvin yleistä vakavasti, pysyvästi sairaiden kohdalla), on myös samaan aikaan ystäviä ja läheisiä, jotka tulevat lähemmäs ja lähemmäs pitäen kiinni tiukasti. Ja tulee myös uusia kasvoja, joista osa käväisee, osa jää. Olen siunattu ja tunnen sen. Kiitos rakkaat ja kiitos kaikki jotka välittävät! <3

ole sinä se, joka menee hänen luo
En pelkästään sano, että minusta pitää jokaisen välittää ja pysyä seurassani. Ehei. Jokaisella on valinnanvapaus mennä, tulla, jääd…