Ystävänpäiväarvonnan voittaja

Ystävänpäivä on jokainen päivä. Jokaikinen päivä voimme olla ylpeitä ystävyydestä. Kiittää siitä, kuinka ystävä on ilona, tukena, lohduttajana ja kulkee kanssamme tätä matkaa yhdessä. Ja joka päivä joku voi olla ylpeä siitä, että saa olla sinun ystäväsi.

Ystävyys ei katso ikää tai sukupuolta. Ystävä voi siis olla myös vielä lapsi tai jo vanhus. Erilaiset ihmissuhteet tuovat mukanaan paljon uutta ja kiinnostavaa, opettavaa ja  ehkä jopa itseä rauhoittavaa tai rohkaisevaa. Ystävyys tuo sisäistä rauhaa mukanaan.


On ihan kiva, että voimme juhlia ystävänpäivää, jolloin ystävä on se valokeilassa oleva. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettemmekö voisi tai tarvitsisi huomioida ystäviämme muulloinkin. Ystävyys on vuoropuhelua. Se antaa ja sille annetaan. Yhdessä olemme vahvoja.


Tammikuussa blogissani oli arvonta, jossa yhdelle lupasin postittaa ystävänpäivälahjaksi positiivisuutta. Arvonnan voittaja on Jonna. Onnittelut. Nyt jos mahdollisimman pian laitat osoitteesi minulle, niin saan paketin postiin ja sinulle ystävänpäiväksi. Toimita osoite kuitenkin viimeistään 10.2.2018. Kiitos myös kaikille osallistujille. Kuukausiarvonnat jatkuvat tänäkin vuonna, eikä mitään tiettyä aikaa ole arvonnan ajankohdille, paitsi, että ainakin yksi arvonta on joka kuussa ainakin pika-arvontana, ellei kauemmin. Because you worth it! Koska sinä ansaitset sen!


Minuun saa yhteyden joko sähköpostilla, joka löytyy esittelysivulta, tai yhteydenottolomakkeella oikeasta reunasta. Mobiilissa sivupalkki avautuu klikkaamalla oikean yläkulman kolmea päällekkäistä viivaa.  Palkinto arvotaan uudestaan, ellei voittajan osoitetta saada määräajassa. 

Kommentit

ystävänpäivä on minusta ihan kiva keksintö :D Mukavaa viikonloppua!
Onnea arvonnan voittajalle ja ihanaa viikonloppua sinulle Viltsu <3
Niin on. Tänään sain ekan ystävänpäiväkortin.
Kiitos Outi. Samoin sinulle ihanaa viikonloppua.
Tiia Koivusalo sanoi…
Ihana postaus Viltsu ja ystävyys on monimuotoista ja taas sanon samaa, kunhan se ei lannista, niin ystävyys on ihana asia. Kaunista sunnuntaita sinulle <3