Siirry pääsisältöön

Odottaminen -atc ja muita aiheita

Odotamme kaiken aikaa jotakin. Joku odottaa lasta, joku toinen ystävää saapuvaksi tai puhelua virastosta. Odotamme kesää, odotamme vuoroamme jonossa, mikä ei tunnu liikkuvan yhtään eteenpäin...

Mitä sinä odotat tällä hetkellä?


Kesä on yksi niistä ehkä odotetuimmista asioista näin talviaikaan. Viime kesänä ottamassani kuvassa kimalainen odotti saavansa mettä kukasta samaan aikaan, kun minä odotin kameran kanssa otollista hetkeä. Samaan aikaan Muruseni odotti alan tarttuvan kiinni mato-onkeen. 


Odotan innolla sitä, että saan taas täytekakkua. Kuvan kinuskikakku on Ramin konditoriosta. 


Tein vaihtoparilleni atc:n, jossa odotus oli se asia, jonka kuvan nainen oppi rakkaudesta. 


Nytkin paraikaa pari ihmistä odottaa minulta atc-postia, pari anna hyvän kiertää-ylläriä. 


En osannut edes odottaa saavani jotain näin ihanaa yllätystä rakkaaltani. Mutta niin vain hän teki minulle korvikset itse. 


Odotamme hetkeä, että voisin nousta istumaan kovalle tuolille tai/ja seisomaan suorassa ja kävelemään sen verran, että voisimme mennä ulos. Tällä hetkellä se kaikki on mahdotonta. 


Tällä hetkellä maisema näyttää tältä. Odotamme pakkasten lauhtumista ja lumen sulamista. Odotamme auringonsäteitä ja lintujen iloista sirkutusta odottaessaan löytävänsä puolison ja uuden pesäpaikan.

Odottavan aika on pitkä.

Kommentit

 1. Odotan tulevaa viikonloppua ja sitä kesääkin. Ihan se kevätkin kelpaisi :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja voi miten onkin kauniit nuo korvakorut♥ Aivan ihanat! Juuri tällä hetkellä minä odotan että työpäivä päättyy ja pääsen kotia:) Ihanaa alkavaa viikonloppua sinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minustakin nuo korvikset ovat ihanat. Hyvä maku rakkaallani, tai tietää minun maun.

   Poista
 3. Tosi kauniit korvikset. Toivottavasti pian saat apua ja toipuiset parempaan suuntaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaimo osaa yllättää. :)
   Toivotaan, että magneettikuvaus tuo selvyyden. Röntgenissähän tuo osa jo näkyi, muttei selitä koko tilannetta.

   Poista
 4. Why people still make use of to read news papers when in this technological world the whole thing is accessible
  on net?

  VastaaPoista
 5. Odotan ihanaa vaaleanvihreää kevättä. Odotan myös lonkkaleikkaukseen pääsyäni ja retkiä moottoripyörällä mieheni kanssa kesällä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Super Salt Balans testissä

5. kesäkuuta 2013


Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…