Mielenrauhaa ja askartelua. Paljon kukkaloistoa


Talven keskellä on helppo kaivata lämpöä ja kesää. Mitä jos otamme jo nyt pienen varaslähdön kesään ja kukkaniityille! Antakoon kuvat ja askartelemani atc sinulle väreillä kesän iloa ja auringon lämpöä sydämeesi. 


Tuokoon metsämansikat kehoosi hyvänolon tunteen ja täyttäköön se sielusi ravintotarpeet hetkeksi. Herääkö uteliaisuus jo? 


Malta vielä hetki. Ensin mielenrauhaa ja rakkautta päivääsi ja koko viikolle. 
Jos haluat nuotion, tarvitset puita; jos haluat ilmaa renkaaseen, tarvitset pumpun; jos haluat onnistumisia elämääsi, tarvitset myönteisiä ajatuksia. 

Heittäydy elämän vietäväksi. Rohkeus ja ennakkoluulottomuus tuottavat nopeasti tuloksia. Jos et onnistu heti, niin ainakin opit paljon. Yritä uudelleen ja onnistut.
Ajatukset ja sanat muovaavat mielesi. Myönteiset sanat, kuten voima, kestävyys ja onnellisuus antavat osansa hyvän elämän rakentamisessa, kun niitä ajatellaan ja toistetaan mielessä.
Ajattele, mikä tekisi sinut onnelliseksi, sitten toteuta se. Jos toivot suuria, varaudu suuriin ponnistuksiin, mutta se, mitä teet ja ajattelet, lisääntyy. 

-Norman Vincent Peale


Kellään eivät asiat ole juuri mieluisassa järjestyksessä. Menestyksen tekemiseksi on turvauduttava siihen ainekseen mitä käsillä on. On silkkaa ajan ja sielunvoimien tuhlausta kuvitella, mihin kykenisi, jos asiat olisivat toisin. Ne eivät ole toisin.

-Tri Frank Crane


Ei ole parempaa ihon, vartalon tai käytöksen kaunistajaa kuin halu levittää ympärille iloa pahan mielen sijasta.

-R.W. EmersonPuolet elämän iloista on löydettävissä pikkuasioista, ohimennen siepatuista.

-O.S. Marden


When you know clearly what you want, you'll wake up every morning excited about life. 

-Mark Victor Hansen


Toivottavasti tämä postaus toi sinulle hyvää mieltä. Olet tärkeä.
Viltsu kiittää ja sanoo hyvää yötä.. huomenta, päivää, iltaa.. Juuri tätä hetkeä.

Kommentit

Ihana postaus. Tuli hyvä mieli ja kesää ja sinua ikävä
Kylläpä tulikin tällainen värikylpy tarpeeseen. Tulin alle tunti sitten kotiin töistä, enkä vieläkään ole lämmennyt. Olin siis ulkona tosi paljon tänään :)
Jospa ne toiveesi kuulin telepatian avulla. Hyvä kun voin piristää sinua
Mukava hyvänmielen postaus <3 Mukavaa viikon jatkoa ja ihanaa huomista ystävänpäivää <3