MakeUp Eraser -Ennakkoluuloista ihmetykseksi

Silloin, kun pääsen ulos, haluan meikata ja olla huoliteltu. Haluan näyttää kauniilta ja pirteältä. Joltakin ihan muulta, kuin kivuissa sängyssä pyöriessäni tuskanhiki otsalla ja hiukset sähköisesti pörrössä. Puhumattakaan tyynyn painaumista kasvoillani. Haluan olla NAINEN. En potilas. Haluan olla niinkuin kaikki muutkin katukuvassa, enkä näyttää vastaantulijoille olevani vakavasti sairas. Meikkaan siis huolitellusti ja laitan hiukset kiinni kauniisti. Ja siis tarkoitan niin kaunista minua, kuin voin itse tehdä itsestäni. Ihan kaikkea kun ei kuitenkaan voi kotikonstein muuttaa ja muovata. Ei onneksi ole tarviskaan.

Mutta kun pääsen kotiin takaisin, kostautuu kaikki se kiva, mitä oli hetki sitten. Kivut pomppaavat päälle tuplaten, ellei triplatenkin ja itken itseni uneen. Mutta sitä ennen on saatava kasvot puhtaiksi meikistä. Minkäs teet, jos et jaksa! Pakko se on silti. On käytettävä kaikenlaisia puhdistusmaitoja ja vaahtoja, vettä, kasvovettä ja vanulappuja... On pyyhittävä yhdellä lapulla yksi kohta, toisella toinen.. Kohta lappuja on roskiksessa useita ja minun pitää vielä pestä kasvot kaikesta pesuaineestakin.. Siinä vaiheessa itken ja manaan sen, että olen edes meikannut ja lähtenyt ulos! 
 

Mutta sitten tapahtui se, mitä en todellakaan uskonut tapahtuvan. Löysin netistä "jonkun huuhaa-jutun", joka lupasi pelkällä vedellä ja liinalla pyyhkiä pois kaikki meikit. Jopa vedenkestävän ripsivärin! Ei! Ei sellaista ole olemassakaan! Eihän...? 

Kuten arvata saatat, utelias minä heräsi ja mietin mielikuvissani ajatusta, jossa meikki lähtisi pois maatessani sängyssä ja Murunen toisi kostean rätin, jolla pyyhkisin kaiken tuosta noin vain pois. Ja ainoa, mitä tarvitsisin, olisi enää pestä kasvot ja nakata rätti pyykkiin. Kasvot voisin kenties pyyhkiä toisella kostealla rätillä vuoteessa maatessani... Hah, liian helppoa ollakseen totta! Eihän nyt sellainen toimi.... 

Mutta niin vaan ajatus kypsyi sisälläni ja päätin antaa uteliaisuudelleni vallan! Minun ON PAKKO saada testata tämä ihmekapistus! Niinpä minulle tuli Makeup eraser, se aito ja alkuperäinen liina mustana versiona Beauty popup-kaupasta.


Kun pidin liinaa kädessäni, mietin, että nyt on niin naurettava olo, kuin aikaisemmin uskottuani siihen, että karhealla erikoispesusienellä saisi karvoituksen iholta hangattua veks 5 minuutissa. Minähän menin kyseisen sienen Kiinasta tilaamaan, hankasin leukani punaiseksi, säären ja kainalot auki. Lähti karvoja, mutta vain yksittäisiä. Voin kertoa, että tunsin itseni TODELLA tyhmäksi! Se pesusieni on nyt kylppärissä kaakelien hankaukseen. Höh! 
Palataan tähän Makeup eraseriin, eli meikin puhdistusliinaan. Sen siis sain blogin kautta ihan Suomesta.


Pakkaus sisälsi käyttöohjeet. Nauratti ajatus liinan käyttiksistä, mutta kyllä ne lukea kannattaa. Ja näin liina toimii: 

  1. Pese liina ensin irtonöyhtästä puhtaaksi pesukoneessa 30 asteessa 
  2. Kun otat ensimmäisen kerran käyttöön, kostuta liina kauttaaltaan lämpimällä vedellä
  3. Pyyhi kasvojasi ensin pyörivin liikkein kauttaaltaan irrottaaksesi meikin
  4. Sitten pyyhi pitkillä vedoilla meikki pois liinan puhtaalla osalla
  5. Tarvittaessa huuhtele kasvot, mutta se ei ole tarpeen välttämättä, sillä liinahan on puhdas ja kostea alunperinkin jo. Riippuu tietenkin meikin määrästä, voitko pyyhkiä kasvot puhtaaksi osalla liinasta.
  6. Pese liina tarpeen mukaanTämä ihanan pehmeä ja reilun kokoinen liina tuntuu miellyttävältä kasvoja vasten. Se ei hankaa, niinkuin vaikkapa frotee hankaisi. Lisäksi tätä liinaa voi käyttää uudestaan ja uudestaan ja se kestää pesukonepesua jopa 1000 kertaa! 

Hämmästynyt olin heti kun huomasin meikin lähtevän kasvoiltani todella kevyesti, eikä vedenkestävä maskarakaan jäänyt ripsiin! Se jos mikä oli oikea ihme! MakeUp Eraserin paras ominaisuus on tietysti uudelleenkäytettävyys. Ei enää kertakäyttöisiä meikinpuhdistusliinoja!


Beauty pop-upista löytää tätä Makeup eraseria mustana, niinkuin minullakin on. Tässä linkki MUSTAAN MAKEUP ERASERIIN

Löydät sieltä myös PINKIN MAKEUP ERASERIN!

Ja jos tuntuu siltä, ettet isoa liinaa halua, vaan käytät esimerkiksi pelkästään silmämeikkiä, etkä mitään muuta, niin löytyy myös MINI MAKEUP ERASER. Erityisen näppärä minilomille ja jumppakassiin.

Sinun ei tietenkään tarvitse olla vuoteen omana käyttääksesi tällaista Makeup eraseria, sillä mietippä esimerkiksi matkalle lähtiessäsi, miten näppärä on ottaa ohut liina jopa käsimatkatavaroihin sen sijaan, että ottaisit vanulappuja ja turhia nestemäisiä puhdistusaineita mukaasi. Lisäksi aion itsekin ottaa käyttöön tämän seuraavalle mökkilomalle, missä kaikkein fiksuinta on juurikin pyyhkäistä meikit pois sen sijaan, että tolskaisi purnukoilla ja vanulapuilla. Vesisateessa kulkiessasi huomaat töissä meikin levinneen. Onneksi on Makeup eraser käsilaukussa! Tai uimahallissa... Mitä kaikkea sitä onkaan! Ja nimenomaan se paras, eli säästetään luontoa, säästetään rahaa, tehdään tilaa meikkikaappiin, jätetään kemikaalipuhdistajat kauppaan...

Minä olen todella tyytyväinen! Onneksi uteliaisuuteni voitti ja voin hyvällä omallatunnolla sanoa tämän 100% Polyester-liinan olevan oikea löytö sen sijaan, mitä aluksi kuvittelin.

Laitan lopuksi Youtubesta löytämäni videon, jossa näkyy tämän liinan käyttö. Katso video ja näe itse, kuinka helposti kaikki käy!


Makeup eraser saatu testiin Beauty popupista

Kommentit

mummo sanoi…
Tuollainen pinkki olis ihana! Toimivuuden lisäksi piristäisikin.
Tiedätkö, ihan samaa mietin, kun väriä valitsin, mutta päädyin mustaan kuitenkin. Puolensa ja puolensa..

Suositut tekstit