NIVEA Caren ainutlaatuinen hydrovaha

Ystävänpäivä on takanapäin ja täytyy myöntää, että minut on yllätetty taas perin pohjin. Posti toi tervehdyksen toisensa jälkeen ja Murunen järjesti kotiin ystävänpäivälounaan ja jo vähän aiemmin juuri minunnäköisen kukkasen, tai oikeastaan viherkasvin, jos tarkkoja ollaan, kun en itse päässyt sängystä ylös. Minusta ne kaikkein itseninäköiset kukkaset ovat ehkä muiden mielestä vähän omituisia. Ei mitään Viirivehkaa tai Anopinkieltä, vaan eksotiikkaa sekä erilaisia muotoja. Puupapu on siihen hyvä esimerkki. 


Joissakin asioissa olen kuitenkin ihan tavallinen ja perinteisen ystävä, kuten nyt vaikkapa Nivea. Nivea on aina ollut elämässäni ja tulee varmaan olemaankin. En valitettavasti itse ole koskaan omistanut sitä perus sinistä peltipurkissa olevaa voidetta, niin en osaa sanoa, millaista se on, mutta muistan hämärästi sen lapsuudenkodistani. Äidillä se oli jossakin jemmassa, mistä sitten otti toisinaan voidetta käsiin, kaulalle.. Ihan mihin vaan tarvitsi. 

Minulla on hyvin hatara mielikuva siitä, että se voide olisi ollut paksua ja rasvaista ja se olisi tosiaan ollut ns. jokapaikan voide. En oikeastaan edes tiedä, miksi en ole koskaan tullut ostaneeksi itselleni sitä purkkia, sillä yhä samaa voidetta myydään kaupoissa ja minä tykkään siitä, että on kaikkien hemmottelutuotteiden lisäksi joku perusvoide, mitä voisi laittaa käsiin, kasvoille, vartalolle, kuiviin kantapäihin jne aina tarpeen mukaan. Sellainen ns. yöpöytävoide. Kaitpa se mielikuva paksummasta voiteesta on jotenkin alitajunnasta sitten puskenut pinnalle...


Meille "jokapaikan voidetta haluaville" onkin nyt ilouutisia, sillä NIVEA on tuonut Tammikuussa 2018 markkinoille innovatiivista hydrovaha-teknologiaa hyödyntävän NIVEA Care -voiteen, joka tarjoaa iholle hellää huolenpitoa yhdestä purkista! Kaikille ihotyypeille sopiva yleisvoide kosteuttaa päivittäin niin vartalon kuin kasvojenkin ihoa ja se on suunniteltu erityisesti naisen ihon tarpeisiin. Minulla on tämä voide ollut jo jonkun aikaa testattavana, joten on aika kertoa sinulle, mitä tämä purkki pitää sisällään. 


Oikeastaan voisin sanoa lyhyesti, että tähän uutukaiseen hydrovahaan  minulla on viha-rakkaus-suhde. Rakastan Nivean tuotteita yleisesti, sillä kuten tämäkin, ovat ne yleensäkin helposti lähestyttäviä, edullisia ja samaan aikaan laadukkaita tuotteita meille ihan tavallisille ihmisille ja perheille. Samalla kun saan Niveasta apua ja hyötyjä, koen saavani myös jotain extraa, mitä ei muutamat kalliimmatkaan voiteet ja tuotteet ole antaneet. Eikä Nivea ole pelkkä voidebrändi, vaan valikoimassahan on aurinkotuotteista alkaen aina deodoranttiin saakka. Myös miesten omat tuotteet erikseen! Nivea on siis jokakodin brändi, johon meillä kaikilla on varaa. Tämäkään hydrovaha ei tee siinä poikkeusta. Iso 200 millin purkki  Nivea Care Intensive nourishing Quick absorption- voidetta maksaa vain noin 6 euroa. 


Tuote lupaa erittäin nopean kuivumisen, ei jätä rasvaista tunnetta iholle ja sopii kaikille ihotyypeille. Esitteessä kerrottuun tuoksun olevan hento. Tässä kohtaa tuleekin esille se aiemmin mainitsemani vihasuhde. Tai no, ehkä tuo viha sanana on liian julma, mutta kuitenkin. Tuote kyllä kuivuu nopeasti niin, että voin pukea vaatteet ylleni, mutta sellaisen kevyen voidemaisen tunteen pois saaminen vaati minulta enemmän aikaa. Ei se kuitenkaan paperiinkaan jättänyt rasvaläiskiä, joten mistään rasvaisesta voiteesta ei ole onneksi kyse.

Olenko siis turhan kriittinen sanamuodoille? 
Tuotteelle? 
Odotin kuitenkin tuotteelta, ettei yhtikäs mitään tuntuisi. Toisaalta, tuote ei myöskään latista ihoa eikä jätä rasvakerrosta, joten plussat siitä. Ennemminkin tuntuu, kuin jokin näkymätön keijukainen hoivaisi minua päivän mittaan ja kuivuva talvi-ihoni voi aina vaan paremmin.  


Toinen, mikä minulla pisti silmään, tai oikeastaan nenään, oli ns. hento tuoksu, jota luvattiin. Jokin tässä voiteessa saa minut aivastamaan ja nenäni kipristelemään juurikin tuoksun puolesta. Siksi en itse voi tätä käyttää kasvoille enkä decolteelle. Ainoastaan decolteelta alaspäin. Siihen tarkoitukseen tämä onkin erinomainen ja tulee käytettyä viimeistäkin voidejämää myöten. Erityisesti kantapääni ja sääreni rakastavat tätä! 

Tuoksun suhteen mainittakoon vielä, että astmaatikkona olen erityisen tarkka siitä, ettei kasvovoiteeni aiheuta minulle ongelmia. Eikä se aivastelukaan kivaa ollut. Siksi tämä tuoksuasia minua harmittaa eniten ja miinustaa tuotetta täydellisyydestä. Olisihan ollut ihanteellista ottaa purkista ensin kasvoille ja sitten vaikkapa kantapäille voidetta ennen nukkumaan menoa. Nyt olenkin käyttänyt erityisesti käsille ja jaloille sekä kuivuneille kyynärpäille tätä. 

Huomioithan hygieenisyyden erityisesti näiden jokapaikan voiteiden kanssa! Minulla on käytössä jäätelötikku, jolla otan voidetta purkista. En siis suoraan sormilla. (jäätelötikkuja myydään erikseen mm. joissakin askarteluun erikoistuneissa kaupoissa). Sinun ei tarvitse tietenkään lähteä ostamaan tikkuja tätä varten, vaan saman asian käy esim. kertislusikka, muovinen pieni lasta tms mukamas-turhake. Ota siis hyöty irti jo olemassaolevasta, mikä muuten kuormittaisi lisää luontoa kaatopaikalla. 


Beiersdorfin tutkijat ovat kehittäneet ainutlaatuiseen hydrovaha-teknologiaan perustuvan NIVEA Caren, jolle Beiersdorf myös parhaillaan hakee patenttia. Se, kuinka tämä huipputeknologian tuote eroaa kulttimaineeseen nousseesta NIVEA Cremestä (peltirasia), niin siitä kerron vielä tässä lopuksi.

NIVEA CARE sisältää pieniä hydrovahahiukkasia, jotka sulavat välittömästi kun voide pääsee kosketuksiin ihon kanssa. Näin voide imeytyy erittäin nopeasti kosteuttaen ihoa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Hydrovaha ei myöskään jätä iholle rasvaista tunnetta ja sopii siten kiireiseenkin elämäntyyliin, kertoo Research & Development Lead Dr. Christiane Meyer, Beiersdorfilta.

Kulttimaineeseen noussut klassikkotuote NIVEA Creme perustuu vettä öljyssä -emulsioon, jossa voiteen lipidit kätkevät sisäänsä pieniä vesihiukkasia. NIVEA Care -voiteessa puolestaan pohja-aineena on vesi, joka kätkee sisäänsä pieniä vahahiukkasia, kuten silkkisen pehmeää sheapuun luonnollista vahaa. Innovatiivinen hydrovaha mahdollistaa voiteen huippunopean imeytymisen ja huolellisesti valikoidut kosteuttajat takaavat optimaalisen sekä pitkäkestoisen kosteutuksen koko keholle.Vaikkei ihan täydellisyyteen päässytkään tämä minun arvioinnissani, niin sen verran kuitenkin pisteitä annan, että vartalon monitoimituotteeksi on erinomainen. Aionkin jatkossakin hankkia tätä yöpöydän laatikkoon ja sipaista yöksi jalkoihin vaikuttamaan. Sinänsä hyvä, ettei mitään haitallisia ainesosasia ole millekään vartalon osalle, joten tarvittaessa käytän huoletta koko keholle poislukien liian herkät kasvoni.www.nivea.fi
www.facebook.com/niveasuomi
www.facebook.com/niveamensuomi

www.instagram.com/niveasuomi/

Pr-samples Akvamariini/Nivea

Kommentit

Meillä on aina kotona Nivean peltirasia rasvaa ja nyt myös Nivea soft voidetta. Rakastan Nivean tuoksua <3
Nivea on yksi luottovoidemerkeistäni ja yleensä myös rakastan niiden tuoksuja. Esim. Nivea oil ja Nivea Silk tuotteissa. En osaa sanoa miksi tämä oli poikkeus. Tuo cream pitää kyllä ostaa!
Päden paja sanoi…
Kivoja nuo ystävänpäivät ❤ Puupapusta en olekkaan ennen kuullut mutta tuosta Niveasta kyllä:) Meillä noita Nivean rasvoja on ja varsinkin näin talvisin niitä purkkeja kyllä kuluu:) Mukavaa torstai-iltaa!
Uusi tuttavuus minullekin, mutta hyvin tulemme toimeen keskenämme. Nuo "munat" tai pavut juuressa saivat ihastumaan täysin. Tykkään kaikesta oudosta, Yleensä. 😄
Nivea on erinomainen valinta. Tätä niveaa käytän mm jaloille vielä hetken , ennenkuin loppuu