Siirry pääsisältöön

Lahja ystävältä

Hän on pieni, kaunis menninkäisnainen, johonka olen onnekseni saanut tutustua. Hän asuu siellä, missä minä asuin ennen, mutta silti emme tunteneet silloin toisiamme vielä. Hän ja hänen äitinsä ovat molemmat todella kultaisia ja täynnä mystiikkaa, heviä ja taiteellisuutta. Hänen taitoihinsa kuuluukin mm. chakrahoidot ja maalaaminen. Chakrahoidosta olen kertonutkin aiemmin jo, jälkimmäisestä pääset näkemään taidonnäytteitä nyt. Nimittäin ihana menninkäisnainen lähetti minulle ylläripostia uniikissa muodossa. Kalenteri on erikoispainos, mutta chakrahoitoja, chakrakoruja ja ihania kortteja voi ostaa kuka tahansa Sielunpajasta. Samoin taidejulisteita ja upeita uniikkeja keijukaisasuja! Aikuisillekin! Jos kiinnostuit, käy tuolla blogissa kurkkaamassa tarjontaa ja Facebookissa on myös mahdollisia uutuuksia nopeammalla aikataululla. 


Kalenteri, jonka sain, on juuri sopivankokoinen vuosikalenteri käsilaukkuun. Lisäksi siinä on suojamuovi kannen päällä sekä kierrekannet. 


Marjan tekemiä taidekuvia on joka kuukausi tarjolla. Voimauttavia ja puhuttelevia kuvia. 


Jokaiselle viikolle ja päivälle on runsaasti tilaa muistiinpanoja varten. 


Olen kertaalleen arponut korttisettejäkin täällä, ja yksi palkinnoista sisälsi tällaisen kettukortin. Todellakin, kaikki nämä kuvat ovat kortteina ja julisteina saatavilla. alemmassa kuvassa näetkin sekä kalenterin että kortin samalla kuvalla. Eikös olekin tasalaatuista laatua molemmissa!


Olen kyllä hurjan iloinen tästä ylläristä. Kiitos Marja! <3 

Kommentit

 1. Ihanasti olet Marja-menninkäisen taidetta esitellyt. Tuollainen kalenteri on minullakin ja koko on juuri passeli käsilaukkuun.
  Oikein ihanaa viikonloppua teille ihanaisille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä omena kauas ole pudonnut. ;) hyvää viikonloppua teillekin

   Poista
 2. Ihanaa että kalenteri oli mieluinen 💖 Ihanaa viikonloppua sinulle ystäväni!!! 💖💖💖

  VastaaPoista
 3. Tuo kalenteri on kyllä kaunis. Heti ihastuin peuran kuvaan.
  Mukavaa viikonloppua sinulel Viltsu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peura muistuttaa että valvetietoisuus ja unimaailma ovat kytköksissä toisiinsa,ja rohkaisee kuuntelemaan unien viestejä. Tätä korttia saa Sielunpajasta ja myös julisteena. Voimaeläin peura voi myös muistuttaa pitämään kaikki aistit (myös henkiset) avoinna. Kysyä voi "astraalipeuraa", ken tämän itselleen haluaa.

   Poista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Super Salt Balans testissä

5. kesäkuuta 2013


Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…