Kukista kurpitsapää EVOlla

Hiukseni ovat tällä hetkellä sen mittaiset ja malliset, etten välttämättä tarvitse muuta, kuin kampaus/harjaus ja joko suihkaus hiuskiinnettä tai volyymiä antavaa suihketta. Mikä ihana tilanne! Muistan kuitenkin elävästi sen, kuinka ärsyttävää voi olla aamulla, kun hiukset eivät asetu mitenkään ja kiire olisi jo töihin tai opiskelemaan. Tai ihan vaan kauppaan. Ja jos laitan pipon päähän, näyttää pääni lähinnä jättimäiseltä halloween-kurpitsalta. Kumpi siis parempi, Kurpitsa vai bad hair day?


Olen sitä mieltä, että jos hiukset kasvavat normaalisti, voin niitä leikkuuttaa ja laitatuttaa vaikka miten. Ei tarvitse jämähtää vuosikymmeniksi yhteen väriin ja yhteen malliin. Niinpä elämäni varrella hiukseni ovat olleet todella pitkät ja vastapainoksi toiselta puolen tyystin siili. Värimaailma on vaihtunut punaisesta mustaan, blondiin ja sinivihreään, ruskeaa ja kultaraitaa.. Jälkimmäinen on oma värini. Auringonvalo saa hiukseni näyttämään kultaraitaiselta. Sen verran punapigmenttiä ja sekaväriä oma värini on. Nyt ei ole muutamaan vuoteen väri vaihtunutkaan, mutta malli senkin edestä.

Hiuskset ovat tärkeä osa minua ja tyyliäni, vaikken aina jaksaisikaan laittaa niitä viimeisen päälle.Erilaiset hiustuotteet ovat siis vallanneet osansa kylppäristämme. Samoin jälkikasvuni laittaa hiuksiaan ja siitä hyvä esimerkki löytyy TÄÄLTÄ.



EVOn tuotteet ovat suosikkilistani kärkipäässä, sillä niissä yhdistyy toimivuus, laatu, hauskuus ja ihana tuoksu. Riittoisa Volyymispray ROOT CANAL saapui minulle testiin Hair Design shopista
Tuuheuttava tyvisuihke suihkautetaan pyyhekuivien hiusten tyveen  antaaksesi hiuksille tukea ja nostetta. Toisinaan haluan hiuksilleni kauttaaltaan lisää volyymia ja rakennetta, jolloin suihkautan Root canalia hiusten tyveen ja kampaan latvoihin saakka.Tässä tuotteessa ei tuoksu alkoholi, vaan ihana kukkamainen tuoksu.

EVOn tuotteet ovat yleensäkin todella helppoja käyttää. Mitään kommerverkkejä niihin ei tarvita. EVO onkin innovatiivinen, yksilöllinen, humoristinen ja suoraselkäinen hiustuotesarja. Kaiken lisäksi EVOn tuotteista ei löydy tarpeettomia, ylimarkkinoituja ainesosia tai kuvitteellista teknologiaa. Kaikki EVO-tuotteiden ainesosat on tarpeellisia, mitään ei ole lisätty vain sen takia, että saadaan se markkinointilauseisiin. Ei myöskään eläinkokeita. EVO kompensoi hiilijalanjälkeään ostamalla päästöoikeuksia.

Tuotteista et löydä ainesosia: parabeenit, sulfaatit, propylene glycol, dea- tai tea-ainesosia. 
EVO = TOTUUS, KAUNEUS, OIKEUDENMUKAISUUS



Root canal lisää volyymia antaen hiuksille ryhtiä ja rakennetta. Se antaa tukea hiusten tyveen, parantaa hiusten hallittavuutta ja helpottaa muotoilua. Aerosoliton pakkaus, ja tarkoitettu kaikille hiustyypeille, etenkin hennoille hiuksille, sillä EVO Volume -sarja tuuheuttaa hentoja, latistuneita ja värjättyjä hiuksia.

Kaikki EVO-tuotteet pakataan täysin kierrätettäviin pakkausmateriaalleihin. Yrityksen kutsumus on pysyä totuudessa ja pitää kauneusteollisuus rehellisenä, ja EVOn slogan onkin: “Saving ordinary humans from themselves”. Yksi hauska yksityiskohta EVOn pakkauksissa on humoristinen tuotekuvaus. Tämän tuotteen teksti kuuluu näin:

The proverbial coffee in your morning;
a better pick-me-up than hitch-hiking naked; 
the difference between beta and vhs;
a swimming pool or bells beach..
Help from the roots up.

EVO Root Canal Volumising Spray löytyy Hair design shopista.Ei mikään tavallinen hiustuotekauppa, vaan kivijalkamyymälä Parturi-kampaamo Porin keskustassa,  verkkokauppa, josta löydät laajan valikoiman suosittuja tuotemerkkejä kuten Kardashian, Moroccanoil, KMS, Living proof, GHD, ZENZ, Kevin.Murphy, Tangle Teezer, Davines, Lanza, Toppik, TopFiber, Idhair, SexyHair, Sim ja Tigi. JA löydätpä Hair design shopista myös design-valaisimiakin sekä muuta pientä kivaa.

EVO-tuote saatu Hair Design shopista



Kommentit

Wauuuuu miten upea kuva sinusta.
Evolta on oma suosikkinikin, hopea hoitoaine.
Ihanaa tiistaita Viltsu!
Tiia Koivusalo sanoi…
Hih mikä kuva ja evo on ihana brändi, hopeahoitsika, kiiltotipat tai kiiltosuihke, aivan ihania ja mitkä tuoksut. <3