Edullinen tuliaisvinkki ja anteeksi, mutta mitä olikaan tarjolla?!

Silloin, kun meillä tehdään siivouspuuhia, on Taikasienet mukana. Niillä vaan on niin huisin helppoa poistaa vaikeampia tahroja tai rasvaa sellaisilta pinnoilta, joille Taikasienet sopivat. Kannattaa ensin kokeilla pienelle alueelle, sopiiko just sille pinnalle nämä apulaiset. Esim. lattiavaha lähtee pois, eli ei kannata edes koettaa. Sen sijaan Esim. kaakelipinnat tai liesituuletin saavat meillä(kin) sienestä. Itseasiassa minulle tulee jokaisella Taikasieni-kerralla pakonomainen tarve laajentaa siivousta ihan pikkuisen vaan-siivouksesta laajemmalle. Olenko ainoa?!


Pääsiäinen lähestyy ja jos aikoo Pääsiäis-siivouksen tehdä, on aika alkaa suunnitella miten ja millä. Tai jos tykkää Pääsiäisloman käyttää siivoamiseen. Siivoaminenkin on kivaa, kun on välineet ja aineet, millä siivous oikeasti on helppoa ja nopeaa. 

Meillä lapsuudenkodissani äiti osti Taikasieniä silloin, kun olin vasta nuori tyttönen, joten sienten käyttö on ihan kotoa periytynyt. ;) Tuosta muistuikin hauska tapaus mieleeni, kun ystäväni kävi kylässä, ja ajattelin, että jos hän haluaisi yhden Taikasienen testiin, voisin lahjoittaa hänelle sellaisen. Siispä viaton kysymys: "Haluaisitko käyttää Taikasientä?". Ystäväni ilme muuttui hetkessä hämmennyksen sekaiseksi, ja katsoi minua ihmeissään. Alkoi köhimään ja nauramaan, että "Anteeksi, mitä olikaan tarjolla?". Vastasin uudestaan: "Taikasieniä". Yhä ystäväni pyöritteli silmiään ja päätään, että "Et oo tosissas? Mistä sä sellaisia sieniä olet hankkinut?"
Aloin nauramaan tajuttuani, mitä sieniä hän kuvitteli niiden olevan. Lopulta sieni-asiat tulivat selviksi ja ystävän mukana lähti upea isokokoinen ja pinkki Taikasieni maxi. 


Taikasienien myyntipaikkoja löytyy oikeastaan lähes kaikkialta. Löydät ne siivoustarvikeosastoilta. 
Taikasieniä (näitä turvallisia ja ulkoiseen käyttöön soveltuvia ;) ) löydät mm. K-Citymarketeista, Prismasta, S-marketeista, K-marketeista, K-Supermarketeista, Starkista, Kodinterrasta, Etolasta, Stockmannilta, Tokmannilta, K-Rautasta, S-Rautasta, Rautiasta, RTVltä, Euromarketista, Mini-Manista, Veljekset Keskiseltä, Ale-Makasiini Matti Riikonen Oyltä sekä S-ryhmän verkkokaupasta osoitteesta foodie.fm. Tutustu myös Akron omaan verkkokauppa valikoimaan. 

Olen Taikasieniä laittanut monelle lahjaksikin, ja joka kerta ollut toivottu ja mieluinen lahja. Tässä helppo, hyvä, tarpeellinen ja edullinen tuliaisvinkki ainaisen kahvin tai suklaan tilalle. 

Taikasienet saatu Akrolta

Kommentit

Unknown sanoi…
Taikasieni on ihan huippu!