Kotitekoiset Porilaiset, savolaiset...


Kotitekoiset savolaiset 1kpl

1 kpl Hampurilais sämpylä 
2 siivua gouter-makkaraa (tai sipulitee, tms)
sipulia n. 1/4 kokonaisesta
voita nokare
Kurkkusalaattia
sinappia
ketsuppia

Pilko sipulipalanen renkaiksi tai pilko haluamallasi tavalla esim. silpuksi.
Kuullota sipuli voissa lämpimällä pannulla kullan ruskeaksi ja makean tuoksuiseksi.
Paistamakkarasiivut pöytägrillissä.
Lämmitä sämpylän puolikkaat pöytägrillissä.
Laita sämpylän pohjapuolelle lautaselle ketsuppi ja kuullotettu sipuli tasaisesti.
Laita seuraavaksi makkarasiivut sämpyläpohjalle. 
Makkaroiden päälle sinappi ja kurkkusalaattia maun mukaan.
Lopuksi hampurilais sämpylän kansi päälle. 
Laita savolainen porilainen suodatinpussiin ja pala talouspaperia kaksin kerroin taiteltuna servetiksi. 
Nauti heti. 

Jälkiruuaksi kevyt ja terveellinen hedelmä tasapainottamaan raskasta herkkuasi. ;)


Kommentit

Lähetä kommentti

Hei, kaunis ihminen, soisitko minulle hetkisen..
Mitä pohdit postauksesta tästä?
Entä yleensäkin blogini hedelmästä?
Jätäthän viestin lyhyen tai pohtien pitkään,
Mutta anonyymit haukut tosin eivät johtaisi mihkään!
Olkoon päiväsi sateenkaaren sävyinen, iltasi leppoisa, yösi tyyni.
Ja kun saapuu aamu uusi, jo sängyssä tuumi:
On Inspiksen Viltsu sun ystäväsi vanha taikka uusi.

Ystävyydellä kaunissieluiselle lukijalleni,
Viltsumari