Kissat ja laatikko sekä voimauttava jauhe expressinä kotiovelleni

Olen ollut jo jonkun aikaa todella uupunut ja päätin tehdä asialle jotain. Kysyin Ruohonjuuren ammattilaisilta, mikä voisi pelastaa minut tältä kamalalta väsymykseltä? Olisin valmis melkein mihin tahansa, jotta silmäni pysyisivät auki pidempään, kuin 3 tuntia. Kuten olen aikaisemminkin kertonut, luotan vilpittömästi Ruohonjuuren henkilökuntaan ja heidän raudan lujaan ammattitaitoonsa. Heille luonnontuotteet ja asiakkaiden hyvinvointi ovat elämäntapa. Tälläkään kertaa en kokenut pettymystä, päinvastoin. Parin päivän päästä nimittäin sain vastauksen ajankohtaiseen haasteeseeni, sillä ovikello soi. 

Nousin sängystä hiukset hapsottaen ja vedin pikaisesti kaftaanin vartaloni peitoksi. Oven takana postipoika kysyi olenko Viltsu. Vastasin kyllä, jolloin hän ojensi minulle allekirjoitettavaksi näyttöpäätteen ja sanoi, paketti express-pikalähetyksellä teille ja sen jälkeen hän ojensi paketin. Paketin päällä luki suurin kirjaimin RUOHONJUURI. (Ja kyllä, suttasin omat tietoni kuvista). Katsotaanpa, mikä paketista on minulle ja mitä kissat saivat.


Paketti tyhjennettiin porukalla. 
Carlos tahtoi testata, mahtuuko uuteen ihanaan laatikkoon.
Pienen asettelun jälkeen mahtui istumaan ja sanoikin hennolla ujohkolla äänellä ; Miumau.. Kiitos Ruohonjuuren sedät ja tädit.


Minulle tuli kaikkien aikojen herkistyminen ja tunnetulva, kun paketista löytyi minulle tämä Pukkan Clean Greens. Tuotehan on päivittäiseen käyttöön soveltuva huippulaadukas jauhe, joka sisältää antioksidantteja, klorofylliä, vitamiineja, hivenaineita ja entsyymejä, jotka kaikki yhdessä auttavat selviytymään arjen haasteista. Päivittäisellä käytöllä sen teho näkyy ihon kunnossa, ruuansulatuksessa ja yleisessä hyvinvoinnissa. 

Voimajauhe sisältää 12 klorofylli-rikasta, vihreää voimantuojaa luomulaatuisina: mm. spirulina, chlorella, lehtikaalin idut, vehnän- ja ohranorasjauheet, nokkonen ja arktinen, tuore merilevä. Ja kaikki tämä pullossa, josta voin vaan ottaa lusikalla aamupalani joukkoon jauhetta. Aloitinkin välittömästi kuurini ja muutamassa päivässä alkoi vointini koheta. Ei ihme, sillä Clean Greens tukee elimistön päivittäistä puhdistumista ja detoksifikaatiota auttamalla elimistöä selviämään saastuneen ympäristön sekä vähäravinteisen ruokavalion vaikutuksista, joille altistumme päivittäin. Se on puhdistava, alkalisoiva, viilentävä ja puhdistaa tehokkaasti verta. 

Minähän tein myös pienen testin. Nimittäin Murunen ei voi sietää levän makua ja tässä siis on Spirulinaa ja arktista tuoretta merilevää. Itse maistettuani olin niin varma siitä, ettei Murunen voisi sanoa tämän olevan pahaa. Siispä  eräänä aamuna tein Smoothien, jossa reilu 1 teelusikallinen Clean Greens-jauhetta. Blenderillä sekoitus pelkästään luomu luonnonjogurtin kanssa. Ei sokeria, ei mitään muutakaan. Ja sitten maistelemaan. 



Eikös olekin kaunis smoothie! Murunen maistoi ja sanoi, ettei levä maistu laisinkaan! YES! Syy tähän on suht voimakkaasti maistuva piparminttu, joka raikastaa jauheen. Lisäksi mm. inkivääri antaa omaa vivahteikasta makuaan, muttei polttele makuhermoja. 



Mikään pakkohan Clean greens jauhetta ei ole smoothieksi laittaa, vaan sopii erinomaisesti myös esim. murojen tai myslin sekaan, vesilasilliseen tai mehun kanssa tai vaikka aloe vera-juoman seassa. Sekoita hyvin, ettei jää paakkuja. Suositus on reilu teelusikallinen aamuisin kuukauden kuureissa. 

Se, kuinka valtavasti hyviä puolia tässä jauheessa on, on yllättänyt minut. Mikään lääke tämä silti ei ole, eikä missään nimessä korvaa terveellisiä elämäntapoja. Tai kuten Ruohonjuuressa kerrotaan: 

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme. 



Lue tarkemmin tuotteesta TÄÄLTÄ
Tuote saatu Ruohonjuuresta  herättämään minut kaameasta väsymyksestä



Kommentit

Hyvän kuuloinen tuote. Ihania nuo teidän pojat <3
Kiitos, Outi. Kyllähän noiden veitikoiden kanssa aika menee rattoisasti ja hymyssä suin. Ja kyllä, tuote on erinomainen. Enpä olisi itse osannut tätä valita väsymykseen. Vaan hyvä, kun voi kysyä ammattilaisilta ja hyvä kun tehosi.
Silkku sanoi…
Kuulostaa hyvältä! Ja hyvä kun toimii:) Olen ottanut omaksi sen Ruohonjuuren ja ihan sinun ansiotasi kiitos siitä ♥ Mustikka ja puolukkajauheet ovat osa aamupalaa;) Nuo teidän mussukat ovat ihan ylivetoja ja suloisuudellaan sulattaa sydämen kuin sydämen:)
Tiia Koivusalo sanoi…
Hihi aivan ihanat kissatyypit siellä <3 Pukka teestä pidän kovasti, mutta nuo tuotteet on kokeilematta. Mukavia pakkaspäiviä Viltsu <3
mummo sanoi…
Hyvältä kuullosti tuo Ruohonjuuren ohje, sopii kaikille. Kissat ovat kyllä uteliaita veijareita, mukana kaikessa. Tuota jauhetta pitäisi varmaan itsekin kokeilla, vaikuttaa hyvältä.
Susanna sanoi…
IHANAT KISUKUVAT!!! Se on kyllä kumma juttu miksi kaikki kissat tykkäävät laatikoista! ;)
Miksihän täällä ei näy kommenttini joilla vastasin aiemmin teille? Voi jöhnä!
Silkku, Kiitos kun kerroit Ruohiksesta. Palautetta on aina mahtavaa saada. Ruohonjuuri on mulla ollut myös pitkään ja syystä. Ihana ja luonnollinen. Monipuolinen.
Tiia, Pukka toimii hyvin myös muissa tuotteissa kuin teenä. Tosin tee minullekin on tunnetumpi ja miten ihania ne pakkaukset ovatkaan!
Mummo, ja tuotteet ovat luonnollisia ja tekevät hyvää. Myös luonnolle. Haluan antaa lapselleni perinnöksi puhtaan maailman.. ainakin Suomen tai edes omalta osaltani arvomaailman
Susanna, ja mitä pienempi laatikko niin sen parempi.