Siirry pääsisältöön

Iho, Redox-teknologia sekä Asean tuotteet

Tänään kerron, mikä on Redox-teknologia ja kerron, mitä yhteistä on kokonaisvaltaisella kasvojenhoidolla ja vaikkapa niska-hartiakivun hoidolla. Tulet saamaan tietopaketin ihastuttavista RENU Advanced-tuotteista sekä saat mahdollisuuden itsekin päästä kokeilemaan RENU 28:n tehokkuutta. Siispä aloitetaan, sillä asiaa on paljon.

Kerroin tammikuun loppupuolella aloittavani RENU Advanced-kuurin. Voit lukea silloisista ajatuksistani yhden klikkauksen kautta. "Tämä on vasta alkua, Redox-signaalimolekyylejä"
Facebookista löydät RENU Advanced-suomenkielisen ryhmän TÄÄLTÄ ja Instagramissakin pääset seuraamaan TÄÄLTÄ

Huomioithan, että Asean tuotteet EIVÄT ole lääkkeitä, ei vitamiinejä tai mineraaleja, ei hopeavettä tai mitään muutakaan markkinoilla olevaa "korvaavaa tuotetta". Tätä et voi verrata muihin tuotteisiin sen ainutlaatuisuuden vuoksi. Painotan myös tuota lääke-asiaa, sillä vaikka iho alkaakin korjaantua ja kipujen hoitoon voi saada helpotusta jne, niin lääkkeestä ei ole kyse. Mitä redox-signaalimolekyylit sitten tekevät?! Niiden tehtävä on auttaa kehoamme luontaisesti korjaamaan itse itsensä!


IHO:
Meitä jokaista yhdistää ainakin yksi asia. Nimittäin olemme saaneet synnyinlahjaksemme niinkin tärkeän asian, kuin iho. Iho on elimistön uloin ja suurin elin. Ihon pinta-ala on lähes kaksi neliömetriä. Iho toimii aistin-, eritys- ja säätelyelimenä sekä varasto- ja suojarakenteena. Lisäksi iho muodostaa melaniinia ja osallistuu D-vitamiinin valmistusprosessiin. Mikään turha elin ei siis ole todellakaan kyseessä. 

Ihon pintakerros koostuu kuolleista ihosoluista. Iholta poistuu soluja yleensä samaan tahtiin kuin uusia syntyy. Terve iho uudistuu noin 28 päivässä, minkä kuluessa uudet solut muodostuvat, kulkeutuvat pintaan ja irtoavat. Nuorella iho uudistuu jatkuvasti, mutta mitä enemmän ikää tulee, sen hitaammaksi uudistus käy. Kun solujen uusiutuminen hidastuu, ihomme silminnähden ikääntyy. Toisin sanoen ihon kosteuspitoisuus laskee huomattavasti iän myötä, ja iho menettää jäntevyyttään. Iho kuivuu, ja sen kimmoisuus ja täyteläisyys vähenevät. Iho painuu, ja siihen muodostuu poimuja ja uomia eli pintajuonteita ja ryppyjä. Tiesitkö, että kaikki ihonhoitotuotteet imeytyvät ihon kautta suoraan verenkiertoomme? Kyllä – ja vain 26 sekunnissa! Siksi on tärkeätä valita päivittäiset ihonhoitotuotteet huolella. 

Sinulle, joka tahdot  vain parasta ihollesi, on suunniteltu ensimmäinen ja AINOA redox- ja vegaanipohjainen ihonhoitosarja. Jokainen RENU Advanced -tuote tukee luonnollisella tavalla ihomme uudistumisprosessia. Lisäksi ne ovat erityisesti suunniteltu tukemaan tuoteperheenä toinen toistensa vaikutuksia. Siksi saat nopeita ja parhaita tuloksia käyttämällä koko Renu Advanced -tuotesettiä.

TÄÄLLÄ on video, jossa on erityisen hyvin näytetty ihon muutokset vanhetessa. Suosittelen vilkaisemaan!Ennen kuin käytät tuotteita, pese kädet, jotta ihonhoitotuotteet säilyvät puhtaina ja hygieenisinä. Ennen pumppupullon käyttämistä napauta pulloa napakasti kämmentäsi vasten pari, kolme kertaa. Se auttaa pumppupulloja toimimaan tehokkaammin, ja saat tuotteet käytettyä mahdollisimman tarkasti loppuun asti. 

VAIHE 1 
Mieto, kosteuttava ja lempeästi puhdistava, kevyt vaahto, joka valmistelee ihosi ottamaan vastaan 2. vaiheen Redox-molekyylit. Pumppaa (2-3 painallusta) puhdistusvaahtoa ja hiero hellävaraisesti vedellä kostutettuun ihoon. Huuhtele lopuksi huolellisesti. Varo puhdistusaineen joutumista silmiin. Jos tuotetta menee silmiin, huuhtele vedellä. ASEA-juoma sisältää ainutlaatuisia Redox-viestintämolekyylejä. Ne tukevat elimistön omaa solujen uudistus- ja korjausprosessia, joka näkyy hyvinvoinnin lisääntymisenä. ASEA tukee solujen toimintaa ja kykyä uusiutua sekä aktivoi kehossa luonnostaan olevien antioksidanttien toimintaa. Tutkimusten mukaan ASEA lisää mm. sisäsyntyisen antioksidantin, glutationin määrää yli 500%.

ASEA-juoma on siis sisäisesti käytettävä, mutta minä testaan tätä ulkoisesti. ASEA ei ärsytä silmiä, eikä näinollen sen silmiin menemistä tarvitse varoa Katsotaan, mitä se saa aikaan ulkoa päin. Käytänkin ASEA-juomaa kasvoveden tapaan. Tosin myönnän suihkuttelevani sitä myös suuhuni. Tämäkin tapa on aivan oikea tapa ASEAlle. Makeiset ovat sitten sitä mielen hyvinvointia, joka on sallittua sekin. ;)VAIHE 2 
Hienoja linjoja ja juonteita vähentävä sekä ihon punaisuutta ja ärtyisyyttä rauhoittava Redox-geeli. Ravista tuubia kevyesti ja levitä runsaasti RENU 28 geeliä puhdistetulle iholle kaulan ja dekolteen alueille, sekä kasvoille. Jos ihosi on erityisen herkkä ja ärtynyt, hoida sitä ensin muutaman päivän ajan pelkästään RENU 28 -geelillä ja siirry vasta sen jälkeen käyttämään myös muita tuotteita. RENU 28 sopii erityisen hyvin myös herkkäihoisille ja koko kehon ihoterapiaksi erilaisiin ihon haasteisiin. Soveltuu myös herkälle silmien ja suun ympärysiholle. Tarvitset kasvojen alueelle vain noin reilun herneen kokoisen määrän Renu 28 ihogeeliä.

Minulla tämä on käytössä hyvinkin monipuolisesti, eli kasvoille ja decolteelle, käsille, kantapäille, näpyille ja jopa aftoille! Mutta jälkimmäistä kokeilen siis itse omalla luvallani ja vain hyvin pienen pisaran kerrallaan. Myös alaselän ja polvien sekä olkapääkivun hoitoon olen RENU 28:aa kokeillut erinomaisin tuloksin. 

Tästä tuotteesta löytyy hyvä video TÄÄLTÄ. Video on tekstitetty suomeksi. Esittelyvideosta näet tuotteen hyödyistä, ja kuinka RENU 28 -ihogeeli saa ihon uudistumaan ja voimaan paremmin! VAIHE 3 
Luonnollinen, mutta tehokas seerumi, joka vähentää nopeasti ja merkittävästi hienoja linjoja ja juonteita, tehden ihostasi sileämmän ja tasaisemman. Levitä pieni määrä (1 painallus tai vähemmän) haluamillesi ihoalueille. Soveltuu myös herkälle silmien ja suun ympärysiholle, sekä dekolteen alueelle. Käytä kahdesti päivässä parhaan tuloksen saamiseksi. VAIHE 4 
Tehokas, raikas ja syväkosteuttava kasvipohjainen kosteusvoide, joka probioottien ansiosta myös puolustaa ja suojaa ihoa ympäristön haasteilta.  Levitä kasvoille ja dekolteealueelle (2-3 painallusta) kahdesti päivässä. Jos käytät kauneudenhoitotuotteita, RENU Advanced Kosteusvoide tehostaa myös meikin kiinnittymistä kasvoille.VAIHE 5 
RENU Advanced kasvohoitotuotteita käyttäessäsi huomaat niiden tehostavan myös meikin kiinnittymistä kasvoille. Voit luottaa siihen, ettei kasvojesi ehostusta tarvitse olla usein tarkistamassa ja vilkuilemassa peiliin. Tämä antaa sinulle huolettoman ja varman olon. Hoida ihoasi RENU Advanced -tuotteilla kahdesti päivässä parhaan tuloksen saamiseksi. Älä koskaan nuku meikit kasvoillasi, sillä se rasittaa ihoasi. Suosi lisäaineettomia, kasvipohjaisia ihonhoito- ja meikkituotteita, jotta ihosi voi hyvin! Minulla esimerkiksi meikinpoistoaineena toimii kookosöljy. Sen jälkeen ASEA-juomalla kasvovesimäinen puhdistus. TOIMII! ASEAN REDOX-SIGNAALIMOLEKYYLIT:
 • - tehostavat ravinteiden imeytymistä
 • - vaikuttavat solujesi kykyyn kommunikoida muiden solujen kanssa raportoiden ongelmista
 • - ovat osallisena lähes kaikissa kehon toiminnoissa
 • - ovat edellytys sille, että keho voi parantaa itsensä
 • - auttavat solujasi havaitsemaan vauriot ja korjaamaan ne tai korvaamaan vaurioituneet solut    uusilla
 • - aktivoivat kehosi omat antioksidantit (Glutationi ja SOD) vähintään 500%:sti.
 • - kommunikoivat yksilöllisen DNA:si kanssa ja vaikuttavat geneettiseen ilmaisuun auttamalla glutationia toimimaan kehossa.
 • - ovat kehosi oma aine, jota solusi itse valmistavat
 • - yhtä tärkeitä kuin happi, niiden loppuessa kuolemme
 • - auttavat kehoasi neutralisoimaan myrkkyjä kuten raskasmetalleja, kemikaaleja, säteilyä, bakteereja ja viruksia.
 • - auttavat sinua suorittamaan, jaksamaan ja palautumaan paremmin

Nämä ovat ainutlaatuisia asioita, mitä (lisä)ravinteet eivät saa aikaan. Näin ollen terveellinen ruokavalio ja lisäravinteet eivät tuo sinulle samoja hyötyjä. Toki terveelliset elämäntavat itsessään ovat tärkeitä. Ravinto antaakin meille rakennuspalikoita, mutta Redox-signaalimolekyylit tuovat työvoimaan sähkön mukanaan. Kun solusi ovat terveet, sinä olet terve! 

Laitan tähän vielä yhden suomenkielisen videon,  jossa ihastuttava Susanne kertoo Asean tuotteista. Videosta löytyy tärkeätä tietoa ihonhoitotuotteiden pakkausmerkinnöistä, sellaisille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita tuotteiden turvallisuudesta!Onko sinulla kipua?!

Paikanna kipusi ja hiero RENU 28 -geeliä kipeään paikkaan kolme kertaa 5 min. aikana. Kuullostele kipeän paikan olotilaa 10 min. kuluttua...Mitä huomaat?!

Pyydä ilmainen RENU 28 näyte!!!

Lähetä s-posti osoitteeseen
susanne.tuomisalo@renuadvanced.fi

Muutamalle ensimmäiselle luvassa ilmainen näyte!

-

Tässä oli tällä kertaa tällainen informatiivinen postaus, mutta luvassa on vielä se grande finale, eli kuinka tuotteet ovat toimineet minulla, vai onko, ja mukana ennen ja jälkeen kuvia kasvoista! Nyt kipin kapin laittamaan Susannelle viestiä ja muistathan palata luokseni Inspikseen taas huomenna!

Kauniimman huomisen puolesta,
Viltsu

Tuotteet saatu lahjaksi Renuadvanced.fi

Kommentit

Piiuli sanoi…
Vaikuttaa tosi mielenkiintoisilta tuotteilta. Odotan innolla tuloksia! :)

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Tervetuloa syksy: Syksyinen atc + TUTORIAL

Luonnon syksyinen kauneus saa ihastumaan itseensä. Puiden oranssit ja punaiset lehdet, keltaiset sienet metsässä sekä upeat muuttolintuparvet, jotka toivottavat hyvää syksyä kiljahduksineen meille Pohjolaan jääville.

Syksy on yksi suosikeistani, sillä syksyisin voi kääriytyä rakkaan kainaloon tunnelmoimaan tähtitaivasta tai lumoutuneena katsomaan iloisena liehuvaa nuotion liekkipatsasta. Pimeällä tuli on niin eriä, mitä valoisan aikaan.


Syksyisin on taivaallista laittaa villasukat jalkoihin ja ylisuuri villapaita ylle. Vetää jo valmiiksi virttyneen ja venyneen villapaidan helma polvienkin yli sohvalla kyyhöttäessäni. Pöydällä höyryää lämmin matcha ja kädessäni on englanninkielinen kirja tai muotisuunnittelupeli tabletilla. Ah, elämää!


Tämä postaus on osa Blogisisaret-yhteisön Tervetuloa syksy-postauksia. Löydät kaikki aiheen postaukset täältä. Teemapostaukset jatkuvat pitkälle lokakuuhun. Pysykäähän kuulolla. Blogisisarista löytyy taitavia eri aihepiireistä bloggaavia naisia ja minulla…