Tämä on vasta alkua, Redox-signaalimolekyylejä

Vaikka jokaisella, niin myös minulla, on taakkansa, väitän olevani onnekas ja tyytyväinen elämääni. Taakan kanssa on vaan opittava tulemaan toimeen. Elettävä niin, että se hyvä vie voiton pahalta. Uskaltaa haastaa itsensä ja olla ennakkoluuloton. Pitää olla tietynlaista uteliaisuutta elämää kohtaan. Silloin pärjää. Ja eritoten pitää muistaa pitää itsestään hyvää huolta.Silloin 4 vuotta sitten kun aloin bloggaamaan, kaikki oli minulle uutta ja outoa. En ollut lukenut blogeja oikeastaan laisinkaan. En uskonut olevani itsekään kiinnostava tai osaavani edes kirjoittaa.
Silloin en olisi voinut edes kuvitella, mitä kaikkea bloggaaminen oikeasti tuo tullessaan! Että voin kokea uutta, oppia, löytää  hyviä ja kauniita asioita joista on iloa kuin apuakin minulle ja läheisilleni sekä lukijoilleni tai että tutustuisin mielettömän ihaniin ihmisiin!  Luulin ihan oikeasti, ettei blogi tuo ystäviä! Oi, olin niin väärässä! Nyt tänä päivänä huomaan kasvaneeni bloggaajana huikeasti samalla, kun kasvan ihmisenä yleensäkin."Väitän, että kahden euron meikit ovat aivan yhtä hyviä, kuin kymmenien eurojenkin meikit. Samaa ainetta ne purkit sisältävät vain eri kuorissa. Niissä kalliimmissa on annettu nimi jonkun näyttelijän mukaan ja sitten meikäkansalainen ostaa sen kalliin tuotteen ja kuvittelee sitä käyttäessään muuttuvansa yhtä kauniiksi ja  itsevarmaksi kuin se näyttelijä.
Ja sitten syytetään kaikkia muita paitsi omaa tyhjyyttään, kun peilikuva on sama kuin ennen".

Näin ajattelin vielä silloin, kun minulla ei ollut Inspirationia , eikä Inspirationilla ollut yhteistyökuvioita.

Kun ensimmäisen arvokkaan mascarani sain, olin äimänä ihastuksesta. Kuinka suuri ero oli kalliimmalla ja parin euron ripsivärillä. Epäilevä piru olkapäälläni käänsi asiat niin, että se mikä näkyy (meikki) on laatua ja erilaista. Se mikä ei näy, on yhtä ja samaa kaikissa purkeissa.

Eräänä kertana sitten sain arvokkaamman peitevärin ja kuinka hämmästyinkään sitä, ettei peiteväri näkynyt kasvoiltani ihan niinkuin ei kasvojen värivirheetkään. Tuote toimi paljon paremmin siis kuin halppis tuotteet. Peitevärinhän nimenomaan pitääkin peittää huomaamattomasti, eikä näkyä. Mutta vielä se pikkupiru kihisi olallani ja väitti: "Voiteet eivät ainakaan eroa toisistaan! Kaikki samanlaisia!". 

Sitä mukaa, mitä pääsin voidemaailmaankin kiinni, eron aloin huomata ja löytää uteliaisuuteni ja uskoni. Siksipä tänä päivänä olenkin utelias ja innoissani sen sijaan, että epäilisin etukäteen tuotteiden toimivuutta. Pikkupiru on pakannut matkalaukkunsa ja muuttanut jonnekin muualle asumaan. Hyvästi!Olen blogin kautta tutustunut myös ihastuttavaan Susanneen, joka on RENU ADVANCED - tuotteiden itsenäinen jälleenmyyjä Suomessa. Aikani seurailin Susannen työskentelyä ja lopulta rohkaistuin kysymään tarkemmin RENUsta. Tammikuun vaihtuessa Susanne lähettikin minulle paketin lahjaksi, mikä sai sydämeni heittämän volttia aivan kuin huvipuiston hurjimmassa laitteessa. Tämä hyvinvointia lisäävä paketti sai minut liikuttumaan kyyneliin. Susannen saatesanat, jätän ne meidän väliseksi, olivat koskettavat ja hän ajatteli minua niin kaikessa! Voit varmaan sen kuvasta huomatakin. Hyvinvointia sisäisesti ja ulkoisesti. Ja kun aloin nippanappa toipua tästä shokista, selvisi minulle tämän olleen vasta alkusoittoa! Pian tuon ensimmäisen paketin jälkeen sain uuden paketin, joka tyylikkyydellään ja näyttävyydellään sopisi hienompaankin juhlaan lahjaksikin. RENU Advanced-kasvojenhoitosetti!Kasvojenhoitosetti sisältää kaiken oleellisen, mitä vaan voin tarvita. Ainakin sen lisäksi, mitä Susanne jo lähetti minulle ja nyt tämä. Olen sanaton!!! Susanne on opastanut minua tuotteiden käytössä ja hän mainitsikin, ettei välttämättömyys olisi hankkia ihan kaikkia, jollei tahdo. Tottakai tämä kokoonpano antaa parhaan mahdollisen avun ja hoidon, mutta koska olemme yksilöitä. joku voisi pärjätä vallan mainiosti vaikkapa pelkästään kasvojenhoitosetillä tai pelkästään RENU 28-ihogeelillä. Myös Asean lisäravinnejuoma on omanlaisensa, joten kuka tykkää mistäkin. 

Ja hei, Susanne antaa yhdelle myös mahdollisuuden testata RENU 28-ihogeeliä!!! Lisää tästä voit lukea TÄÄLTÄ ja osallistua ohjeiden mukaan Instagramissa arvontaan. Olisin erittäin iloinen, jos voisimme yhdessä aloittaa yhtä aikaa testaukset! Sinä esimerkiksi RENUa ja minä tätä settiä. Ja varmitenhan saat haluamasi tuotteet suoraan Susannen kautta tilaamalla TÄÄLTÄ. Kanta-asiakkuus on suosituin vaihtoehto! Säästät sitä kautta jopa 25 % vähittäismyyntihinnasta. kanta-asiakkaat keräävät tilauksistaan myös lojaaliuspisteitä, joilla voi myöhemmin lunastaa itselleen ilmaisia tuotteita (joista maksetaan vain toimituskulut).

Voit toki tilata myös vähittäismyyntiasiakkaana, jolloin ostat ASEAn tuotteita tavalliseen vähittäismyyntihintaan.Susanne pyysi minua ottamaan etukäteis kuvat kasvoistani itseäni varten ennen ja jälkeen kasvohoitokuurin. Ennen-kuvat olen ottanut ja koska tämä setti on niin lupaava ja houkutteleva sekä mielenkiintoinen, päätin kertoa siitä sinullekin. Tulen julkaisemaan lopuksi kuvistani otteita, joista näet myös mahdolliset muutokset. Lisäksi tulen kertomaan tässä käytön aikana kokemuksiani. Olehan siis kuulolla! Tällä kertaa en sen enepää esittele tuotteita erikseen vielä, sillä tulen tekemään esittelyt pikkuhiljaa. Eihän sitä nyt makeaa mahan täydeltä... ;)

Elikkäs, aloitan nyt testaamaan näitä tuotteita ja kerron sinulle niistä jatkossa lisää.Testiin pääsevät vasemmalta oikealle lueteltuina nämä: 
  1. ASEA-ravintolisä : maailman ensimmäinen ravintolisä, joka sisältää redox-signaalimolekyylejä. 
  2. RENU Advanced– RENU 28-ihogeeli, joka saa ihon uudistumaan ja voimaan paremmin. Huom! Ei ainoastaan kasvoilla!
  3. RENU Advanced– Tehokas Redox-seerumi,  joka vähentää nopeasti ja merkittävästi hienoja linjoja ja juonteita
  4. RENU Advanced– Erittäin elvyttävä kosteusvoide, joka myös puolustaa ja suojaa ihoa ympäristön haasteilta. 
  5. RENU Advanced– Hedelmäinen puhdistusvaahto, joka valmistelee ihosi ottamaan vastaan 2. vaiheen Redox-molekyylit.
Facebookistakin löytyy ASEA Suomi
Ja tosiaan myös sieltä Instagramista arvonnan kera. 

Tästä se alkaa! 

Tuotteet saatu RENU Advanced

Kommentit

Susanna sanoi…
Mielenkiintoisilta vaikuttavat tuotteet. Minä olen myös aina ajatellut, että hinta ei takaa laatua meikeissä, mutta ilmeisestikin olen ollut väärässä ;))) kiva kuulla ja nähdä testikokemuksiasi!
Susanna, sen jos minkä olen oppinut, ettei arvokkaampia ja parhaiten toimivia ainesosia saada ostettua eurolla tai kahdella. Sama pätee vaikkapa, ah, meille yhteiseen kortteiluun. Otetaan kuva ja tulostetaan nappia painamalla se miljoonasti. Hinta 10 senttiä asiakkaalle. Mitä sen raaka-aineet maksavat siis? Onhan se korea ja kiiltävä ja ajaa asiansa mutta onko siinä kaikki se mitä halutaan vai se perus asia? Vastaavasti itse tehty kortti, jossa nähty vaivaa, hankittu arvokkaita valmistusmateriaaleja ja tehty huolella saajaansa arvostaen , hinta pelkälle materiaalille on jo euroja. Puhumattakaan itse työstä. Tämä on suhteutettavissa kosmetiikkaan. Vain hyvin harva muutaman euron tuote toimii lähimain kuin kalliimmat tuotteet. Esim. Huulipunista kestävyys, valon taitto jne paranevat hinnan noustessa.
RENU ADVANCED-tuotteissa luvataan sellaista mitä en ole 40 vuoteen saanut mistään. Lihaskivut, ihon pienet korjaukset... Jännä katsoa miten käy. :) käy katsomassa tuolta sivustolta videoita urheilijoiden mielipiteistä jne.
Kuulostaa kivalta paketilta ja mukavaa nähdä, miten nämä sinulla tulee toimimaan!
Mielenkiintoiselta vaikuttaa. Kaikkea sitä keksitäänkin :D