Oriflame-ilta


Meillä täällä Kuopiossa oli  Oriflamen asiakasilta tovi sitten, Talven taittoa elämän nautinnoissa. Tapahtuma järjestettiin Savon kauneuspisteessä. 



Asiakasillan pääpaino oli ; 
  • Raikas ilme kasvojen muotoilulla
  • Kevyet jalat keskellä talvea
  • Talvialen huumaa
  • Asiakaslahjoja
  • Arpajaiset
  • Tarjoilua

Koska aikaisemmin en ole Oriflamen illoissa ollut, oli erityisen mielenkiintoista päästä katsomaan, mistä oikeastaan on kyse. Olenhan itse esitellyt ja myynyt Oriflamen tuotteita 15 vuotta sitten viimeksi ja nyt kuukausi sitten liittynyt oriflamelaisiin uudestaan. Avecin otin mukaan. Vaihtelua kertakaikkiaan myös Muruselle, joka ei meikkaa. Oriflamehan on muutakin kuin vain meikkejä.



Savon kauneuspiste on alueen 26 oriflamelaisten ja asiakkaiden kohtaamis-kokous-koulutus-ja asiakastapahtumapaikka. Lempeä ja puhelias managerini Anitta, joka on Savon kauneuspisteen hengetär,  on vuosikymmenet ollut mukana Oriflamen toiminnassa. Oriflame onkin hänen työnsä ja harrastuksensa, ja sen huomasi niin ammattitaidostsa, tietämyksestä kuin seinällä olevista diplomeistakin.

Itse jotenkin ajattelin, että paikan päällä olisi esimerkiksi jokin tuotesarja tai muutama tuote muutamasta sarjasta. Tutustuisimme niihin ja Anitta kertoisi niistä jotakin. Ehkä pääsisimme testaamaankin muutamaa tuotetta. Osittain olinkin oikeassa, mutta osittain täysin hakoteillä. 



Paikan päällä Oriflamen tuotteita oli kokonaisen huoneen verran! Olin aivan hämmentynyt siitä kauneuden ja kauneustuotteiden määrästä! Ei siinä hirveästi osannut kysellä tai sanoa mitään, kun hämmennys valtasi kehon joka solun. Mainitsinkin ääneen, että "täällähän on hurjan paljon kaikkea!", johon Anitta naurahti ja sanoi, että "Onhan niitä. Vähintäänkin yksi joka ikistä tuotetta, mitä Oriflamella on!!!". IIIK! Eikä huone silti ollut sekava ja täyteen ahdetun oloinen! WAU!

Juttelimme Oriflamesta, tuotteista, katselimme videoviestiä teemoihin liittyen, nautimme tarjolla olevia antimia...



Skumppaa vai kahvia? Minulle skumppaa, Muruselle kahvia. Itseasiassa skumppa oli sen verran mielenkiintoisen makuista ja väristä (lila), että täytyi siitäkin tiedustella hieman tarkemmin. Onhan meillä piakkoin juhlat, johon väriteemaan tämä sopisi täydellisesti. Koska tämä skumppa on ulkomailta tuotua, eikä sitä Suomesta saa, aloimme tiedustella tuttavat läpi, kuka olisi lähdössä matkoille lähi aikoina. Mutta skumppa ei ole nyt tämän postauksen pääasia. :D 

Uusin Oriflamen esite löytyy myös netistä. KLIKKAUS VAIN.
Ja tosiaan Oriflame on paljon muutakin, kuin meikkejä. Juttelimme asiakasillassa myös Wellness-tuotteista


Kaikki esittelytuotteet kiersivät testattavina ja ihastuin erityisesti The ONE -muotoilupalettiin, jonka koko yllätti positiivisesti, sekä Giordani Goldin ihastuttavan naiselliseen parfyymiin.

Yksi erityisen tärkeä asia minulle on Oriflamen yhteistyö SOS Lapsikylän kanssa. Oriflamen sitoutuminen omatoimisuuden tukemiseen on johtava periaate hyväntekeväisyystyössä ja se on myös linjassa Oriflamen liiketoimintamallin kanssa. SOS-Lapsikylä ry.n toiminta-ajatus on auttaa lapsia, jotka ovat vailla vanhempien turvaa tai jotka ovat vaarassa menettää vanhempansa. Järjestön liiketunnuksen teksti, rakastava koti jokaiselle lapselle, kiteyttää hyvin toiminnan. Oriflame ei myöskään testaa eläimillä tuotteitaan, joten kaikin puolin iloitsen tästä uudesta mahdollisuudestani olla osa tätä upeaa porukkaa!


Asiakaspäivästä saimme jokainen mukaamme lahjan. Lahja oli SoftCaress protecting-käsi- ja kynsivoide.  Tässä voiteessa makadamiapähkinäöljy suojaa  kuivumiselta ja auttaa käsiä ja kynsiä pysymään kosteutettuina ilman rasvaista tunnetta. Kaiken lisäksi voide imeytyy nopeasti käsiin ja jättää silkkimäisen tunteen käsiin. Ei mitään tahmeaa kerrosta. Erityisen mieluinen lahja, sillä olen etsinyt vastaavaa käsivoidetta, mikä ei tahraisi ja jäisi käsiin kalvona. Nyt sen sitten löysin! 
Ostimme arpojakin, joista yksi oli onnenarpa. Voittokin oli mieluisa. 



Nimittäin The One -ripsien & kulmakarvojen hoitogeeli. Geelin vitamiinit hoitavat ohuita ja hauraita ripsiä ja kulmakarvoja. Kukapa ei tahtoisi upeita, hyvinvoivia ripsiä! 
Mukaani lähti nippu näytteitäkin sekä esitteitä. Tästä on hyvä jatkaa. 

Iloa päivääsi ja anna kauneuden virrata ulkoisesti ja sisäisesti itseesi. <3



Kommentit

EstherH. sanoi…
Kiva postaus. Olen itsekin joskus ollut esittelijänä, hyviä tuotteita heillä olikin. Nykyään en tiedä mutta miksei,ei se suunta varmasti huonompaan ole mennyt. Noissa illoissa on kiva käydä :)
Oriflamen tuotteiden laatu on vain parantunut. Esim huulipunaa käytin 15v sitten oriflamelta ja nyt vieläkin hoitavampi ja kauniimpi koostumus. Ihastuin myös peiteväriin.