Ei-kirurginen kasvojen kohotus

Lontoon vilinästä otettiin minuun yhteyttä ja kyseltiin, tahtoisinko kokea ei-kirurgisen kasvojenkohotuskuurin silloin, kun itse haluan. Vastasin kyllä heti sn jälkeen, kun olin vieraillut Chin up maskin suomalaisilla verkkosivuilla. Pian sen jälkeen sainkin paketin, jossa Chin up-settini oli. 



Mistä sitten on kyse?

ChinUp Mask on ei-kirurginen kasvojenkohotusmenetelmä, joka voi vähentää leuan alla olevan rasvan määrää ja kiinteyttää leuan alueen ihoa. Tämä saattaa selkeyttää myös leukasi muotoa ja pienentää kaksoisleukaa saaden tämän kehonosasi näyttämään ja tuntumaan sileämmältä kuin ennen.

Minun kaksarini kaipaakin hoitoa ja kavennusta, joten eikun hommiin! Chin up mask-setin pariin. 



Pakkaus sisältää mittanauhan, jolla mitataan kaksarin koko ennen ja jälkeen hoitokertojen. Näin saadaan se todellinen tulos, sillä silmämääräisesti mitään ei tapahtuisi. Kaksarihan on ja pysyy alkuunsa siinä paikoillaan, joten vain mittaamalla saa selville, onko muutosta tapahtunut. Kannattaa katsoa tarkasti, mistä mittaa, ettei käy niin, että mittaat eri kohdasta ja tulokset ovat väärät. 

Pakkauksessa on myös ergonomisesti suunniteltu, kiinteyttävä leukahihna, joka laitetaan pään ympäri pystysuunnassa, kaksari leveimmälle kohtaa ja korville on omat aukot. Päälaelle tulevat tukevat tarrat kiinni, joten maski pysyy paikoillaan liikkumatta niin ilman geeliä, kuin geelin kanssakin. 

Lisäksi pakkauksessani oli 2 pussia luonnollisista ainesosista valmistettua kasvonaamioita. 

Yhdessä leukahihna ja kasvonaamio kohottavat ja kiinteyttävät leuan ja kaulan alueen ihoa. Kaksoisleukahan on noin 68 % ihmisillä se alue, josta ollaan huolissaan. Rasva ja löysä kaksoisleuka. Kaikilla ei ole varaa eikä myöskään halua tai mahdollisuutta muuten lähteä risteilylle ja leukkauksiin. Eikä tarvitsekaan, sillä ei-kirurgisiakin tapoja on olemassa. Nyt siis myös Suomen markkinoilla! 



Sinulla on mahdollisuus ostaa kolmesta erilaisesta pakkauksesta se sinulle sopivin setti: 

  1. Kokeilupakkaus sisältää: 2 Chin Up kasvonaamiota, leukahihnan ja mittanauhan.
  2. Aloituspakkaus sisältää: 7 Chin Up kasvonaamiota, leukahihnan ja mittanauhan.
  3. Täyttöpakkaus sisältää: 10 Chin Up kasvonaamiota.

Eli, jos koet olevasi tyytyväinen asiakas, ei sinun tarvitse ostaa aina koko settiä, vaan jatkossa voit täydentää pelkillä kasvonaamioilla varastoasi. Tämä jos mikä on kätevää, sillä liian usein törmää siihen, että täyttöpakkauksia ei ole, vaan pitää ostaa sama asia uudestaan. Siinä vaan haaskaa rahaa ja roskaa luontoa. tilaaminen onnistuu TÄÄLTÄ ja huomaa klikata oikeaa settiä sn LISÄÄ OSTOSKORIIN-napin päältä.

Kasvonaamiota levittäessä on aivan normaalia tuntea lämmön tunnetta, ja sen tunsinkin selkeästi. Ei se pahalta tunnu. Hassulta vain, kun en ollut aiemmin käyttänyt tällaista. Annoin kasvonaamion vaikuttaa reilun puoli tuntia kerrallaan.



Koska jokainen meistä on yksilö, hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti! Jollakin kaksoisleuka pienenee jo heti alkuun hieman, jollakin vaatii pidemmän ajan, että näkyy tuloksia edes vähän. Onnekseni kuulun niihin, joilla juurikin kasvojen seutu kapenee aina ensimmäisenä, kun laihdutan tai tässä tapauksessa käytän Chin upia. Ei mitään senttejä per kerta, vaan puhutaan milleistä, mutta kunhan aikaa menee, eiköhän tässä ikää vastaan taistella hyvin tuloksin! Olen todella iloinen siitä, että saan mahdollisuuden tähän! Näyttäähän kasvoni paljon kauniimmilta hoikempina. 

Käytin ensin kasvonaamiot  pari kertaa viikossa. Sen jälkeen olen lähes päivittäin käyttänyt pelkkää leukahihnaa ja sen alla muita liftaavia voiteita. Täytyy myöntää, että paremmat tulokset tulivat heti oikealla setillä, mutta ei tämä leukahihna tosiaan hukkaan menisi, vaikken täyttöpakkauksia ostaisikaan. 

Kasvonaamiossa tärkeimmät komponentit ovat:
  • E-vitamiini – Tunnettu antioksidantti, joka estää vapaiden radikaalien syntyä.
  • Corum 9235 – Stimuloi ihoa luoden lämpimän tuntemuksen ja varmistaa tuotteen tehokkaan imeytymisen ihoon.
  • Koentsyymi Q10 – Toinen tunnettu antioksidantti, jonka tehokkuus on todistettu monissa tutkimuksissa.
  • Skintronics-seerumi – Seerumin patentoitu koostumus osallistuu rasvan vapauttamiseen ja tekee ihon kollageenista tiheämpää.

Harkitsen nyt vakaasti sitä, hankkisinko uuden tehobuustin, eli sen täyttöpakkauksen. Se hyvä puolihan olisi myös niissä, että postitus on ilmainen yli 50€ tilauksille ja voin ostaa setin myös laskulle. Toki voin maksaa suoriltaankin, mutta lasku toimisi minulle paremmin. voisin jo ensi kesänä olla kauneimmillani ilman kaksaria.. Oih, ihana haavekuva!

Tervetuloa Suomeen Chin up!

Pakkaus saatu blogiin Chin up-fi/Eu:lta

Kommentit

Kuulostaapa mielenkiintoiselta. Täälläkin on ainakin kaksoisleukaa, jos ei kolmoisleukaakin :)
Anonyymi sanoi…
Sopisi varmaan mullekin! Mä sitten niin inhoan omaa kaksoisleukaani :D
Unknown sanoi…
Kaikkea ne keksii. Leukahihna =D.
Outi, Tämä on yllättävän helppoa ja hauskaakin. Eikä tule syötyä välipaloja, kun leuka pysyy kii. :)
Minna, kukapa sitä rakastaisi. En minä ainakaan, omaani.
Tervetuloa leukapannallisten joukkoon!
Satu, ja ajattele, joka postauksen kirjoittamisen ajan minulla on leukahihna paikoillaan. Ihan siksi, että tässä on helpointa olla hiljaa ja antaa hihnan tehdä temppujaan. :D