Super Salt Balans testissä

5. kesäkuuta 2013


Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 

En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsessään monilla. Siispä mielenkiinto heräsi. Mainittakoon siis, ettei kyseessä ole minkän sortin mainospostaus eikä yhteistyöhommeli. Puhtaasti oma kiinnostus ja kokeilu. 

Tätä tuotetta saa ihan ruokakaupoista. Hintaluokaltaan kohtuullinen, sillä 100 tablettia maksaa vajaa 10 euroa. Annostus on 1 tabletti 2 kertaa päivässä. Tuoteselostetta lueskellessani törmäsin tällaiseen sanahirviöön: 
Magnesium-rautayrtti-rannikkomännynkuoriuute-valmiste.
Tuote on maidoton, soijaton, gluteeniton, hiivaton sekä makeuttamaton. 


Pakkaus on kätevä annostelijansa vuoksi sekä pakkauskoko ja muoto. Pysyy poikittain ja pysyy pystyssä. Kunhan pillerit on syöty, purkista tulee jokin maustepurkki retkelle tai askarteluun esim. gessolle tms. 

Kerrottakoon nyt sekin, että itselläni suolan käyttö on kohtuullinen ja enemmänkin niukka, kuin liiallinen. Siispä normaalin suolan vähentämiselle ei ollut tarvetta. Kramppejakin olen nesteytyksellä estänyt, joten sekin asia on jo kunnossa. Silti turvotusta on ja etenkin nilkoissa ja kasvoissa. Myös vatsan seutuvilla. Sormetkin turpoavat kesäisin, joten sormuksien kanssa on hankalaa olla. ikeastaan siis vähän siellä täällä turvotusta vuodenajasta riippuen. Syitä on monia, kuten heikko aineenvaihdunta ja kova lääkitys, joissa useammassa haittavaikutuksena turvotus, painonnousu, aineenvaihdunnan häiriöt jne.

Super SaltBalansia kerkesin käyttää viikon verran ja selkeä muutos näkyi silmäpussien suhteen. Muu turvotus on hieman kyseenalaista. Onko niin, että tässä vaiheessa ylläpitää tätä tasoa, etten turpoa kuin pullataikina ja jatkossa näkyy vasta se muu turvotuksen lasku? Ehkä! Muistikuvat aiemmista helteistä ovat ikävemmät, eli sukkia en ole aiemmin voinut käyttää, nyt voin. Kihlasormuskin on sormessa yhä. Uskoisin siis, että jotain tässä jo heti alkuun on tapahtunut!

Nyt odottelen kuurin loppuun. 50 päivää. Siihen tämä kympin satsi riittää. Katsotaan sitten, mitä mieltä olen tuotteesta.

EDIT. 
Kuurin loputtua päädyin jatkamaan Super Saltbalansia pitkän aikaa. tosiaankin turvotus alkoi pikkuhiljaa laskea kauttaaltaan, eikä kivuliaita jalkojen turpoamisia enää tullut. Tuotteella pärjäsin lopulta niin, että kesät söin sitä, talvet olin tauolla. Valitettavasti lääkityksiä on lisätty tuosta ja lopulta Super Saltbalans ei enää ollut riittävä. Vaihdoin vahvempiin tuotteisiin ja kesäisin tällä hetkellä menossa Nestemin. Samalla yritän vähentää turvottavia lääkkeitä ja mielummin ei-turvottavia tilalle, mutta en usko voivani jättää kokonaan niitä mitään pois. Silti uskon vahvasti kokemusten pohjalta, että pitemmän päälle nesteenpoistajista on apua minulla. 

Jos sinä et saa samalla tavoin apua tästä, kokeile jotain toista tuotetta. Kaikki ei käy kaikille, eikä meidän elimistömme ole kaikilla samanlainen. tiedän hyvin, kun seuraan läheisteni elämää turvotuksen kanssa. Käsikauppavalmisteilla ei kaikilta turvotusta pois saada, edes vähenemään. Se kuitenkin on yhteistä, että purkki on käytettävä loppuun kuurina, tarkoin annostuksin. Vasta sitten tietää, auttaako vai ei. 

Se, miksi tämän kokemukseni toin esille blogissani, on se, että ehkä joku hyötyy kokemuksestani ja saa apua, ehkä joku löytää keinon helpottaa vaikkapa menkkaturvotusta tai juurikin kesän katalia jalkojen kiristyksiä. Ei näistä pidä vaieta! 


Kommentit

Pitää kokeilla, jos tuo kaikki, mitä tuote lupaa on totta :D
aila sanoi…
Vaikutukset ovat varmaankin eri henkilöillä erilaisia. Itse en ole tätä kokeillut, enkä kyllä mitään muutakaan tuon kaltaista tuotetta. Yksi ystäväni kokeili, eikä mitään tulosta tullut. Sen sijaan hän on syönyt jo melko kauan AntiSalt -tuotetta, ja laihtunut aika hurjasti. Tosin liikapainoa hänellä on, melko paljon, joten luulen AntiSaltin auttaneen lähinnä nesteenpoistoon. Mitään sen kummempia laihdutuskikkoja hän ei ole käyttänyt.

Mulla ei ole ylipainoa eikä mitään muitakaan "vaivoja" joihin noita tuotteita tarvitsisin, joten tämä on vaan ystävän kokemaa. Mutta tosi hyvä, jos tuo on sinua auttanut!
Vilimarika sanoi…
Se on ihan totta, että yksi tuote auttaa yhdellä, toinen toisella. Itsehän en laihduttamiseen tätä käytä, vaan nimenomaan turvotukseen, eli nesteen kertymiseen elimistöön. Laihdun ilman pillereitäkin, hitaasti, mutta varmasti. Mihinkään pikalaihduttamisiin en edes alkaisi saatikka että niitä varten pillereitä popsisin. en oikein usko laihdutuspillereihin, kuten tuossa jo postauksessakin kerroin. Jos kuitenkin saisin avun esim nilkkojen turvotukseen tai vatsan turvotukseen, se olisi hyvä. En ole saanut apua ananaksella, vedellä, kurkulla, mansikoilla jne normaalikeinoilla. Kohdallani se turvotus on suurimmaksi osaksi varmasti vahvojen lääkkeiden sivuvaikutusta, eikä niitä voi poiskaan ottaa. Kohdallani puhutaan ihan todellisista ongelmista. Eräänäkin aamuna kokeilin housuja jalkaani. 5 cm jäi vaille, ettei vetskaria saanut kiinni! Illalla turvotus oli laskenut sen verran, että vyötäröltäni oli poistunut 7cm!!! Housut sujahtivat jalkaan! Tässä esimerkki siitä, mitä tarkoitan. Lääkäriltä en ole nesteenpoistoon saanut mitään sen vuoksi, koska olen käynyt vain kuntoutuspuolen lääkäreillä ja he eivät sellaisia kirjoita. Se on heille jokin ammatillinen kysymys. Sitä varten ovat tk-lääkärit! Ajatella! No, mutta enpä reseptiä tarvitsekkaan JOS näistä olisi apua lisää, ei vain silmäpusseihin. :)
Kiitos myös vinkistä. voisin kokeilla seuraavaksi tuota AntiSaltia, jollei tämä tehoa riittävästi. :)
Anonyymi sanoi…
Kyllä on niin "huu haa"tuote kun vain voi!! Ei mitään vaikutusta! Yx kuppi kahvia tai ananas sama asia. Pelotta myös kun magnesiumia täynnä ja jotain puunkuorta,Mietin,et saanut luvan apteekeissa?? Liika magnesium O.K?? Siis,tässä vaan turvoksissa asioin ja kahdenviikon kuuri takana!!:D
Vilimarika sanoi…
anonyymi: Harmi että sinulle ei tehoa. Me olemme yksilöllisiä, joten tosiasiahan se on, että se, mikä yhdelle on hyvä, ei toiselle sitten sitä välttämättä olekkaan. Itse olen käyttänyt Salt balanse superia 4 kuukautta ja nyt pidän talvikauden taukoa. Minullahan vaikeammat ongelmat ovat kesähelteillä ja kuukautisten aikaan. Kokeilen, olisiko talvi ok ilman näitä. aion kyllä taas ensi kesänä jatkaa! Minulla selkeät muutokset, eli turvotus laskenut niin vatsasta kuin jaloistakin ja nimenomaan tämän tuotteen ansiosta. Siksi halusinkin tuoda mielipiteeni tästä julki. Minullehan EI makseta tai ole koskaan annettu yhtään ilmaispakkausta tätä tai mitään muutakaan, joten puhtaasti oma haluni kertoa oma mielipiteeni, toisin kuin vaikkapa buzzatuissa tuotteissa, joista olen saanut näytteet!
Puolisonikin on katsonut minua ja sanonut ihan samaa, että huomaa turvotukseni laskeneen. Tottakai siis jatkan! Minulla kahvi ja ananas eivät ole yksistään auttaneet.
Toivon, että löydät itsellesi sopivan ratkaisun ja nytpähän ainakin selvää se, ettei tämä ole sinun tuotteesi. toisinaan sitä omaansa joutuu hakemaan. Niin näissä asioissa, kuin vaikkapa kosteusvoiteissa tms.
Anonyymi sanoi…
Kun ottaa tuota SaltBAlans Superia niin tarkoittaako se sitä että pitää juosta vessassa koko ajan? Anteeksi jos kysymys on hölmö... Ostin juuri purkin ja vähän arvelluttaa kokeilla.
Viltsu sanoi…
Kysymys ei ole hölmö. Itse mietin alussa ihan samoja asioita. :)
Minulla oli valtavat turvotukset kesäaikaan ja menkkojen aikana. Vatsa iso pallo ja sukat ei mahtuneet jalkaan. Tai mahtui löysät pörrösukat.
Salt balansella olen saanut turvotusta vähennettyä lähes kokonaan pois ja talviaikaan pidän taukoa. Talvella ei niin paljon turvota. Aloitan taas tuossa toukokuun tietämillä. (lopetin marraskuusta).
En ole vessassa juossut. En tiedä, eikö se sitten vaan kerrytä sitä nestettä kehoon ja normaalilla vessakäynnillä poistaa sen, vai miten, mutta en tosiaan juokse useammin vessaan ja hikoilukaan ei ole sen kovempaa. Kaitpa se sitten kerralla aina tulee ulos(käyn n. 3-4 kertaa päivässä pissalla).
Toisillahan tämä auttaa, toiset sanovat, ettei mikään auta. Ehdottomasti suosittelen lääkärissä käydä sitten, jos turvotus vaan ei laske ja on ihan terveysongelma jo. Toivottavasti vastauksestani oli apua. Vastasin laajemmin, jotta selkeyttäisi hieman. Kysy toki, jos tulee muuta mieleen. Kerron vain oman kokemukseni. En siis ole tilasto tai "kaikki". :)
kissanainen sanoi…
Askartelun kesälehti taika 😀
Taika? On muuten hyvä lehti, vaikkei taida tähän postaukseen kommentti liittyäkään...?
Unknown sanoi…
Itselläni 2 viikkoa super saltbalansia takana ja vatsasta poistunut 5cm sekä silmäpussit poissa.
Kiitos kivasta kommentistasi. On ilo kuulla, että muillakin tämä toimii. Tsemppiä jatkoon!
Unknown sanoi…
Joo ei todellakaan ole huuhaa tuote! tämä on tarkoitettu nesteen poistoon, ja juurikin esim itselläni kesällä kertyy kroppaan nestettä eli helteillä juon 2l vettä ja käyn kerran vessassa:( ei ole normaalia joten otan näitä ja juon vettä niin homma toimii kun juna. samalla esim reiteni turpoaa helteestä ja tämä auttaa siihen että nestettä poistuu kudoksista ja niiden väleistä. Sen huomaan hyvin kun helteillä herkemmin alkaa näkyä selluliitti sitten sitä ihmettelee että onko tässä nyt lihonut, mutta ei se nestemäärä kertynyt kehoon ja tuonut appelsiini ihon selkeämmin esille.
tämä auttaa ja reidet on taas normaalit eikä muhkuratkaan niin pahasti näy enää...
mutta mikään laidutustuote tämä ei ole, täytyy kärsiä nesteenkeräyksestä tai tosiaan turvotuksesta jos näitä syö, ei vain sen takia että minäpä tässä laihdutan ja otan nesteistä kaikki kilot pois:) niin väärin kuin ikinä vaan voi olla.
Hei "Unknown". Kiitos kommentistasi. Palaute tuotteista on aina tervetullutta.
Liian usein ajatellaan, että pillereillä kuin pillereillä laihdutetaan ja nimenomaan laihdutaan jo ekalla pillereillä. Ei mikään pilleri laihduta hetkessä ja sitä paitsi nyt tosiaan kyse on nesteenpoistosta. Nopeaa painonpudotusta saa veitsen alla. Ei muuten. Kesät minulla on aina hankalat ja turvotus paha. Siksi nesteenpoisto. Painokin laskee kun liika neste poistuu.

Suositut tekstit